Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ангелов

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Ангелов's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравеи колега.Имаше в мобилето една Монтанска но незнам какво е останало от нея. Мисля че беше винена.Не е късно да провериш.Успех!
  2. Привет на всички. Днес един съсед ми спука задната броня на Каризмата,та искам да попитам ремонтират ли някъде в София. Тя е пластмасова.Ще ви бъда благодарен ако ме насочите
  3. Здравейте на всички. Искам да благодаря на Милен Z за неговата отзивчивост и да препоръчам на всички, които имат проблеми с оборотите на Каризма GDI да се обърнат към него. Много е наясно с тези автомобили. Аз бях поредния, който си тръгна от Пловдив с идеално работещ атомобил. Поздрави на всички.
  4. Пак здравей Милене. В по горе написаното съм объркал малко въпроса. Става въпрос за потенциометъра на дроселовата клапа. Имаш ли стойностите, на които трябва да работи, защото моят сигурно много е разстроен.
  5. Здравей Милене. Колата е на 200000км. Ходил съм на дигностика в Ратола, Балканстар и Рубин . В трите сервиза смятат, че е регулатора, но не са сигурни на 100%. В момента колата е разглобена и почистват по твоя списък. Проблема е, че в нито един от сервизите няма регулатор, за да го подменят и да се установи дали е от него. Затова те питам дали подлежи на ремонт. Относно помпите - работят идеално, замервани са в сервиза. Колата сега ми я почиства един приятел и има съмнения в датчика на дроселовата клапа.
  6. Здравей Милене, днес ти писах едно съобщение, но не знам дали си го получил. След като ти написах съобщението профилът ми изчезна и станах анонимен. Въведох си паролата и вместо Бенгай съм Ангелов. Направих всички процедури, които ми описа, но нищо не стана. Може би ще се окаже, че е вакуумния регулатор, имаш ли престава дали подлежи на ремонт. Проверих цената на новия = 1200лв- много е солена
×
×
  • Създаване...