Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

borisli

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    plovdiv

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

borisli's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Не се коси :D То и за поршета и бентлита няма много аксесоари :rulez: Имам приятели,чийто роднина искаше да слага газова уредба на ферари,понеже дето се вика е приел буквално израза"Газ Ферари майка Италия",но за щастие не се получи :first:
  2. borisli

    Гаранция ?

    Реших и аз да се включа в тази спорна тема.Значи казвам набързо,имам тригодишен ЛанДЗВер 1.8 бензин.В България дори и с 98 и икономично каране не ми е показвал по малко от 7/100.Прибирах се от Гърция с цялото семейство,натоварен с куфар и багажи при 140 километра в час и пуснат климатик и нещеш ли ми отчете 5/100.Обаче уловката е,че заредих 95 от Бритиш Петролеум.Та думата ми е,колата си гори колкото си трябва,лошото е,че ни ебават в качеството и цените и какво ли още не........Абе някои да е видял в Гърция да карат на фарове,че и това вдига разхода,а ние викаме колата гори много
  3. Два пъти вече имах този проблем.Първият път не разбрах какво става,но втория зацепих.При даване на контакт имаше включен блутут на мой приятел и системата се обърква.Започна да иска код и (пеъринг опшънс)след което не реагираше на никое устройство.Колата трябва да е спряла и на контакт,нагласяш си телефона да търси нови устройства,а на колата (пеъринг опшънс)пита те за код:въвеждаш четири цифри,като го правиш и на телефона,защото го иска и вече си конектнат.Успех!
  4. borisli

    Разход на гориво

    За почивните дни бях в Гърция с пълен багажник,трима души в купето и пуснат климатик.Налях в БГ.от бензиностанция Еко новия "уж" икономичен бензин.На магистралата за Кавала-Солун със скорост 100 и включен крузконтрол ми даваше 7/100.Дали е от бензина или от постоянната скорост при крузконтрола незнам,но е много доволен рзход.Жалко,че е се случва веднъж,дваж в годината :mitsu-smiley: :icon_thumbup:
  5. borisli

    Нов Lancer

    Айде на Лансерите Made in China два за лев.То бива,то може,ама тия утре ще направят и фалшива совалка и ще ни испратят в космоса.Гадни имитатори :icon_censored: :rulez:
  6. borisli

    Мнение

    [има хора,на които колкото и да им сравняваш и обясняваш,че от Рено(примерно) нищо не става,винаги ще си купуват Рено!Като се качи да кара която го грабне тази,пък каквато се уцели такава! :icon_peace: Ха сега де!?Предната кола ми беше Рено Лагуна и смело мога да заявя,че по возия и разположение на таблото като функцйоналност,направо слага в малкия си джоб :mitsu-smiley: Лансер.Ама стара и много трошлива заради възраста...... иначе.Тая дупка на Лансера дето са я сложили под климата надали знаят и те за какво е,а возията я оправдавам със спортното окачване.А иначе Реното си е Нисан,ама то и Дачията е Рено,та всичко вече е един голям мармалад.А някой хора умрат за Фолцваген,даже си купуват безумно скъпи Шкоди,щото били Фолцваген.Жена ми има ФолцВагон.....да речем,че съм пристрастен :mitsu-smiley: :rulez: :first: :good: Ще ме попитате,защо не си взех пак Рено?Един хубав ден видях на пътя Лансер и обезумях,а когато видях и Спортбека дори пика на кризата 2009,неможа да ме спре!
  7. borisli

    Мнение

    Е хайде и аз барабар Петко с мъжете........Имам комшия който караше Сивик(тук въобще не говоря за сравнения),един ден се видяхме пред блока и го попитах къде е Хондата,че се разкарва със служебна неуДачия?Момчето направи оная физиономия,която казва (мани мани добре,че я продадох).Малко преди да му изтече гаранцията се е спасил,защото постоянно му е била в сервиза.Сега кара Опел Инсигния и неможе да и се нарадва.Та не ви правя сравнения Хонда-Митсубиши или Опел,а това ми каза човек който е бил крайно недоволен от Сивика :icon_crying:
  8. borisli

    Новият Лансър

    Извини ме за резкия тон,но ако търсиш газова уредба за :mitsu-smiley: LANCER,скачай си обратно в Пунтото и се радвай на лампичките.Колега може би не си попаднал на правилния автомобил???.....
  9. borisli

    Моля Помогнете!

    Доколкото знам на много колеги на които им е писнало да ходят до сервиза често(понеже нафтата е кристал)излизат на магистралата и правят продухване.Пробвай го,чувам,че действа.Но нека и други колеги изразят мнение.
  10. То ще замаже,ама за чия сметка.За какво ми е това пълно автокаско,ако си плащам за всяко слабо изпълнение по колата.
  11. Така е колега и моята е на година и половина,при това е черна и е деруга до деруга.Ще изчакам още половин година да стане за цялосно боядисване и айде в БС.Сто авто мивки смених,но проблема не е в тях,а в меката боя.Добре,че бързо се цапа та не си личи.Имам чувството,че горния гланцов слой е паднал,защото седи някакси зърнеста боята.Ама имам каско и си свиркам....не,че не се дразня....
  12. borisli

    Проблем с ел.стъкло

    Мисля,че в книжката с инструкцийте го имаше описано това полужение.Това е някакъв вид защита,която при второ или трето задействане блокира.Направи ми впечатление когато четох инструкцийте и пробвах всяко нещо,но точно това не пробвах по тази причина.Не е повреда,но провери в книжката,ако не БС ще го оправят.
  13. Вече си купих.Предупреждавам евентуалните мераклий,че ги залепих здраво,затова моля не напъвайте :mitsu-smiley: :icon_censored:
  14. Има ги в БС Пловдив,25лв.Преди седмица ми откраднаха и четирите,и никаде няма капачки за багажник,та камоли по евтини.Само БС имат.Гадното е ,че се занимавам с пластмаси и едно кило пластмаса е 3,50,а тия 200-грама капачки 100лв.Ама без тях е грозно и окото ти е все там.Не искам да ставам крадец и ще ги купувам,неприятно ми е само,че в Пловдив я има я няма 30-40 Лансера и сега си менкаме капачките,като последни мангали,а караме коли за по 40000-хиляди
×
×
  • Създаване...