Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

stanimirko

Потребител
  • От него общо

    133
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което stanimirko е написал

  1. Точно това питах, на кой модел телефон софтуера му е съвместим със софтуера на Лансер? Със сигурност Митсубиши препоръчват определени модели,но не знам къде да проверя,предполагам че и при Рангел проблема е в това!
  2. Мисля че са повече щастливците , защото мой близък си взе Паджеро и има същият проблем(всяка събота и неделя ходи до Боровец, но през Ихтиман за да го издухва на магистралата).Мисля че той не е с фолксвагенов мотор ,а има същия проблем!
  3. Мой приятел работи в международен call център на Нокиа и каза че има такива модели които да се свързват с цялото меню на телефона. Рангелe трябва да седиме в колите като идиоти и има една функция "voice training" ,при нея повтаряш докато не запамети твоята интонация и глас,но е досадно и смешно!!
  4. Колеги ,някой знае ли къде мога да проверя кои модели на Nokia са съвместими с Blue tooth системата на Лансер?Съвместими значи да може да отваря указателя и да го изписва и може би разни други екстри.Не съм много наясно,защото досега съм бил с 6500 класик и не знам дали съм ползвал всичко,но сега искам да го сменя !
  5. stanimirko

    за накладки

    Васко,колко струват нашите накладки?Ако някой знае и в Ратола цените ,че и аз искам да ги сменя ?
  6. Аз сложих летните миналата седмица и съм по-стабилен с 18".Сега за празниците всички са се юрнали да пътуват и вече има опашки при гумаджиите.
  7. Ти основното не си казал,ти с какво се занимаваш?Аз се занимавам с бижута ,злато, сребро и ремонтите им!!Някой ако му трябва нещо да звъннка на 0888 406093 Станимир. :icon_thumbup:
  8. `Ще му излезе на някой късмета в нея! :icon_crying:
  9. Лоша новина за нашия форум!!!Евгени Минчев се е сдобил с много хубав Еклипс и се разхожда с него по "Витошка",освен това го вози и шофьор.Еклипса е от новите ,спортен ,черен!Язък за хубавата колица.
  10. stanimirko

    Помогнете ми.

    Според мен иска някакъв ресет на системата ,за да изчисти стария код!Пробвай с откачане на акумулатора ,или по-добре питай Пламен или друг който разбира!
  11. stanimirko

    Помогнете ми.

    Един приятел вика ,че каката нещо се опитвала да го сваля :icon_dance: !
  12. stanimirko

    ЧРД на Tzenov!

    Да си жив и здрав ,колега!! :icon_thumbup:
  13. Пепи, сега при мен е най-натоварено и няма да успеем да се съберем,но ви честитя на всички празниците от сърце!!!! :icon_thumbup:
  14. В събота срещу неделя на кръстовището на ул."Цар Симеон"и реката ,един черен Лансер от новите беше изпуснал завоя и се беше помлял малко.Дано не е някой от форума!!
  15. Аз днес пътувах до село Ковачевци,Пернишко и там не беше много добре изчистено и колата се държа супер .Голям кеф е и е много стабилна ,гумите са ми Гудиер Ултрагрип 7.Много обичам да карам на сняг,но за съжаление към София пак стана задръстване , засичания , агресия и на човек му се отщява да кара!! :icon_crying:
  16. По едно време на ''Горубляне'' беше пълно с такива регистрации и мой приятел си избра такава.После се оказа, че колата е удряна ,пренабивани номера и маскирана до неузнаваемост(колата беше на три години и изглеждаше слънце).Така че, Тодор е прав внимавай и си провери всичко преди да плашаш!! Мисля че в Монтана и Враца по-лесно оправяха регистрациите и обмитяването(при внесени с удар коли)!
  17. Айде де ,сменяй раздела (скок) Общо взето нямат никакви проблеми американските коли,почти всичко е взаимозаменяемо,имат повече екстри(шибидах,кейлес,навигация,спойлер отзад), а са доста по-евтини!Имам приятел с мотор двойка,мога и на Цено телефона да ти дам на ЛС!
  18. Мисля че неговият Лансер е 2.4,казва се Цено!Колата му е много яка,но не съм сигурен дали е 4 цилиндъра! :icon_rock:
  19. stanimirko

    Боядисване в БС ?

    Според мен отиди първо до тях(ЧипсАуей) и ги питай как да процедираш!Сервиза им е в Красно село, като тръгнеш в локалното на ''Борис" посока Княжево, преди трамвайното депо в дясно (в двора на ДЗИ).Те всеки ден се разправят със застрахователи и би трябвало да ти обяснят какво да направиш!! :good:
  20. stanimirko

    Боядисване в БС ?

    Аз не ви препоръчвам за едни драскотини да пребоядисвате колата,според мен направете консултация с добър майстор за пастиране.Драскотините които не могат да се оправят с пастиране, има една английска фирма www.chipsaway.bg ,която боядисва само тях!Мисля че работят с всички застрахователи.
  21. stanimirko

    Котешка случка ...

    Хе хе ,даже може да не палите фаровете , ще карате на котешки очи!!! :D
  22. stanimirko

    Автокаско

    Булстрад за нищо не стават,нищо че цените на полиците са малко по-евтини от другите компании!!!На мен за три детайла за боя+един за пастиране по експертна оценка ми платиха 350лв.(да ги ...... и експертите).Цената за боядисване само на един детайл в БС е два пъти по-висока!!! :icon_box:
  23. stanimirko

    Боядисване в БС ?

    Разликата е много видна,така човек ще си има проблем при продажба и естетически проблем!Според мен настоявай да ти я оправят(това е разлика в цели нюанси),може би не е трябвало да се разписваш при получавнето ,за да не те размотават сега!Аз затова я пуснах тази тема ,за да си сверим мненията,примерно Жорето е доволен , а при теб са объркали цвета!!!Не може за 1 -2 година така да избелее колата (от слънце,миене ,пастиране ),че да се получи такава разлика.Нека колегите които се занимават с боядисване да си кажат мнението, аз се бях навил моята да си прави в БС,но сега пак почва умуването!!!! :icon_crying:
  24. stanimirko

    Magic Cup Mitsubishi

    То наистина стана една пернишка драма!!!Вальо, аз ти пускам в понеделник 36 лв. по Еконт , а пък ти реши откъде да ги поръчаш!!Благодаря ти за организацията и съдействието!
×
×
  • Създаване...