Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Аз си взех ето ТОВА,дали е добър избор?

Крайното стъпало е сравнително добро. Плюса му е, че възпроизвежда МР3-ки директно от GSM-а ти. Има и вграден микрофон. Преди два месеца доста му се каних, но цената от 600 лв ме отказа...

Но кефа цена няма. Със здраве да си го слушаш :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 1 година ...
  • Отговори 56
  • Създадена
  • Отговор:

Най-активни потребители в тази тема

Най-активни потребители в тази тема

Музика без пайнер е само шум е сравнително вярно за ниските и средните класове плеъри. Определено като качество на звука в тези серии, пайнер предлага едни от най-добрите ресивъри. Прочетох цялата тема и ми стана интересно, та реших и аз да се включа. Не съм сигурен дали стъпалата на плеърите са клас Д (да не кажа че съм сигурен че не са), тъй като при клас Д има високо КПД и незагряване на стъпалото. Пуснете едно цд да поработи малко усилено и го пипнете да видим дали не пари яко. Поне за мен лошото при Пайнер е, че стана прекалено комерсиализирана компания. Разликата между ниския и високия клас става все по-голяма и то не е заради това че високия се развива. До преди 4-5 години имаше ясно изразен среден клас, който даваше всичко необходимо на един фен на музиката. Високите класове бяха за хора, които са маниаци и звука в колата е най-важното за тях. Поне за мен имаше 3 плеъра които бяха перфектни за среден клас и нямаше други на пазара с които можеха да се сравнят Deh 5600 6700 и 7600. Иначе наистина менюто им е доста дървено и меко казано неразбираемо. Не мога да си обясня защо при наличието на дисплей, по който се въртят графики, трябва да има съкращения от вида SLA, BBE и други такива.

 

Относно избора на плеър аз имам моя си теория, която ще споделя. Ако сте отделили да кажем 350-400лв за плеър, не си купувайте нов. Бръкнете се още макс 50 и ще си вземете най-висок клас от сорта на 88рс на пайнер, 8600 на пайнер, 858 или дори 958(доста по-трудно) на кларион, 9855 на алпин, или гореспоменатия еклипс, въпреки че и за него е доста по-трудно намирането му. Ако искате нещо само да дрънка, изберете го по дизайна и бягайте от марки като НЕО, Краун, деу, Елит или производните им. Поне по мое мнение нисък клас на гореспоменатите марки е по-добре, но дизайнът им е отвратителен, като мисля че трябва да се направи Изключение за Алпин. Май техните изглеждат най-добре. Но Сони, ЖВЦ, Блаупункт също не са лоши.

 

Не написах нищо за Кенууд, но на тях винаги съм гледал като на среден клас плеъри като цяло, така че за втория вариант с нещото да дрънка, също са добър вариант.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моето лично мнение е :

 

Ако искате музика е не шум в колата ви трябва Alpine или някое по-сносно Pioneer-че. Чувал съм и добри отзиви за Kenwood по аудио форумите, но никога не съм чувал как звучат на практика. И все пак, след като смених и чух доста cd-та, Алпайни, сонита, пайнери и т.н. моето мнение е, че Сони са най-евтини, най богати на функции, с най-качествен дисплей(някой модели), но и най зле откъм звук.

Има Алпайни за по 250-300 лв(без USB) на които се чува много добре за тези си пари:) и определено не вадят металическия звук на Сонитата. Пайнерчетата също що-годе биват, зависи точно какво търсите, но около 400-500 лв има прилични предложения :) визирам главно 7000ub.

 

Според мен избора до 400 лв е един - Alpine, просто който е чул как свирят тези плеърчета.. и плътността на звука им с минималните настройки, които имат (параметричен еквалайзер само високи и ниски + HPF и корекции на баса :) остава фен на марката :)

Редактирано от Ra1N
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Слагай едно такова в багажника :P

 

http://www.earthquakesound.com/IMAGEJP/CAR/subwoofers/HoLeeS/holees.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

То хубаво ще сложа ама как се храни това нещо??? Аз сега съм си набелязал един говорител Alpine Type R SWR-1242d и нещо подходящо да го захрани:) ама чакам да се опарича.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 6 месеца ...

Някой да знае как се маха кода на този модел? Имам предвид, от менюто на свирката...

Модела е KDC-W5141U - KENWOOD. Действащият код го имам, но искам да го премахна.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създаване...