Премини към съдържание

krasi atanasov

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

За krasi atanasov

  • Рожден ден 01/25/1973

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мercedes 220 СЕ/Lanser 1.8 CVT

krasi atanasov's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги,интересува ме,мога ли сам да си нулирам индикацията за изтичане на сервизното обслужване.
  2. Опитах, но нищо не стана...
  3. Вчера демонстрирах на децата че ел.стъклата като са в движение на горе и срещнат някаква преграда(например ръка)спират автоматично.Ама нали им е интересно айде на-горе айде на-долу и задно дясно стъкло си изгуби автоматичното сваляне и качване,като го движа прави ход около 8-9 см и спира,след което трябва пак да задържа копчето и пак 8-9 см.Та дали е някаква защита която мога да нулирам или е за сервиз.Колата е новия Лансер 2008г.
  4. Маслото го смених на 8000 щото колата стана на 1 година.Имам и друго обяснение за високия разход колата се кара по 10-на км. на ден и реално мотора не може да загрее.Леле колко съм смотан за 10 км на ден да взема да си купя нова кола. :icon_n_blowup:
  5. Колега няма смисъл да изключваш от скорост,автоматичните кутии са предвидени точно за такъв цикъл на работа.Карам изключително и само автомати от 14 години и до сега съм нямал случай да изключвам скоростите.Относно разхода и моята дава 15-16 л.градско и то при нормално каране без влизане в центъра,казват че като се разработи ще спадне ама вече 9000 км си е все същия,знам ли може още да не се е разработила.
  6. krasi atanasov

    Лош късмет...

    Добре че си жив и здрав,ламарини се правят.
  7. Да сте живи , здрави и преуспели през 2009г.
  8. Уважаеми колеги дано ме разберете правилно но не мисля че е уместно да коментирате в открит форум начина по който се отварят най лесно колите ни.Все пак тази информация я четат и индивиди с корисни цели.Предлагам тези коментари да стават на лични.
  9. Здравейте колеги,от известно време наблюдавам разхода и нещо не съм във въсторг.47 л.=309 км/48л.=315км и 45=306 км,общо взето това е от последните 3 зареждания.Става въпрос за 1.8 SVT intense на 6400км.винаги го карам с 100 октанов бензин в градски условия.Тази вечер го заредих с обикновен 95 пък да видим колко ще покаже.
  10. Преди 2 месеца и аз ползвах техните услуги и не съм доволен за две неща 1/цвета на бронята е различна от цвета на купето,е верно това се забелязва само на слънце под ъгъл но мен си ме дразни 2/пребоядисах лайсната под вратите щото я одрах на островче и като си я взех забелязах че е отлепена от горната страна , направих рекламация и ме уведомиха че са сложили оригинална двойнолепяща лепенка :icon_doh: а никой в сервиза не се е сетил да погледне че два щифта са деформирани и не държат лайсната към купето. Но пък ми казаха че ще я направят за 5 дни и си удържаха на думата.
  11. krasi atanasov

    Tропане отзад в дясно

    Още нищо не съм проверявал,но като се поосвободя ще трябва да я свърша и тази работа :icon_blush:
  12. krasi atanasov

    Tропане отзад в дясно

    Привет,ами и аз от няколко дни го чувам това тропане.През седмицата ще направя преглед на тампоните на задния мост и амортисьорите.
  13. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Колега единствения начин спирачките да не ти ловят при потегляне е да натиснеш и двата педала с двата крака, само да уточня че автоматик се управлявава единствено и само с десния крак.Ако нее това те съветвам да се консултираш в сервиза.
  14. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравей колега ,първо искам да те поздравя за автомобила.Със здраве да си го караш и много приятни моменти с него. Сега по темата 1.Зависи как те кефи да караш,аз лично не намирам смисъл от ръчния режим,освен като спускам по нанадолно за да си отбия скороста. 2.Круиз контрола по принцип е да ти поддържа скороста по дълъг участък от пътя,можеш и в града да си го включваш ама я си представи след потегляне от светофар набираш до 50 км/ч(тази система работи над 45 км.ч) включваш круза и хоп дупка,съвестен колега който ти отнема предимство или друг светофар и ти натискаш спирачката и язък що си си играл с копчетата да го включваш. 3.За това не съм се замислял но пък и да се притесняваш за такива неша няма смисил.И аз от начало се чудих как да си запазя колата в заводския и вид но няколко малки драскотини от съвестни колеги които като си отварят вратите не внимават каде ще се спрат ме отказаха. 4.Несе притеснявай и 20 пъти да ги вдигнеш до 5000 няма да навреди на двигателя,това се прави с цел плавното сработване на частите в двигателя и при евентуален дефект да няма по сериозни щети по колата и пътниците. Дано съм ти бил полезен. и умната по пътищата.
×
×
  • Създаване...