Премини към съдържание

bishi

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което bishi е написал

  1. bishi

    Пружини за Галант 2.0 ?

    Ако някой проявява интерес към Айбах пружини, имам едни карани около 30 000км. Доста добре седят наистина със 17-ки джанти, но и доста става ниска колата.
  2. bishi

    Табло за галанта

    Е какво стана сега, според Dj Tymbi едвали не ще ти изгори колата, а според Milen_z няма да има никакви фатални последствия. Къде е истината сега?
  3. bishi

    Табло за галанта

    Е споделете как става, че има и други с интерес към такива табла. Разбира се, ако не е тайна
  4. Верно са читави и съм доволен от тях. В сравнение с Impas 56, са на половина цените им за ремонт и обслужване на климатиците.
  5. За съжаление правенето на климатик никога не е било евтино да се оправи. Дори понякога излиза по-евтино да си стегнеш ходовата част, от колкото да го оправиш. :icon_blush:
  6. Ако си от София, отиди в Крафт в жк Дружба. Имат голямо разнообразие и спокойно можеш да си избереш и да ти го наложат, за да видиш как седи. Аз там си сложих като bluffer, но кръгло и беше към 50лв. с монтажа.
  7. bishi

    Номер на боя

    A71 е.
  8. bishi

    За автоматиците отново...

    Наистина в цилиндрите не постъпва гориво. Всеки, който кара автомобил с борд компютър може да ти го потвърди. Колкото до експеримента с 4-те хиляди оборота, най-много да си докараш някоя беля на главата.
  9. bishi

    Дразнещ проблем

    Тук се вижда като не е притиснат, ограденото с червено, иглата е ударена и тя вече гръмнала пиропатрона Едната страна Другата страна Тук се вижда, пак ограденото с червено, главата на иглата
  10. bishi

    Дразнещ проблем

    Добре, след малко.
  11. bishi

    Дразнещ проблем

    Букса при навиващият механизъм на колана няма, всичко там е механично. Има една игла, която при удар или свалянето му от колонката, ако не се държи притиснат, се разтваря и удря пиропатрона и съответно гърми.
  12. bishi

    Дразнещ проблем

    Внимавайте, ако някой реши да маха целият колан от колонката, има пиропатрон и моментално гърми.
  13. bishi

    Реле за мигачи

    В тази връзка като е натиснат ключа на аварийките, не работят мигачите, нито ляв нито десен. Като ужким ги спра и мигачите се оправят. Което ме навежда на мисълта, че наистина си е ключа, а не релето.
  14. bishi

    Реле за мигачи

    Ок DJ, ако не стане номера, ще ти звънна да намина през теб.
  15. bishi

    Реле за мигачи

    Ще пробвам с друг ключ, пък ако е от него, ще се сменя. Благодаря за мненията. Сега остава и някой колега да се навие да услужи за проба
  16. bishi

    Реле за мигачи

    Точно така. Или не прави добър контакт. На аварийни чуваш ли релето да щтрака? Точно това е, чува се. Но няма никой след това. Изцъква и после нищо.
  17. bishi

    Реле за мигачи

    JMBSREA2AVZ001583, заповядай
  18. bishi

    Реле за мигачи

    Предполагаш, че е изгорял предпазителя за аварийките, който е различен от този за мигачите? Или се бъркам.
  19. bishi

    Реле за мигачи

    Възможо и да не е релето. Ключът на аварийките съм го разглабял, изглежда идеален, но като го затворя няма начин да разбера дали дават контакт пластините или не. Куплунга няма как да е, щраква идеално с контра си е, а и ако се размести, то тогава няма да имам и мигачи.
  20. bishi

    Реле за мигачи

    Колеги, нещо ми чезнат аварийките, ту има, ту няма. Иначе мигачи си имам. Предполагам, че е от релето. В Косер търсих, но нямаха. Някой да има идея къде другаде може да се предлага, аз лично не мога да се сетя? Колата е Галант след 97г.
  21. Copy-Paste от сайта на елхим-искра: Може ли да се използва акумулатор с по-висок и по-нисък капацитет от този, посочен в каталога за конкретната марка и модел? Могат да се използват и такива акумулатори, но това води до скъсяване на живота им. Когато е използван акумулатор с по-висок капацитет, той има по-големи габаритни размери, зарежда се в по-малка степен и се налага често допълнително зареждане. Ако акумулатора е с по-нисък капацитет, тогава той е подложен на по-бързо намаляване нивото на електролита, повишаване на концентрацията му и засилена корозия на плочите и сепаратора. Зареди го хубаво, за да не мъчиш в момента алтернатора, който не е с капацитета за този акумулатор и си свиркай. Ще му съкратиш евентуално живота, но определено няма да го скапеш за година-две. Е вероятно няма и да изкара 5-6 години.
  22. Ето какво правят хората по света и в частност северните ни съседи Турбо на V6-так
  23. А Пламене с кой двигател са били Галантите с повтарящата се повреда, защото от тези 5, 2-та за които знам, са V6?
  24. За съжаление колега имат едни същи части, но все имат по-малка разлика и от там не стават на Галанта
  25. Е как са ги обърнали нагоре, та то си има цокъл и т.н. Няма начин просто да я вкараш тая крушка по друг начин!!! :icon_doh:
×
×
  • Създаване...