Премини към съдържание

az_sum_bre_ombre

Потребител
  • От него общо

    35
  • Регистрация

  • Беше тук

За az_sum_bre_ombre

  • Рожден ден 04/03/1984

Интернет контакт

  • AIM
    Светослав Миланов
  • ICQ
    314087973

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    злобна щайга

az_sum_bre_ombre's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, бих искал да попитам дали кората под двигателя на мицубиши еклипс 95-97 е същата като на 97-99. Питам защото заради тоя гаден сняг ще ми се наложи да я сменям а виждам обяви само за 99 на части. Благодаря ви предварително.
  2. Здравейте пак, малко ми е попрашасала темата и се е изместила леко от водещата линия. За да ви въведа в новостите - колата в момента е в бокса за основен ремонт на двигателя. Не е толкова за ремонт колкото има нагари за почистване. Въпроса е че хората имат желание да ми сложат бързи валове но нямат такива или по-скоро не могат да намерят. Говорим за :mitsu-smiley: eclipse 2G 4g63 а за него ми трябват валове 280 градуса лифт 10. Разрових се из нета намерих няколко възможности но от сайтовете не ми връщат отговор на писмата.За това да попитам вас - Знаете ли от къде мога да си взема такива ? В България може ли да бъдат намерени на разумна цена? Имате ли сайт от който сте поръчвали подобни неща и всичко е било точно ? Всякаква информация ще ми е от полза ако решите да я споделите с мене. Мерси предварително! :mitsu-smiley: rulz
  3. Благодаря много на всички отзовали се! В крайна сметка си купих 52см Champion и съм доволен. Мерси пак!
  4. Да, мерси Champion всъщност бяха тия. Но какъв размерр да купя ?
  5. Здравейте колеги, вчера ми се наложи да пътувам от Плевен до София. По новините даваха някакви апокалиптични новини за пътищата у нас. Но нямаше начин и пътувах почти преди мръкване . Пътя наистина беше нещо от филм на ужасите Мъгла, на места мокър път... гнусно... Както и да е, всяко зло за добро, освен че изхабих половината казанче течност за чистачки, установих че и едната е за смяна и май май и другата също Викам си идеално тамън за коледа дядо мраз ще ми донесе чистачки! Обаче като се връщам днес установявам че чистачки... нямам...?!?!? Някой гражданин ми ги е приватизирал....?!?!?!?!? Защо ? те бяха стари и без туй ?! Защо трябва да си толкова селтак или злетак или и двете ? Не знам. Фактите са си факти - аз чистачки нямам. Някой може ли да ми помогне като ми каже какви като размер чистачки да търся. А и марка ако препоръчате също благодаря. :mitsu-smiley: не произвеждат ли чистачки ? :icon_hmm:. Колата е :mitsu-smiley:Еclipse '99. Благодаря! П.С. Мале има шофьори на леки автомобили които карат по магистралата в гъста мъгла без фарове ?! Без никакво осветление. оле :icon_crying: ?!
  6. Здравейте колеги, поради някой скорошни случки ми се налага да търся задна броня за еклипс 2g 97. Ако някой има идея от къде мога да си намеря такава моля нека ми каже. За съжаление e-bay отпада като опция понеже нямам кредитна карта а също и ратола защото последния път като се обадих да питам за част от там ми заявиха такава цена че ако подмена всички части еклипса ще ми струва към 50 хиляди. Тъй че моля ви ако някой има информация от къде мога да си намеря такава броня нека пише. Мерси предварително!
  7. И правилния отговор се оказа гарнитура! Спраскана м/у 2 и 3тия цилиндър. 135 за нея шлайфане на глава още 50 работа 200 и транспорт 40 и всичко е наред! Отново имам супер яка бегачка Мерси на всички отзовали се !!!!
  8. e да верно каза че ги мрази ама и той каза японка Да е да досевчето верно аз осъзнах че му имам и телефона ама пък късно зацепих... Нищо де то петък почти дойде ще видим тоя weekend какво точно и има на колата според мене са зацапани свещи ама нещо ме съмнява да се отърва толкова лесно. Както и да е веднага щом разбера какво и е ще пиша.
  9. Здравейте пак. Днес дойде "доверения човек" махна капака който покрива свещите и при запалено състояние почна да проверява един по един кабелите и установи че въпреки че има искра 2 цилиндъра /погледнато отгоре 3тия и 4тия от ляво на дясно/ не работят. Не искаше да дава прибързани коментари за това и нямам още точно диагноза. Спомена че мрази японските коли заради многото тръбички вакууми и тем подобни и си тръгна. Разбрахме се петък събота най-рано да я погледне :icon_crying: Drive-Maniac ае май ще му е за първи път инак мерси DJ Tymbi да определено искам да погледнеш колата. Примерно след ремонта да я чуе някой с отракано ухо. Аз принципно винаги съм с 2те ръце за някой който отбира да пипа по колата. Имаше един пич от форума мисля кара червен еклипс специално издание, веднъж мн ме впечетли като чу двигателя и веднага ае туй и туй им има това бях впечетлен тъй че да, определено ако имаш време и желание ела виж я покарай я кажи експертно мнение.
  10. Да, за това казах че не знам как изглежда един нормален ремък. Както и да е продължавам да съм убеден че не е от ремъка. Ако ще е нещо такова по-скоро няко ролка съвсм да е излязла от строя. Не знам ще се уверя че майстора ще огледа ремъка. Да, за колите знам че имт 4 гуми и волан за това и пиша тука защото има хора които разбират повече от мене тия работи. Да гледах теми на тема "при кой да отидем" но в крайна сметка майстора се отказа на линия утре. DJ Tymbi мерси много за предлаганата помощ!, но понеже имам възможност още утре да почна да се занимава с нея мисля да се възползвам защото и без туй тая седмица имам 10000 неща на главата и искам максималко бързо да се оттърва от пролема с колата за да я използвам. Сега то май остана само един проблем. Утре като трябва да мина през половината град дали да е на собствен ход или да не рискувам повече влошаване на нещата и да я се обадя на някой да ми я транспортира до там?
  11. Щом 3ма човека ми казват едно нещо /ремък/ съм длъжен да проверя. Проверих, махнах капака на ремъка и гледам отдолу - ремък, напълно нормално изглеждащ ремък. Въпреки че не знам точно как изглежда нормалния но пък такъв ми се стори. Другото което получих е ясна представа за силата на вибрациите. Огромни вибрации имах чувството че двигателя ще изфърчи.
  12. Моя довечер човек за жялост не е сигурен т.е. още не знам дали ми е доверен. Но добре, макар че като ми сменяха последния път ремъка беше точно така с един зъб не беше нагласен и знам какво е там нямаше изобщо проблем с оборотите само си представи тоя еклипс с 100 к.с. така се държеше колата. пак си беше мн добра. Сега няма прсто никаква мощност различно е. Но прав си и сега се замислям дали не мога да махна капака на ремъка и сам... но дори да е прескочил не мисля че е от това :icon_crying: :offtopic: http://www.vbox7.com/play:0992d053 :offtopic: клипчето е много добро!
  13. Здравейте, както някои от вас аз съм един от щастливците с еклипс 2g 4G63 но за жялост колкото и да са добри тия коли също правят проблеми. Точно това е и причината да пиша. Проблема който ми се появи вчера е на пръв поглед е ясен. Симптомите са следните - колата работи като трактор а именно издава звук на трактор при спряло положение поддържа много ниски обороти 4-500 и има силни въбрации. Когато подам повече гас 3-4000 оборота звука се променя към нормален но пак се усеща че е различен и също така мощността я няма никаква.Нивото на маслото е на 1/3 от разстоянието м/у минимума и максимума а аз знам че трябва да е някъде около средата налях още малко но е за смяна може би още 2-3 хл. км. Също така преди известно време имаше странен шум, свистене вероятно от някоя ролка но не вярвам това да е проблема сега. От всичко това и няколко проведени разговора по телефона стигнах до заключението че проблемите идват от загуба на вакуум или в искрата. Реших че е дорба идея да поверя свещите но понеже не искам да рискувам да се движа с нея при тия обстоятества се заех аз. След като ги видях забелязах че имат малък нагар в горната част махнах го но проблема остана. Не съм махал свещите защото това е нещо което не бих направил сам за да не окъкам нещо после при поставянето. И понеже положениео тука в България е такова че като имаш проблем с колата или отиваш някъде при доверен човек или си правиш сам нещата а аз в София /където съм в момента/ нямам доверен човек за сега.И за това приемам всякакви съвети, предложения, напътствия или каквато и да е помощ. Също така понеже колата явно не и е приятно да я карам точно сега мисля да отидя до евентуалния доверен човек в Княжево с превоз тип пътна помощ или каско асистънс. До колкото разбрах този тип превоз излиза някъде около 2лв на километър и следователно въпроса ми е дали някой има идея аз такъв транспорт от къде мога да си намеря и колко ще ми вземе за транспортиране от бул. Ситняково до Княжево. Защото имам само 400лв налични и ако се наложи да дам повече ще трябва да изчакам до понеделник. Мерси предварително!
  14. Не, ако бях този човек щеше да е сервиз само за :mitsu-smiley:
  15. Мерси много за съветите колеги Като гледам темата се е изчерпала И в крайна сметка ще ви послушам и да си намеря AWD. Ако не е много нахално и ако ви се отдаде възможност можете да ми помогнете в избора т.е. ако видите нещо интересно да споделите Ако не - здраве да е Мерси пак! Ще се видим тъка по форума
×
×
  • Създаване...