Ivo Lenkov Публикувано 2 февруари 2013 Публикувано 2 февруари 2013 Аз съм с такова,но е бензин 250 к.с. спрямо дизела мисля,че върви доста,разхода на 100 км. е по-нисък,щото е на газ,консумативите са по-евтини и според мен по-добре бензинов вариант. Цитат
truly Публикувано 12 февруари 2013 Публикувано 12 февруари 2013 Незнам ако си го вземеш нов от магазина и си го къткаш ,колко ще изкара ,но точно автоматика и електрониката наоколо доста често прави проблеми.Естествено давам си мнението само за машината 3,2 DID автомат.Скъпи и много консумативи,муден,за градско освен за "вижте ме" не става.Голям комфорт при извънградско.Разхода е поносим(мале каква глупост казах).За 250000 км 2 ремонта на автоматика,един на селектора на раздатката,демпферна шайба,ГНП смяна и един път ремонт на ел.инсталация.Шумен двигател с лоша звукоизолация.Пък звукоизолация има доста.Зимата мачка яко,с правилните гуми е танк.Най-комфортното за зимата сред джипките,които ползвам.За сметка на това двойния климатроник днес ме изостави.От ляво е топло отдясно студ.Ще трябва табло да свалям.Ама това за трети път.Щот съм фен.Та лукса изисква жертви...финикийски знаци и то по много. Добре де, уж тая автоматична скоростна кутия била една от най-добрите пък два ремонта за 250 хил. ми се струват множко. Освен ако не е имало чести сериозни натоварвания в този период. Цитат
Petar.Ivanov Публикувано 7 април 2013 Публикувано 7 април 2013 Карам Паджеро 3.2 did от година вече и мога да кажа, че този джип не спира никъде. Изисква малко поддръжка, консумативите му са евтини, а разходът му е учудващо нисък за този двигател. Ръчната скоростна кутия си е класика за мен незнам защо се замисляте за автоматик изобщо... Звяр на пътя Цитат
kofaka Публикувано 29 Май 2013 Публикувано 29 Май 2013 Защо се очудвате че има два акумулатора.... та това е джип, много нови дизелови и не дизелови коли (най- вече първите) имат втори акумулатори по различни причини. Цитат
skaliente Публикувано 3 юни 2013 Публикувано 3 юни 2013 Мечта към която устремено съм се насочил Цитат
Bobi_I Публикувано 5 юни 2013 Публикувано 5 юни 2013 Защо се очудвате че има два акумулатора.... та това е джип, много нови дизелови и не дизелови коли (най- вече първите) имат втори акумулатори по различни причини.Така е, 2x70Ah са в Р4 3,2DID. Цитат
В.Илиев Публикувано 7 януари 2014 Публикувано 7 януари 2014 (редакция) Ами реално и много стари дизелови джипове( включително и Паджеро 2) са с два акумулатора.. идеята е че запалването в вързано към единия, а разни консумативи към другия,... реално джипа пали и на единия акумулатор, но на другия не може Редактирано 7 август 2014 от TASSO Цитат
В.Илиев Публикувано 8 януари 2014 Публикувано 8 януари 2014 (редакция) Дам.. някъде бях чел че това било "зимен пакет", тоест такива били автомобилите, които трябва да се продават там, където е студено Редактирано 7 август 2014 от TASSO Цитат
valboss Публикувано 6 август 2014 Публикувано 6 август 2014 Новата визия - http://www.cars.bg/news/review/view/14279/Mitsubishi-obnovi-viziyata-na-Pajero Цитат
stanil Публикувано 28 декември 2014 Публикувано 28 декември 2014 Здравейте колеги. Искам да питам двегателч на Pajero 3.2 DID сполучлив ли е защото ми казаха, че не е.А искам да се допитам още до някой защото мисля да взимам такъв. Цитат
g3nata Публикувано 15 февруари 2016 Публикувано 15 февруари 2016 имах такъв звяр много доволен останах....сега мисля да си купя мк2 или мк3 с двигател 3.5 бензин Цитат
niki nikolov Публикувано 14 декември 2017 Публикувано 14 декември 2017 От април 2010 , паджеро 4 е с подобрен дизелов двигател 200 коня и 441 нютона. Sent from my C6903 using Tapatalk Цитат
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.