Премини към съдържание

k r u m

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

За k r u m

  • Рожден ден 09/15/1979

Местоживеене

  • Град
    Добринище

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    му се Galant

k r u m's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Ето и резултата от огледа ако някои се интересува :icon_hmm: доста се бях надъхал да я вземам но ръждата и автоджамбазина ме отказаха!!! Незнам дали е нормално но имаше доста язви по боята задрана задна врата и пукнат стоп без видими следи за по сериозен удар задното гърне беше загнило и ревеше като като истински изтребител мицубиши :plane: :D по двигателя не забелязах нещо по фрапиращо.Това което ме отказа е многото ръжда и отказа за по дълго шофиране с извинението че била без номера при положение че на поне 2 км нямаше и следа от полиция при въпроса да погледна на канал -гъката мъката; абе пожелавам му успех на момчето в продажбата. Пиша го това всичко за да съм полезен на някои колега при негов интерес към обявата за мене си преценявам че по колата трябва да се хвърлят доста пари за да достигне някакво прилично ниво за мен това не обосновано.Впечатленията инече от Лансър са ми доста добри понеже тествах още два други много пъргава и удобна кола като че ли всичко е там където трябва лесна е за каране и е удоволствие да шофира единсвено мисля че и трябва малко по голям двигател поне такова усещане имам 1.6 сигурно е перфектен за това купе.Определено ще е Мицубиши терсенето продалжава :icon_thumbup: благодаря на всички за мненията .Поздрави!!!!
  2. Ами за сега планирам да ходя на оглед през почивните дни .Благодаря за мненията и съветите до тук и още нещо да попитам какви документи трябва да изисквам от търговеца за да си нямам проблеми при регистрацията че въобще не съм в час сегашната ми кола я взех преди 7 год а и си беше регистрирана.
  3. Здравейте колеги имам сериозен интерес към тази кола http://www.mobilen.bg/11257665642519006 понеже цената ми се вижда подозрително ниска какво да гледам при евентуален мои оглед за конкретния модел и двигател иначе попрочетох доста неща в форума.Интересуват ме слаби места и най-чести признаци, по които да се ориентирам досега не съм се качвал на Мици и не знам дали въобще си заслужава да я сменям с моята Ауди 80-ка .Всяко мнение ще ми е от полза благодаря предварително и се извинявам ако темата не и е тук местото все пак бъдете снизходителни към един бъдещ собственик на едно диамантче па било и толкова малко и евтино!!!
  4. k r u m

    Момчета зарибете ме !

    Отговора е елементарен когато караш служебен дизел и можеш да зареждаш само нафта логично е да се оглеждаш за дизел а иначе нямам нищо напротив да е и v6 163 к.с. :icon_blush: само че няма да ми издържи джоба да я карам повече от 2-3 пъти на седмица ,а както казват хората на кола каране и на жена ..... !!!!!!!! :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock:
  5. k r u m

    Mitsubishi Galant 2.5, 163k.c.

    И аз искам кожа екстри и глезотийки и да не беше комби :icon_blush: и за 6 бона ,но като гледам дв на снимката нещата не са читави ходи пробвай карай и най-добре вземи човек който да те презимява от облаците на които ще те качват ония от автокъщата,иначе сме от една кръвна група галантолюбци :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock:
  6. Здравейте всички :mitsu-smiley: маниаци!! Положението е следното в края на лятото или най късно зимата съм решил да си сменям каручката в момента съм с Ауди 80 1.8 но определено следващата ще е дизел не питайте защо впредвит цената на нафтата и бензина . Ориентирам се в момента към три посоки Ауди а4 куатро; Волво с40 или Галант след 97 докато за първите две имам някаква информация и няколко пробни шофирания за Галанта нищо, за това за мен са важни мненията на притежателите на падобна машина ; возия; разход на гориво; цени на части и поддръжка; какво да очаквам от дв. като динамика или проблеми какви са най-честите проблеми въобще за какво да се оглеждам при един оглед и евентуална покупка. Парите, с които ще разполагам са около 7-8 хил. :icon_crying: и като гледам в мобилето май ще стигнат за някоя баба италианка!?! Честно да си кажа Галант ми на сърцето, но ми е напълно не познат и малко се страхувам, че ще ме разочарова в сравнение с куатрото на а4 или с возията на Волво, но от друга страна не сме Финландия и до работа не се стига по черен път така, че Ви благодаря предваритилно за всеки съвет и мнение.
×
×
  • Създаване...