Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

djpolo

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    sofia

djpolo's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз като един лаик по темата да попитам все пак! Колата при наличие на АйБиЕс пак ли има такава джаджа? Mда,трябвало да се ползва търсачката,колегата Mario64 e изяснил въпроса с кантара! :mitsu-smiley:
  2. E, щом спира по-добре от БМВ,по-добре е да го няма ! :icon_hmm:
  3. djpolo

    Задницата се лашка

    Идеята ми беше,че след като пружините са от комби(може би по-дълги)и след като са усилени като се монтират на седан ще работят ,дори и като са 2-ра ръка.Явно бъркам ! Поздрави!
  4. djpolo

    Задницата се лашка

    Аз карам с пружини усилени за комби. A тия пружини нови ли бяха или може и втора ръка?
  5. djpolo

    Задно окачване на Галант.

    Бихте ли казали какъв е размера(номера )на лагера,че аз имам за смяна 2бр? Поздрави!
  6. djpolo

    Задно окачване на Галант.

    ; В ;КЮЧУКА ;има стенд от който съм много доволен! Казва се ;Гастрол;.Намира се много близо до ;НАП; Там имат и работилница в която сменят дефектирали части по окачването. Поздрави!
  7. djpolo

    Части за галантинио

    Т.е. всичко без пружината (освен ако и тя не е за смяна) Как разбираме ,че пружината (ако не е счупена ) е за смяна? Поздрави!
  8. Не е нормално! Износен синхронизатор.
  9. Aко колата ти е стабилна(не продължава да се люлее след преминаване през неравност)са си ОК. :rolleyes:
  10. djpolo

    Обороти на празен ход

    GDi 2.4 също загрява доволно бързо! :icon_rock: Относно празния ход,хонда Сивик подържа 1400об.мин. студен и не мисля ,че това е вредно за мотора.По-скоро му помага! Поздрави!
  11. djpolo

    Газ за GDI?

    http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=27254 zavoli предлагат монтиране нa газ. Интерсно ще е някой да сподели цена за монтаж!
  12. Горният носач не е сменян,трябва да е оригиналният.По предницата са сменяни само долните носачи,защото миналата година се извади десният,но след смяната мина на стенд и нямяше проблем (или майстора е сметнал че този градус и 33минути не е проблем за него).
  13. Колеги ходих на стенд понеже предните гуми започнаха да свирят и там се оказа че гумите са били на рало но има проблем със наклона на дясното колело оказа се че е със градус и 33 минути извън нормата но майстора каза че неможе да го регулира какво може да се направи зада се регулира.
  14. всъщност става въпрос не за лампата на нивото тя свети няма проблем но вероятно както казва колегата милен може да съм скъсал кабела за датчика но мисля че видимо нямаше такива признаци също така махах и буксата на датчика но нямаше ефект
×
×
  • Създаване...