Премини към съдържание

KOKSARIAN

Потребител
  • От него общо

    130
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Враца

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer VI 1.3 12v
  • Интереси
    Мотоциклетизъм и новата ми слабост LANCER

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

KOKSARIAN's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. KOKSARIAN

    За Lancer 1.3 12V

    В сделката за моя Лансер ми влизаше 900 рр-а който беше разбит за не повече от месец . Тоя същия си е мислил че 1.3 е кола за ралита и не е успял да го сдуха ! За да стане ясно какъв човек е това ще кажа че до преди да вземе 900 рр-а от мен е карал скутер и на няма седмица искаше да го науча да кара на задна гума . Такъв душманин е рядко срещано явление но беше разбил само ходовата част и количката беше за козметика . Моя извод е че тия коли са супер здрави и в тоя двигател има страшно много живот !
  2. KOKSARIAN

    За Lancer 1.3 12V

    Аз съм с този модел преди това което си харесал . Колата е надеждна и здрава цените на чарковете са доста приемливи - за около 90 лв. двата шарнира и двата накрайника . Като разход на гориво ми дава 8.5 гас в хубавото време а не съм с газов инжекцион . Чувстваш се добре в нея , всичко е простичко и функционално . Сравнена с Европейците в своя клас е по-бърза но никой не си купува кола 1.3 за да се състезава . Ако търсиш кола която надеждно да те закара от точка "А" до точка "Б" с най-малко разходи и все пак да не си като в консерва това е твоята кола !!!
  3. Вчера сутрин се прибирах в истинско "оране" . Сега живея на място до което за да стигнеш се минава по стръмен път със завой . Лансера си мина най-спокойно без да има проблеми ! Карам с "Debica" която не е най-добрата зимна гума но явно колата конпенсира .
  4. Дизела има голям въртящ момент за сметка на обороти . Това позволява да не докосваш педала а колата да върви и дори да го натиснеш да не се разсърди ами да си пъшка и да поема плавно . Джетата за която говориш вероятно е чист дизел а Гоуфа му сработва турбото над 2000 оборота така че не изисква умения от шофьора ами си пъшкат по снега без проблеми . Лансер-и има и дизелови ... а в твоя случай по-голяма предавка с по-малко гас върши работа ! Другия вариант е да вземеш една Джета и да си решиш проблема .
  5. Не е проблема в Лансера защото моя е страхотен на сняг ! Добри гуми и по-нежно с педала и историята ще има весел край :icon_thumbup:
  6. KOKSARIAN

    Шум при палене в студа

    Достатъчно е една свещ да не работи правилно и ето ти вибраций при палене на студено , като се нагрее е ясно че ще пали добре и ще намалеят вибрацийте . От там като единия тампон ти се е одървил а другия е по мек и и имаш клатене на една страна . И не говоря за контакт метал-метал от сорта на капака на главата да бие в калника а да ти разтресе генерацията примерно и тръбата да чука по корпуса .
  7. KOKSARIAN

    FTO

    :good: :good: :good:
  8. KOKSARIAN

    Шум при палене в студа

    Тогава двг-то има има най-много вибраций и нищо чудно да ти е тръгнал тампон и от там някъде да има контакт метал в метал .
  9. KOKSARIAN

    FTO

    Всеки един добър майстор може да го направи стига да има части за това . За Враца мога да препоръчам майстор на който със сигурност няма да му се опре . Момчето се казва Лъчезар и сега работи в сервиза на "Ауто плюс" . Колкото до ФТО-то сме проучвали въпроса защото тук има едно на тънки пари и един приятел искаше да го вземе но се отказа точно заради волана . На всички други коли си има отворите за лява дирекция и всички неща които ти трябват за прикрепване докато тука от това се започва , след това трябва да измислиш табло от друго защото няма за лява дирекция на ФТО и трябва да приспособиш предницата като пак трябва да се търсят заместители . Като теглиш черата се оказва че излиза по скъпо от колата . Не го ли караш с десен волан няма смисъл да го купуваш .
  10. Аз лично от 6-ти клас карам мотор и бая съм сменил но тук става дума за коли . Почнал съм с Фиат 125р след това беше една Лада 1500 , но пак си взех Фиат 125р дойде ред на един Олтцит ( това беше румънска реплика на Ситроен АХ ) , Опел Вектра А който ми разказа играта , един Ровар 620 тди който в момента кара баща ми и от който съм много доволен и вече Лансера който няма екстрите на Ровара но който ми допада супер много заради разхода си на гориво и лесната поддръжка както и това че въпреки малкото си двигателче върви много прилично .
  11. Средата на Февруари е добре . Каже час и дата и съм там .
  12. Като ти придърпва да не пробва да работи на 3 цилиндъра ? Ако е така вече имаш доста варианти.
  13. Та по въпроса за Северозападна България - нова година нов късмет и тук идва момента за нова среща
  14. Ако става от мотор пробвай при Сашо Ломски . Въпреки прякора му се подвизава в Трудовец - това си е кажи речи в Ботевград ,а това му е телефона 0887230991 но трябва да си по-настоятелен че тия телефони не ги носи много .
  15. KOKSARIAN

    Лансер под съмнение

    Замери конпресията и виж за течове иначе тоя двигател НЯМА как да гори толкова
×
×
  • Създаване...