Премини към съдържание

ivander

Потребител
  • От него общо

    26
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ivander е написал

  1. Колега,погледни дали имаш спирачна течност в казанчето ,което се намира в дясно най отзад в коша,ако застанеш пред колата.Аз имах подобен проблем,и се оказа,че ми е изпуснала долната помпа,и съединителя го нямаше изобщо.Ако няма течност,погледни и двете помпи дали не са омаслени.
  2. Здравей колега,преди да започнеш ремонта,опитай с нещо друго. Свали джантата и опитай с ръка да поместиш напред и назад движещата част на спирачния апарат,трябва да се движи свободно,а не да го местиш с сила,ако задържа,значи може да са ти криви водачите(втулките в които влизат горния и долния винт).Да знаеш че може да са съвсем леко криви,без да се вижда с просто око,и пак да задържа.
  3. ivander

    Спирачен проблем...

    Здравейте колеги,аз имах същия проблем с тресенето,и се установи че е от криви дискове.Преди няколко дни ми шлайфаха дисковете,и проблема е отстранен.
  4. ivander

    Масло в антифриза

    Здравей колега,проблема при теб може и да е по-малък.Чувал съм,че когато караш колата дълго време само на къси растояния,също се получава такова мешане на маслото с антифриза,не мога да обясня защо се получава така,дано да минеш с малкото зло.
  5. ivander

    Крило

    Още не но и това ще стане в най скоро време.
  6. ivander

    Крило

    Колега, между другото калъпа е правен по моя спойлер и трябва да кажа, че е станал абсолютно еднакъв, дори и печатите на тунинг фирмата ги има.
  7. Здравейте колеги.Явно всички каризми които не са с жила на скоростите имат този проблем.Миналата година ,когато купих моята,и на мен ми се случи същото със задна скорост,оказа се ,че щангата от скоростния лост до скоростната кутия е сцепена по дължина на две места,и когато се опитвах да вкарам на задна,влизаше първа,след като заварих цепнатото ,всичко си дойде на мястото,до миналата седмица,когато всичко се повтори.
  8. ivander

    Чип за каризма

    Колега , колко парички струва чипа при Петко(говориме за бензинов двигател)?
  9. ivander

    Странен резонанс

    Здравей колега.Провери да нямаш някой износен тампон на двигателя.Поздрави
  10. ivander

    Крило

    Здравейте колеги.Ето това са спойлера и престилката на мойта красавица. http://picbg.net/u/4253/13178/262256.jpg
  11. ivander

    Скъсяване на пружини

    Колега,за това се опитвам да разменя джантите за 15 цолови
  12. ivander

    Скъсяване на пружини

    Няма за какво да се птитесняваш за по-голям размер гуми,аз в момента съм с 205/45/16,трябва да ти кажа че за опиране в калника и дума не може да става,независимо дали е натоварена или не.Един единствен път ми опря в калника, и то защото ми се наложи да сложа 205/55/16
  13. ivander

    Скъсяване на пружини

    Колега,относно размерите на гумите,при мен на колонката на вратата има стикер,на който има два размера:185/65/14;и другият :195/60/14;сега не мога да се сетя кои са предни и кои са задни размери.Предполагам че това са оригиналните размери :icon_hmm:
  14. ivander

    Скъсяване на пружини

    Колеги аз не съм със спортно окачване,просто съм със 16ки джанти,и може би за това изглежда като спортно.Има ли възможност да се сменят предните със задните пружини?
  15. ivander

    Скъсяване на пружини

    Благодаря, колега! :icon_thumbup:
  16. ivander

    Скъсяване на пружини

    Здравейте колеги.Това е моята красавица когато я купувах.Като гледам май и аз имам същия проблем със задните пружини :icon_crying: ,въпроса ми е,има ли някакъв вариянт да се оправят,или е задължително да се сменят? http://picbg.net/u/4253/13178/262256.jpg http://picbg.net/u/4253/13178/262257.jpg http://picbg.net/u/4253/13178/262258.jpg
  17. Днес премерих че е 114.3, явно този размер не е само на GDI, май ги правят както им падне..
  18. ivander

    Скоростен лост

    Благодаря колега, ще пробвам, само че ме е страх, да не счупя лоста от напъване. Предполагам, че на всички каризми се маха по един и същи начин
  19. Здравейте колеги. Имам един малък проблем, искам да си сменя топката на скоростния лост, но не мога да разбера как се маха оригиналната, на винт ли е или с някаква скоба, защото цял ден се мъча и нищо :(
  20. Ок,благодаря ти много :icon_thumbup:
  21. Здравейте, колеги.Може ли някой да ми каже, какво е междуболтовото разстояние и централния отвор на Каризма1.8/16V/116к.с. Един ми казва 4x100, друг 4x114,3. Извинявам се, ако има друга такава тема, но не можах да открия нищо.
  22. Здравейте колеги,може ли някой да ми каже какви свещи(задължително искам да са иридиеви)трябва да сложа на моето мицу 1.8,16V,116к.с;Интересуват ме цени,номерата на свещите и всякакви показатели по които да търся.Благодаря ви предварително :rolleyes:
  23. Здравей колега.Аз имах същия проблем,първа ми влизаше много трудно,а след това изчезна и когато се опитвах да включа на първа влизаше трета,а задна ми изчезна,оказа се че щангата която свързва скоростната кутия и скоростния лист е сцепена по дължина(12см)и когато се опитвам да включа на първа,щангата се усуква и за това не ми включва.
  24. В Гугъл го има, но никъде не пише адрес или телефон. :icon_crying:
×
×
  • Създаване...