Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivelin22

Потребител
  • От него общо

    39
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Брезник

ivelin22's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ivelin22

    Какъв TV

    5години съм със самсунг 37инча.Използвам го дори като нощна лампа-не се гаси. Гледай с формат 16\9 щото всички телевизии минават на него.По дългата гаранция не е маловажна. Разгледай в ценовия диапазон,който си си определил в търговските вериги. и да не ти е малък екрана,щото 37 нещо ми се вижда малък вече.LED телевизорите харчат по-малко ток. Успех :icon_rock:
  2. ivelin22

    Купувам L200

    Един колега в Оффроуд форума продава това,което търсиш.Потърси му обявата,там има описано какво е правено по джипа,а и човека ми се струва точен. Успех!
  3. ivelin22

    Автостъклар в Пловдив

    Не се занимавай с глупости.Лепенето нема да постигне ефекта,който очакваш ще личи и може да се спука когато си иска-вЕрвай ми изпитано е.
  4. Има въздух некъде.Ако искаш да стане бързо ходи на майстор не си прави експерименти.всичко се обезвъздушава.
  5. ivelin22

    Mitsubishi Galant GLS

    :mitsu-smiley: и вектра не могат по никакъв начин да се сравняват като возия-мицката е лодка. Окачването обаче на опела е по за наште пътища-пробвано.
  6. Това съм го написал на 26 януари. Спирта поема водата и тя изгаря с горивото.От там трябваше да започнеш. :icon_bye:
  7. Максималната скорост с която се кара по пътищата надвишава 140км\ч.така,че трябва да се търси начин за ограничение на макс. скорост. Казвали са ми,че в арабските емирства превишиш ли 130км\ч компютъра на колата почва да пищи много дразнещо и предпочиташ да спазваш максималната скорост.
  8. Сипваш 1л спирт за горене в резервара.Това го правиш след,като колата е работила,после припалваш да поработи 1мин.и проблема изчезва. Това съм го опитвал на личният ми автомобил и дава резултат.
  9. Видях,колега 95-км скорост в населено място-при разрешена 50 и само приятелска забележка :icon_clap:
  10. Златния талон не вервам да те прави цар на пътя,който може да не спазва ЗДП. Може да ти опростят някои дребни нарушения или да не ти отнемат точки за нарушение,но актове не отменят. ЧНГ на всички и успешна година :mitsu-smiley:
  11. Тук проблема не е за гоуфо,опело, или други марки автомобили истината е,че млади шофьори си надценяват способностите-качвам се на мощна кола и съм Цар на пътя-без да имат опит.
  12. ivelin22

    Гайки за джанти

    Имам такива гайки 15бр. http://ivelin22.snimka.bg/automobiles/snimki.542481.23314460 Ако има интерес мога да потърся шестнайстата и да договориме нещо.
  13. Честита придобивка и много да те слушка.Това по-надолу съм го копирал от каталог на Паджеро за да се ориентираш за разхода.С тези скорости и раздатка може да караш на 4х4 дори на сухо.В офроуд форума има много писано за джипове. Скорости: 5 Обем: 3200 cm³ Цилиндри: 4 Тегло без товар: 2155 kg Гориво: дизел Разход на гориво: 10,5 l/100 км (комбиниран) 13,8 l/100 км (градско) 8,6 l/100 км (извънгр.) СО2 емисии: 279 g/км (комбинирани) Eмисионен клас: Eвро 3
  14. ivelin22

    Update на моя Галант

    Не знам дали си струва инвестиция точно в такава кола. Успех в начинанието :mitsu-smiley:
  15. И хубаво говориме за закони,но самата тема е озаглавена:как да наруша закона-написано с други думички.Докато не се научиме да спазваме законите държавата ни няма да мръдне към добро. Сори за спама... :icon_blush:
×
×
  • Създаване...