Премини към съдържание

Проблеми ако стоповете са ни затъмнение


Препоръчано мнение

Здравейте колеги от доста време не съм писал, но реших да си затъмня стоповете на автомобила и искам да ви попитам ще имам ли някакви проблеми с закона и полицията. И също така с какво мога да ги затъмня освен с такова фолио? Искам да ги затъмня до тази степан. Благодаря.

 

http://store.picbg.net/thumb/53/26/441d5b2d75c15326.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По спомен от закона, води се конструктивно изменение и може и да се заядат. А ти защо искаш да ги затъмниш? Така шанса да ти влезне някой в багажника се увеличава защото не се вижда добре, че спираш. Имайки в предвид и спирачките на ЕВО-то. :) Аз лично съм се разминавал на косъм от такъв сблъсък. Случи се в ясен ден с греещо срещу мен слънце. Визията няма да я коментирам, особено на червена кола с черни стопове, ще стане много добре!

Редактирано от S.Iliev
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дразни ме тва че са хромирани просто ме вбесява а това е по евтиния вариант от колкото да си намеря стопове от Evo 9 който са тъмни отвътре, а тук в Европа се намират много трудно от стоповете на Evo 9 с стоп за мъгла в щатите стопа за мъглата е поставен на бронята и е от делен от самите стопове на колата.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Става и с трансперантна боя. Аз моите така ги направих, като ги пръсках от 60 см. Естествено не съм се оливал със затъмняването, за да се виждат. Най добре става с хубаво фолио, което в едната посока затъмнява, но в другата пропуска светлината. Допитай се до колегата Ценов. Хем ще ти покаже снимки на неговия лансер как изглеждат. На мен много ми хареса.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

С боя съм пръскал едни фарове на едно Honda ги бяхме пръснали жълти и стана добре. И се реших да ги направя с фолио все пак и да се скъса или т.н се сменя и всичко става ок, а боята рискуваш да сменяш стопове. Най - важно е органите на реда правят ли проблем или няма дерт ако всичко е в границите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моите бяха с фолио - 2лв излезе за двата стопа, снимки има в гаража. Никога не са се заяждали органите за тях.

Наскоро реших да го махна и не останаха никакви следи, което си е сериозно предимство пред боята.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам някакви спомени за забрана за затъмняване на стоповете от средата на 90-те години, когато се затъмняваха повсеместно и стопове, и стъкла.

Едно приятелче си пръсна със спрей стоповете на жигулата от вътрешната страна, а след няколо дни псувайки, ги търкаше с парцал с кореселин.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Тук колите с затъмнени стопове са в изобилие. Ако КАТ правеха проблеми, едва ли щеше да е така. Дори съм виждал и такива със затъмнени фарове. Има и лидери, на които стоповете не са затъмнени, а директно черни и при тях наистина не се вижда ни мигач, ни габарит ни стоп...

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...