Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kalio088

Потребител
  • От него общо

    120
  • Регистрация

  • Беше тук

kalio088's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. kalio088

    mitsubishi colt 1.6

    Кабелите и лулите под самите бубини... Има ги в Ратола като отделна част, въпреки че ми бяха казали че са неразделима част от бубината. 45лв е бройката без ДДС на лула. Ако сте сменили само кабели с някакви уж японски нищо чудно да се задълбочат нещата с придърпването. Аз лично бях дал 70лв за двата кабела вместо 110без ДДС от Ратола (а и ги няма налични - никога)и беше плачевно положението и след 1 ден ги подарих на един приятел който след месец ги хвърли. На TESLA е доста по добра изработката и въпреки че бях скептичен, че за 30лв ще ми предоставят нещо, което да върши дори някаква работа, реших да ги пробвам. Е това са едни от най сладко похарчените 30лв за Колта. Просто вече като натиснеш в ниските обороти колата си ускорява плавно.
  2. kalio088

    Консумативи 4G92

    Лошо, май ще са след отпуските кабелите. Иначе свещите са малко км така че ще си ги запазя, че са колкото кабелите )))))) А тези които ти си взел отгоре гумата която остава видима, помниш ли дали беше 1:1 с тези които ти бяха на колата... Ако не помниш кажи ми моля те откъде излиза кабела (странично или отгоре) Че с тези предишните така се опарих че не ми се ще да се получи пак нещо подобно... Уж японски а както писах в предния пост - 1 месец и си сложих старите
  3. kalio088

    Консумативи 4G92

    Значи дискове купих. Ремъка ще погледна и ще кажа. Ако утре можеш да ги пуснеш добре, ако не - за Понеделник. Имам някакъв спомен че ролките бяха 2(обтяжна и паразитна), но може и да бъркам(беше преди 3г) , с клима е колата. Дали е 1080 или 1305 ще пиша по-късно Тези кабели Сейва съм ги пробвал и ги хвърлих след месец, така че не искам ПП: Емо кабелите от къде ги взима, че и в Ратола искат толкова(120лв) ама 10 работни дни доставка
  4. kalio088

    Консумативи 4G92

    Хайде поне за кабелите дайте идея... Другите неща ще си ги намеря, но кабелите за сега само с поръчка от Ратола...
  5. Здравейте колеги, Наближава момент за сменянето на много консумативи на веднъж и се обръщам за помощ от къде да купувам, какво и производните на тези въпроси Колта е произведен септември 99-та 1.6 90 коня Трябват ми - вентилирани дискове - кабели за свещи - всички ремъци и ролки (ангренажни + пистови) Моля и за цени ако е възможно )))
  6. Принципно се продават пластините като отделен елемент. Аз съм си купувал за Колт 5 и струваха мисля около 20лв, но може и да бъркам със сумата. А иначе тракането може да се получава и от самият спирачен апарат, тъй като болтовете които го държат се износват. Ако е последното стругар ще ти свържи работа.
  7. Моя фабрично си е с 6J, ЕТ35 15-ки с гуми 195/50. Централния отвор не го знам колко е, но е малък. По принцип с ЕТ-то мисля че само при Пежо имаше сериозен проблем с поставяне на джанти с различно ЕТ от оригиналното.
  8. Ако искаш от тези http://jorroalbg.snimka.bg/tuning/avto-svetlini-i-krushki.379608.14788548 или от тези http://jorroalbg.snimka.bg/tuning/avto-svetlini-i-krushki.379608.13015891 ми пиши. Може по празниците и до Хасково да минавам(в понеделник 100% но може и преди това), така че пари за куриери няма да даваш. Иначе ако ти се разкарва на входа на Димитровград наистина има такива работи.
  9. Случайно да имате музики в колите си? И като казвам музики нямам предвид CD, а бас каси подобните им.
  10. Когато си избирах моя Колт 5 фейслифт, бях харесал един, на който трябваше да му се правят известни интервенции, защото беше претърпял удар и тогава звънях да питам колко струват частите в БС мисля(беше преди 3 и половина години) Отговорът беше 300 или 350лв за 15-цолова оригинална по рамата
  11. kalio088

    Ксенон

    В никакъв случай не е нормално.
  12. kalio088

    Ксенон

    Е от това което си постнал излиза че на фара с рефлектор му слагаш лупа. Това един вид не е ксенон за фар с рефлектор. Като цяло е доста глупаво на изграден рефлекторен фар да му се слага допълнително лупа, която самото й правилно поставяне, така че да свети, където трябва, ще си е приключение. В тази тема, която си постнал беше писано (по спомени), че изключително лесно се чупят тези лупи. Общо взето вграждането на лупа във фар с рефлектор вече не прави фара рефлекторен а такъв с лупа (рефлектора не играе никаква роля). Мисля че на новите типове крушки D2R беше за рефлектор, но това си е оригинален(заводски) тип ксенон, който за афтърмаркет не е приложим.
  13. kalio088

    Ксенон

    Общо взето, не можеш да се ориентираш по цената кой продукт колко е качествен. Всичко се прави в Китай, затова казвам китайски за възможно най малко пари. Търговците на ксенон си слагат надценки между 60 и 300 процента отгоре. Лошото е че примерно един който вкарва ксенон, чиято себестойност е е увеличена с 60% излиза че го продава по-евтино от някой, който е взел по-евтин, но е сложил 200% надценка. И хората си казват: Тоз много евтин, значи е боклук и практически взима боклука на по-висока цена отколкото ще му излезе по-хубавия. Не можеш да се ориентираш и по кутията. Правят ги каквио им кажеш. Дават 5 6 избора като някои наистина изглеждат долнопробни а други много хубави. Срещу сума от 2 до 4 долара ти ги слагат в метални кутии и когато купувачът види нещо по-масивно и ахва. А същия продукт може да се продава в друга кутия със 2-30 лв надолу. Всички имат дефектни бройки и всички китайци дават процент на лоши продукти 1-3% за баластите и 0.1-0.3% за крушките. От това, което имам като опит единственото близко до истината е съотношението между проблемните баласти и проблемните крушки наистина е близо до 1:10. Има си разбира се ксенони, които още като отвориш кутията си личи, че са пълен боклук (криви крушки, некачествени кабели, дрънкащи баласти и т.н.) С една дума вижте отзивите за продавача преди да си купите от него. Но не четете само доволен съм, не съм доволен а мненията, които дават повече информация от това. Едни са доволни на синята/бяла/лилава/зелена/... светлина, други са доволни, че фаровете им са токова силни, че постоянно им мигат(без да осъзнават че са за реглаж). @todor ксенон за фар с рефлектор???
  14. kalio088

    Ксенон

    Това към кой беше питане, че нещо не разбирам поста ти
×
×
  • Създаване...