Премини към съдържание

truly

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което truly е написал

  1. Джантата не е ли 7.5JJ по спецификация? Като имаш и диаметърът на централния отвор с брой отвори за болтовете, би трябвало да има доста предложения дори от търговци на джанти. Друг е въпросът какви са цените там.
  2. Добре де, уж тая автоматична скоростна кутия била една от най-добрите пък два ремонта за 250 хил. ми се струват множко. Освен ако не е имало чести сериозни натоварвания в този период.
  3. Благодаря на всички! Предполагам последните промени по двигателя и повишаването на мощността са направили колата доста по-пъргава. Така ли ми се струва или страничната поддръжка на седлаките не е много добра? Четох някъде, че вероятно през 2014 ще се появи и 6-цилиндров дизелов мотор или това са само слухове?
  4. Благодаря на всички за отговорите! Съгласен съм, че зависи от много неща. Но имам кола, с която след 500-600 км редовно ми се обажда дископатията и друга, при която нямам никакви проблеми. Говоря за почти еднакви маршрути. А иначе как е шумът вътре в купето? Не е ли малко по-гласовит мотора? Говоря за каране с около 120 км/ч например.
  5. Здравей! Как се държи на дълъг път? Проблеми с накланяне в завой? За офроуд е ясно, че няма да ме остави, но ми е важно като карам цял ден, след 600-700 км да не съм като размазан. Достатъчно еластичен ли е при изпреварване, все пак е тежичка кола? Благодаря за коментарите!
×
×
  • Създаване...