Премини към съдържание

bishi

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubhisi Galant

bishi's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. bishi

    Пружини за Галант 2.0 ?

    Ако някой проявява интерес към Айбах пружини, имам едни карани около 30 000км. Доста добре седят наистина със 17-ки джанти, но и доста става ниска колата.
  2. bishi

    Табло за галанта

    Е какво стана сега, според Dj Tymbi едвали не ще ти изгори колата, а според Milen_z няма да има никакви фатални последствия. Къде е истината сега?
  3. bishi

    Табло за галанта

    Е споделете как става, че има и други с интерес към такива табла. Разбира се, ако не е тайна
  4. Верно са читави и съм доволен от тях. В сравнение с Impas 56, са на половина цените им за ремонт и обслужване на климатиците.
  5. За съжаление правенето на климатик никога не е било евтино да се оправи. Дори понякога излиза по-евтино да си стегнеш ходовата част, от колкото да го оправиш. :icon_blush:
  6. Ако си от София, отиди в Крафт в жк Дружба. Имат голямо разнообразие и спокойно можеш да си избереш и да ти го наложат, за да видиш как седи. Аз там си сложих като bluffer, но кръгло и беше към 50лв. с монтажа.
  7. bishi

    Номер на боя

    A71 е.
  8. bishi

    За автоматиците отново...

    Наистина в цилиндрите не постъпва гориво. Всеки, който кара автомобил с борд компютър може да ти го потвърди. Колкото до експеримента с 4-те хиляди оборота, най-много да си докараш някоя беля на главата.
  9. bishi

    Дразнещ проблем

    Тук се вижда като не е притиснат, ограденото с червено, иглата е ударена и тя вече гръмнала пиропатрона Едната страна Другата страна Тук се вижда, пак ограденото с червено, главата на иглата
  10. bishi

    Дразнещ проблем

    Добре, след малко.
  11. bishi

    Дразнещ проблем

    Букса при навиващият механизъм на колана няма, всичко там е механично. Има една игла, която при удар или свалянето му от колонката, ако не се държи притиснат, се разтваря и удря пиропатрона и съответно гърми.
  12. bishi

    Дразнещ проблем

    Внимавайте, ако някой реши да маха целият колан от колонката, има пиропатрон и моментално гърми.
  13. bishi

    Реле за мигачи

    В тази връзка като е натиснат ключа на аварийките, не работят мигачите, нито ляв нито десен. Като ужким ги спра и мигачите се оправят. Което ме навежда на мисълта, че наистина си е ключа, а не релето.
  14. bishi

    Реле за мигачи

    Ок DJ, ако не стане номера, ще ти звънна да намина през теб.
  15. bishi

    Реле за мигачи

    Ще пробвам с друг ключ, пък ако е от него, ще се сменя. Благодаря за мненията. Сега остава и някой колега да се навие да услужи за проба
×
×
  • Създаване...