Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivo bozov

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

За ivo bozov

  • Рожден ден 06/01/1980

Местоживеене

  • Град
    Шумен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    space star 1.3 99г.

ivo bozov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от този модел - 4х4 постоянно ли е зацепено или при пребоксуване, как са ламарините, за 1,6 двигател 115 к.с. не са ли много и подръжката по скъпа ли е в сравнение с дгуги модели на мицубиши? Харесал съм нещо такова http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387556805986059&f1=details&slink=5eojug
  2. От колегата Венци: "Първо се демонтира задната частна оградения елемент – половината от към челното стъкло, посредством отвертка с мек парцал или подобен инструмент – с цел да не одраскаме таблото. Повдига се откъм челното съкло, закрепено е с 2 метални пластини къмкорпуса. А страната от към Вас просто е подпъхтата под другата половина". Днес и аз го отворих понеже не се виждаха цифрите - дадох компа на един майстор да ми ги запии и всичко се оправи. Само че при мен това капаче към предното стъкло е с 4 пластини / другите две са точно където се подпъхва / и дорато разбера едната я счупих. Колата е Space star 1.3 99г. Та за бъдещите колеги които мислят да оправят компа да имат едно наум ако не излиза. Между другото ми презапоиха целия горен ред.
  3. единия 57лв., а другия 65лв. - марка, незнам каква е.
  4. АЗ имах същия проблем преди време. Ходих на майстор и той ми смени двата тампона на двигателя. Незнам каква е връзката но шума спря. При теб може и да е от друго незнам.
  5. ОК, благодаря за бързите отговори. Явно ще ходя на майстор.
  6. Здравейте, като погледна задните колела отдалече виждам че стоят леко под ъгъл. Виждал съм го и на много други коли и не мислех, че е проблем. Но вчера като сменях гумите забелязах, че са износени неравномерно. Как може да се оправи проблема - регулиране на мост или нещо друго?
  7. Здравейте и аз съм със Спейс стар 1.3 и от известно време насам колата не върви и увеличи разхода. Ходих на газаджия да я погледне и той ми каза , че или катализатора е запушен или някое гърне. Та въпроса ми е към колегата от предния пост - както гърне си сложил на мястото на катализатора?
  8. здравейте, и на мен ми се получи същия проблем и понеже съм с дете не можех да я отворя и отвътре. Ето как реших проблема - смълнах стъклото додолу /за задва врата говоря/ и с един електрод съвсем леко закривен в долния край натиснах лостчето с което се отваря вратата. После е лесно сваляш кората и си ти. Моята дръжка я оправих с една изрязана във формата на коляното пластина, пробих 3 дупчици и завих малки видийки. И така вече година и половина работи без проблем.
  9. Здравейте. Въпроса ми е технически и става въпрос за следното: Колата е Спейс Стар 99г. и задницата беше малко клекнала. Дотук добре, но когато сложих летните гуми при по-големи дупки калника опираше в гумата. С един приятел монтьор свалихме амортисьорите и под ухото с тампона заварихме друго ухо и преместихме тампона там. Стана много добре, но започна да се чува звук от скърцаща пластмаса от корите. Като цяло, тази интервенция - дали би довела до някакъв проблем?
  10. размера е 185/65/14 но джантите са малко по - изнесени встрани. Монтьора каза, че е правил и др. коли така, а и едва преди малко прочетох темата за повдигане на задницата на Галант
  11. здравейте, не исках да отварям нова тема затова ще попитам тук. Въпроса ми е технически и става въпрос за следното: Колата е Спейс Стар 99г. и задничата беше малко клекнала. Дотук добре , но когато сложих летните гуми при по големи дупки калника опираше в гумата. С един Приятел монтьор свалихме амортисьорите и под ухото с тампона заварихме друго ухо и преместихме тампона там. Това дали би довело до някакъв проблем?
  12. ivo bozov

    Съединител

    здравейте, аз имам същия проблем с отделянето на педала на съединителя много горе. Искам да попитам сам мога ли да си регулирам педала или трябва да отида на техник. Вече ходих при един да го погледне и той ми каза, че не е за смяна и че на мицубиши бил така. Ок ама не мога да свикна с педала и се чудех ако мога да си го регулирам,обаче не знам как. Ще съм благодарен ако някой помогне със съвет
  13. Здравейте отново. Вратата я отворих и се оказа че рамото на дръжката е счупено, но го оправих. Относно клаксона и бутона за ел. стъклото не можах. иткачих клемите и ги напръсках но не помогна
  14. здравейте, имам space star 1.3i и имам следните проблеми: - клаксона ми работи когато си иска и то най -вече след дъжд. Понякога работи понякога не. Според мен е слаба връзка по някой от кабелите но на пръв поглед нищо не намирам. - бутона на ел. стъклото на дясната врата не работи в положение на спускане на стъклото , а само при вдигане на стъклото. - при опит да отворя задната врата нещо щрзкна и вратата не може да се отвори отвън. Понеже съм включил защитата за деца вратата не може да се отвори и отвътре. Кората е захваната така , че при затворено положение неможе да се смъкне. нямам никаква идея какда отворя вратата. Моля ако някой е имал някой от изброените проблеми да помогне. Благодаря предварително
  15. Здравейте , реших да си търся дранти за спейс стара за да им сложа зимните гуми и после само да сменям с летните, но се оказа , че не е много лесно да намеря такива джанти поне тук откъдето съм. Въпросът ми е - има ли джанти на някои по-разпространени автомобили които да пасват на мицубишито.
×
×
  • Създаване...