Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Kalin Traichev

Потребител
  • От него общо

    85
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    SOFIA

Интернет контакт

  • AIM
    zliq_kalin
  • Skype
    zliq_kalin

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.5 V6 1998-RIP Colt V 1.3 12V 1998

Посетили профила

812 посетили

Kalin Traichev's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Kalin Traichev

    Колт 5 1.3 12V 1998

    Там е сухо като Пустинята Сахара ! Гаранция - снимки ще кача ако трябва но главата е над 10 см ако имаше и капка бих забелязал . Все пак я изчистих с парцал и пароструйка до Огледален блясък цялата .....!
  2. Здравейте колеги! Отлагах известно време някои ремонти по колата които предстояха. От както я имам блока беше омаслен от лицевата страна видно от гарнитурата на главата. Отделно гумички на клапаните . Е в крайна сметка го направих . Смених гарнитурата като я стегнах както е описано на нея и в Аутодата. Премерени бяха и болтовете за дължината им. Главата разглобена до 0 . Припаснати клапани гумички нови нов семеринг на вала. Зацепена правилно и т.н т.н. Към момента обаче 5 дни след това ми се струва , че отново започва да "сълзи" по малко масло от нея .... ?! (защо и как е възможно ? Рядко масло 10W40 ) ? Маслото е перфектно към момента прозрачно не е черно рядко миризливо и с мехурчета както беше преди) Водата охлаждащата също изглежда добре ( преди се губеше и слабо парно излизаха и балончета като запаля в нея ) ..... Главата беше шлайфана 0.05 ( 5 стотни) изрично ми казаха хората , че Не е била крива нито прегрявана. ( за последното по не в нашите ръце) . Следващото е , че като я изгася и е топла както дочух днес - се чува като бълбукане на водата ( блук блук блук ) това пък защо е ? Моля , за вашите съвете и опит ако имате с подобна кола и неща .... Благодаря !
  3. Колегата по принцип е прав. За гумичките и на мен ми предстои тази смяна т.е. на жената колата е това. Така я купих. Разбира се , като я гледам ще си е и за гарнитура на Главата която чух че е Желязна и едва ли не ме убеждават , че винаги ще тече от нея. Компресията ми е мерена 12 на всички цилиндри което мисля за Бензин е супер. От капака на клапаните не тече , и да колата леко припушва отзад , но определено не е като при теб. Според мен го има и работи и катализатора т.к. излиза вода и на бенз и на газ . И не мирише на бенз и т.н. ауспуха. С две думи , за колата според мен си струва , не за друго ами защото е здрава стабилна и да вярно около 2000 лева макс с газта и т.н. , но има климатик поне моята който не го зареждам всяка година т.е. Читав. А и върви добре не мога да се оплача. И аз като колегата ако се нагърбя на пролет да правя гарнитура на глава и гумички после реглаж имам терен и се надявам за два дни да я стъкмя! Хубав и успешен ден!
  4. https://s31.postimg.org/h392snrfv/20160223_191204.jpg Това е моето табло.
  5. Да КОЛЕГИ ! Така изглежда таблото същото с КМ / Ч само дето е за 6 Цилиндъра ! И клипа е за ТЕЗИ които нямат идея какво представлява ако изобщо има такива ! Не виждам защо спамвате с Въпроси като съм посочил че е като това на клипа като изключим Лампата за която явно много се вълнувате ! Като изрично съм посочил че е за 6така 6А13 - логично тая лампа НЕ играе. Моля като някой се интересува да пише лично или както желае да се свърже с мен А не да спами излишно с коментари! Благодаря!
  6. Здравейте Колеги! Разделих се с моя Автомобил Галант 2.5 V6 1998г. Ръчна скоростна и това Бисерче остана от него . Идеално работещо и в отлично състояние . ODO метър Километри както и моментната скорост е само в КМ/Ч . Цената която търся е 170лв. Намира се в София , хаджи Димитър. Всеки е добре дошъл да си го пробва на място ако желае. Като отбелязвам , че е свалено от мен в присъствието на колегата Богдан Хлебаров (честит да му е втория галант!) . Че уреда работи отлично на 110% Смятам , че снимките на подобно нещо са излишни но ето линк да види който не познава Бижуто ! : Моето е 1:1 за връзка ЛС или скайп zliq_kalin GSM 0899302440
  7. Лабда Сонда ако има такава, Галанта ми правеше така.....палиш студен окей сваля обороти сваля и хоп гасне .... ако ръчкам с десния крак върви пусна ли газта умира като отрязан.... Възможно е и следното също от опит , капачка , кабели и т.н. въпреки че има много вариянти датчик колянов вал .... Издухана гарнитура на главата ....
  8. Здравейте ! Предварително се извинявам за Спама , но като цяло съм имал 5 митсута до момента и Всеки път бера ядове с това хората пипали по него преди това ... Сега сменях компа на газовия инжекцион объркали кабелите за прекъсване на Дюзите.... и от там насетне само ядове ... сега (2 дни) всичко изглежда наред ... Предполагам и при теб задълбоченията идват от подобни истории. Затова че каквото и да вземеш литват едни 15% от цялата сума в зависимост от автомобила е пределно ясно.... Със здраве да я караш и Все по малко ядове да имаш ! :mitsu-smiley:
  9. Здравейте Колеги! Вързах ГИ то към датчика колянов вал ако правилно съм се ориентирал. Който върши работа! Благодаря на отзовалите се , довечера ще закача и ламбдата на бялата жичка както е посочил колегата по горе - надявам се да свърши работа и всичко да е както трябва - Перфектно! :mitsu-smiley:
  10. НИМ 10.07 9-10 Часа съм там Лесно ще ме познаете Галант Грозен , Не мит от Сватбата и Червен Броня (по принцип е Зелен). Ветровете Не ме плашат нито пък Барбекюто , редовно ходим по полянки , Витоша и т.н. ! Мезе и бира да има + един Колт сребърен 5ца на Жената :mitsu-smiley: Чакам мноого хора да дойдат Искрено се надявам !
  11. Да Колега точно така , за 2 сонди имам но и двете пише трябва да са преди Катализатора , я не си спомням така ли бяха . Ламбдата мисля да я хвана от вътре от инсталацията ако се нало смяна на ламбда просто закачам новатаи няма да оголвам кабела на ламбдата и т.н. А кой е третият кабел на делкото цвят или как да гледам буксата и да броя трети ?
  12. На стария POWERJET нямам описание кое какво е ще се водя по жиците , но не виждам да има изобщо такава затова питам от бобина както е дадено мога ли да хвана или някак си от 8ми пин от таблото както е дадено .... За Ламбдите коя от 4те жички е тази със сигнала , 4 са две са подгрев една незнам какво е и една е сигнала но коя .....
  13. НА Всички колеги от София Включая Новите ! ДА обявя че Организирам така да се каже Каня наляво и дясно Всички на 10.7 на НИМ да се съберем! До сега имам няколко потвърдили и разчитам на още повече Отзовали се! Имам барбекю в багажника / не го свалям / Та може и да изпека нещо като Грил Майстор ! Желаещите да Заповядат ! :mitsu-smiley: Разбира се говорим за 9-10 часа сутринта
×
×
  • Създаване...