Премини към съдържание

Размер на чистачките ?


Препоръчано мнение

Здравейте колеги, вчера ми се наложи да пътувам от Плевен до София. По новините даваха някакви апокалиптични новини за пътищата у нас. Но нямаше начин и пътувах почти преди мръкване . Пътя наистина беше нещо от филм на ужасите :) Мъгла, на места мокър път... гнусно... Както и да е, всяко зло за добро, освен че изхабих половината казанче течност за чистачки, установих че и едната е за смяна и май май и другата също :) Викам си идеално тамън за коледа дядо мраз ще ми донесе чистачки! Обаче като се връщам днес установявам че чистачки... нямам...?!?!? Някой гражданин ми ги е приватизирал....?!?!?!?!? Защо ? те бяха стари и без туй ?! Защо трябва да си толкова селтак или злетак или и двете ? Не знам. Фактите са си факти - аз чистачки нямам. Някой може ли да ми помогне като ми каже какви като размер чистачки да търся. А и марка ако препоръчате също благодаря. :mitsu-smiley: не произвеждат ли чистачки ? :icon_hmm:. Колата е :mitsu-smiley:Еclipse '99. Благодаря!

 

П.С. Мале има шофьори на леки автомобили които карат по магистралата в гъста мъгла без фарове ?! Без никакво осветление. оле :icon_crying: ?!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

То Господ си знае работата, на предишната ми кола тъкмо бяха за смяна и някакъв пед@л ги беше смъкнал. Дано са му влезли в... употреба. :D Относно въпроса ти, препоръчвам ВАЛЕО, в Метро са най-евтини, на гърба им има опис и списък за кои марки и модели става конкретния размер.

Редактирано от Peter P
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Лично аз бих ти препоръчал Champion.На няколко коли съм ги слагал,но нямам забележки.Вземи ги от някой реномиран магазин,защото мисля че имат и ментета.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Champion имат и най-много реплики :)

Не се занимавай със скъпи, и без това се водят консуматив.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

погледни тук точно за твоята кола какви са размерите:

http://www.denso-europe.com/uploads/pdf/wi...s_catalogue.pdf

От сайта можеш да видиш и кой е вносителя на Денсо за БГ.

 

Точно такива не съм ползвал, но съдейки по марката трябва да са добри. Иначе размерите можеш да откриеш и на сайтовете на други производители на чистачки, напр. Champion, Bosch, Valeo.

 

Аз лично си купих Bosch и съм доста доволен.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще ти говоря в цифри. Моите са 49см ,и видимостта е нормална ,в разгърнато положение /като застане вертикално на стъклото/ чисти 3-4 см в затъмнената ивица в горния край на стъклото. Тъй че от 49 до 56см ще ги събере без проблем. Аз дори ще си взема по дълги като дойде време за смяна. Чемпиън са мн добри наистина ,чистят невероятно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много на всички отзовали се! В крайна сметка си купих 52см Champion и съм доволен. Мерси пак!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...