Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Milen_z - много разбира момчето


Препоръчано мнение

Днес отидох до Пловдив при Милен, след като 6 мес така и не реших проблема с оборотите на GDI. Виждам от темите, че притежателите на този тип двигатели се сблъскват не рядко с него. След 15-20 мин всичко беше О.К. Възхитен съм от знанията на Милен за GDI системата, неговата отзивчивост и коректност. Не правя реклама, но наистина е радостно да имаме такива хора във форума към които можем да се обръщаме за помощ и да я получаваме на високо професионално ниво!

Благодаря ти Милене!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Браво........... :icon_clap: Сега ако кажете какво му беше и какъв беше проблема .........от TPS-а ли, от вакуум регулатора или от помпата, филтър, горивната система ......... :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз може би малко не на място се включвам, но защо не знам нищо за колегата Милен и ако е добър в някоя област и може да е полезен за клуба, защо не е упоменато? :icon_blush:

Може би още колеги от Пловдив ще се заинтересуват за свестни сервизи в Пловдив за :mitsu-smiley: . Така, че споделяйте!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Бих казал че нямам сервиз , ползвам чужда апратура за сега (мисля идната седмица да разполагам с собственна). Сам съм се учил и блъскал с моита Каризма, Помагал сам и на други хора не от този форум и ако мога да помогна на някои с нещо , ще го направя с удоволствие. Не твърдя че съм специалист , просто знам кое как работи и начините за ремонт. Давам и телефон 0889755500 Милен Загоров, и ICQ:329699757 на които както му е удобно , не отказвам помощ. Поздрави.

 

P.S. А при pendoc проблема беше сравнително елементарен, не държеше налягане. С почистване на един филтър , и малко бъзикане на помапата за високото налягане. Тои да каже какъв е ефекта. :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Здравейте на всички.

Искам да благодаря на Милен Z за неговата отзивчивост и да препоръчам на всички, които имат проблеми с оборотите на Каризма GDI да се обърнат към него. Много е наясно с тези автомобили. Аз бях поредния, който си тръгна от Пловдив с идеално работещ атомобил. Поздрави на всички.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...