Премини към съдържание

Предложение за календар 2009


k1k1_

Предложение за месеците  

36 гласа

  1. 1. ?? ??? ???????

    • ??
      32
    • ??????
      4
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0
    • 0


Препоръчано мнение

Януари - Pajero & Outlander

Февруари - Carisma

Март - Galant

Април - Снимки от посещението в дом "Българка"

Май - Colt

Юни - Снимки от националната среща

Юли - Eclipse

Август - Снимки от рождения ден на клуба

Септември - Lancer

Октомври - Space

Ноември - Снимки от предстоящата среща в Пампорово

Декември - Grandis

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, досега коментирахме въпроса за календарите с колежката к1к1 и решихме да пуснем тази анкета! Моля, гласувайте за да се стигне до някакво решение! След приключване на анкетата, ако вота е положителен, ще пуснем нова анкета, със снимки на избраните модели и събития, за които да се гласува!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не съм гласувал, защото сте пропуснали националната среща, и срещата за рождения ден на клуба, а там имаше най много колеги-като присъствие.....Мисля че трябва да има снимки от тези две събития, така ще има най малко сърдити.......

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се колегите които вече са дали своя глас, нямат против сторената промяна!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

13-ти месец- всички останали!!! :icon_censored: включително и историята на :mitsu-smiley:

 

L200, Сапоро, Сигма, GTO, FTO и др.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И тука се почна.....

Ми нямаме толкова месеци, колкото модели, пък и събития имаме......

Ванка, ФТО има едно в Бг, нямаме в клуба. Гто може да се приобщи с еклипсите, Грандиса да дойде при нас (Космическите), Л200 да иде при паджерото и Аутлендъра.....

Ей, колеги, така за 2013 година ще се организираме! Ясно е, че не можем да обхванем всичко, :icon_censored: , то и Монтеро ще искаме да вкараме в нещата, Шогун, Мираж, какво ли не! После ще се разсърдят Ево-тата - ще искат отделно 6,7,8,9, после спешъл едишъните.....

Ако ще правим снимки да правим, ако няма - да изпращаме и да се избират и те така!

 

Между другото - предлагам ви да се изберат 3-5 човека, които да съберат снимките, да изготвят 2 - мах 3 варианта и да се гласуват те! Така няма да стане - ама аз искам пък той не иска, и 10000 мнения!

 

И най-накрая съвсем по нашенски - елеее, какви хубави щяха да са онези календари, ама не станаха!

 

Хайде, сериозност!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ама вижте ся! Понеже мислехме анкетата да е първо за модели, ама знаехме какво ще се получи, затова приехме този вариант и решихме да се гласува "за" и "против"...На който не му харесва да гласува "против"...Вота ще реши в крайна сметка! Ако някой иска да поеме активност, то тогава да заповяда, и вместо общи приказки, да направи друга подобна анкета с предложение! На всички няма как да се угоди така или иначе, съжалявам за което!!!

 

П.С. Ванка, календара може да се направи с корица и твоята сигма да е там с надпис 2008 отгоре ;)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ето и няколко примерни снимки, в посочения ред!

 

 

Подчертавам, това са снимки, които само показват реда на месеците!!! Ако този ред бъде одобрен, ще се приемат снимки и ще се гласуват в последствие!

snimka01.JPG

snimka02.jpg

snimka03.jpg

snimka04.jpg

snimka05.JPG

snimka06.jpg

snimka07.jpg

snimka08.jpg

snimka09.jpg

snimka10.jpg

snimka11.jpg

snimka13.jpg

snimka14.jpg

snimka15.jpg

snimka16.jpg

snimka17.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моите уважения, но Лансери могат да се подредят от първия до последния включае и Евотата, а не само един! Същото важи и за Спейсовете, Паджерките и т.н.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ванка, просто тия снимки ми попаднаха при един бърз броуз из форума...Както казах обаче, това съвсем не са снимките, които ще са на календара! Ако вота на анкетата е положителен, всеки който иска да кандидатства, ще прати снимка, и ще се гласува! Така ще се изберат снимките от всички колеги, за да няма сърдити :) Що се отнася до Ево-то, нямам напреки, който иска да прати снимки после! На Poli Evo-to ще е идеално за календара примерно (аз бих гласувал "за")...Просто недейте да забравяте, че вече решихме, снимките да са на коли от клуба и мероприятия които сме организирали!

 

П.С. Грандиса който съм посочил, е от тема на БигБос за грандиса, просто защото не попаднах на снимка от наш колега...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И колеги, искам само да ви кажа, че нямам никакви лични претенции относно календара! С колежката к1к1, просто искаме да се доближим до желанието на най-много хора, относно визията и същевременно да не оставяме идеята да си отиде...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Друго имам аз в предвид или по точно за едно говорим ама по различен начин: Примерно- от Галантите има много модели- от най-стария до последния и всички са на лице във форума! Същото е и с разновидностите на Спейсовете, а за Лансери и Колтове пък колкото пожелаеш това се отнася и за всички останали! И така всичките разновидности на едно листче /един месец/! Друг е въпросът къде в целия календар ще присъства и някоя от Сигмите :icon_blush:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Разбирам те идеално, но ако на лист има повече от две снимки, ще станат много малки, и ще се губят, не мислиш ли?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Всичко ще зависи от формата, но такъв многолистов календар се прави предимно във формат 50/70, така че ще има доста място! Също така освен формата трябва да се реши и от колко листа ще са- 6-7 или 12-13 /с бели гръбчета/!?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По принцип масово се правят 70х33 или подобни формати... Аз съм печатар и те уверявам, че 50х70 е жива рядкост! Е моята машина може и 70х100 да печата ако става дума :) Моята идея е за нещо такова:

http://arteist.net/gallery/albums/userpics/10064/CALENDAR2008ARTEIST.jpg

Разбира се и за това може да се гласува!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Призовавам ВСИЧКИ Колеги!!!

Колеги, моля по-сериозно към темата... Това е Важно. Сигурна съм, че не само аз искам да стане като миналата година и да хартисат не използвани бройки!!

Според мен, човек ще може да си позволи един път да си вземе по-скъп календар. Нещо наистина стойностно, на всеки ще му е приятно да гледа своята любима марка :mitsu-smiley: , но нека малко да се изтормозим (ако мога така да кажа) за един Хубав Клубен Календар. Пускайте вашия глас независимо дали той е положителен или отрицателен... трябва да се стигне до някъде, а за сега сме още в началото. Времето тече бързо и неусетно.... и за това пак МОЛЯ ВИ , да се активизирате.

Ако съм написала нещо нередно и Администратор или Модератор реши,че трябва мнението ми да бъде изтрито, нека го направи!

 

ПС. Колеги, и за друго да ви помоля .... Изказвайте мнението си, защо сте "За" или защо сте "Против"... Ще е по-приятно да има повече мнения по въпроса, или пък ако някой друг има друга идея нека да я сподели... Не можем тука например 3-4 човека да мислим и почти никой да не казва нищо.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да, но тези календари "Eвропа" и "... чудеса на света" се печатат в големи тиражи! Тези които си показал са малко непрактични с тези цифри! Ти ли ще печаташ календара!? Съвсем спокойно 12те месеца са излишни, достатъчно е да има по един предишен, настоящ и следващ- но да са с големи и четими цифри, иначе идеята е ОК! За да не печатаме други телца и тези ще станат, само този който ще прави предпечата трябва да съобрази и цветовете на основата с цифрите! Това като гледам е дадено с ножовете, което ме навежда на мисълта че няма да има проблеми с цветовете! По средата ще е със спирала или цял!? Ако е цял то цената ще е по-добра! :icon_dance:

 

И още веднъж- ако имаш възможност да ги печаташ ти то нека бъдат по-големи! 50- 70 е супер на 33 вече е малко икономично и гадничко!

 

Дойде ми и друга идея: 70/33, като целият е картинки, а от страни надолу да са дните на месеца- така ще са достатъчно четими и ще има доста място за всичко!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ванка, няма да ги печатам, нито ще правя предпечат! Просто давам идеи ;) Предпечата ще го направи някой който разбира, а печата, в някой печатница (не и в тази в която аз работя)...Цената според мен не е толкова важна, това е календар и се прави 1 път в годината! Какво значи на мене 10, на мен 5... По един - два на човек е достатъчно! Най-удачно е да се печатат в София, тай като там ще има най-много желаещи, и ще могат да си ги вземат на сбирка...

И ако ще се правят календари в крайна сметка, за да не стане като миналата година, ще се направят заявки предварително, ще се съберат пари, и тогава ще се поръчва...Какво мислиш??

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Незнам какво да мисля, водим си нещо като диалог! Виж колко хора са гласували- едва 10-тина! С тези темпове цената на желания от нас календар ще е мин. 12 до 20 лв. на бр., ако греша ме поправи?

Виж и миналата година какво се изписа и си направи извод ...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За миналата година, прочетох цялата тема, но нещо не можах да хвана нишката, защо се е провалило всичко?!?

В смисъл, до последно е имало желаещи, виждам че ти си бил поел инициативата, и в един момент темата е заключена...За какво става дума?!

Иначе Ванка, виж хората са казали "на сила хубост не става"...Като не искат хората, не искат! Най-лесно е да се удари катанеца на анкетата и въпроса с календарите да се реши - календари няма да има...Аз ще си избича един як, и после само може да пусна снимки да дразня :)

 

П.С. Колежката к1к1 ми беше показала вариант на листов календар...това също е идея и ще е най-евтино...но пък си е гаражно изпълнение...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, според мен календара трябва да е 12+1 листи в формат 70/50.

Снимките да са големи и от двете страни да са цифрите на дните от месеца. По 15 от едната и 15 от другата.

Първият лист да е бял с голяма червена емблема, а под нея написите на клуба (на Български) и голямо колкото остане място 2009.

В долният ляв ъгъл с малък шрифт да е www.mitsubishibg.com

Tака на един лист могат да се поберат по няколко модификации от един модел.

Да не се забрави да се отбележат и важните дати на календата, като : рожденния ден, националната среща и мисля тази на Пампорово да я направим ежегодна в третата седмица на месец Ноември.

Предлагам още и в някой от ъглите на снимките да се пише и НИКа на собственика на колата, а на тези от срещите да има дата и мястото кадето се е провело мероприятието.

 

Ако някой се сеща за още дати за отбелязвана да ги каже.

 

:icon_thumbup:

 

Гласувах ЗА, и това е моето предложение и мнение по въпроса.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

П.С. Колежката к1к1 ми беше показала вариант на листов календар...това също е идея и ще е най-евтино...но пък си е гаражно изпълнение...

 

Емо, нямаше нужда да споменаваш, аз ти казах, че това си е моя импровизация... Имах свободно време и си поиграх. :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз гласувах,но от мнения по този въпрос мисля,да се въздържа,защото все пак съм от "зайците" във форума.Мисля само,че идеята за календара тази година,не трябва да остава само идея!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Гост
Тази тема е затворена за допълнителни отговори.
×
×
  • Създаване...