Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

gergefan

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

За gergefan

  • Рожден ден 08/09/1976

Местоживеене

  • Град
    novi pazar

Интернет контакт

  • AIM
    gergefan
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Мitsubishi Carizma 19TDi 1999

gergefan's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. gergefan

    Не пали помагайге 1.9TDI

    Готово оправих я оказа се клапана за гасене и палене един такъв със синя пластмаса отгоре смених го с един от моргата и о чудоооооо! :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock: :icon_rock:
  2. Здравейте колеги моля помагайте.Моята Каризма не исках да запали или ако запали пали трудно"Става въпрос за първото палене ".А и след това като престой 1-2часа пак зор но запалва.Сменени са подгревните свещи.Като отказа да запали първия път видях че сълзи от кабела на авансаторният клапан.Естествинно газ до моргата и взех друг.Колата запали макар и трудно,покарах я малко но не ми хареса сякаш спъната.Реших да сменя горивния филтър,същата работа даже по зле.Викам смучи въздух,реших да сложа клапан на нафтата.Направо трагедия пали и рязко се изфорсирва и угасва.Давам на контакт чакам да напомпи пали изфорсирва се и угасва сякаш не може да засмуче нафта.махнах го запали.Да вметна и че един бял пушек вади като я изфорсирва и тече от ауспуха нещо като черен конденз. Тази сутрин не искаше и да запали въпреки че понапомпих с помпата да обезвъздуша ГНП-то.Реших да не я мъча да не скапя акумулатора.Даите идеи какво може да е.
  3. gergefan

    Проблеми с Каризмата

    При мен се оказа спукан цилиндър.
  4. gergefan

    Aнтифриза изчезва

    Имаш предвид главата или блока.
  5. gergefan

    Aнтифриза изчезва

    Добре а може ли да е от блока и дане вкарва в маслото, а да го духа през цилиндрите.А между другото майстора които прави главата във Варна, каза че била много надрана по челото, той я оправил възможно ли да е от там. Каза ми 90% е от там.А и между другото, по капачката на казанчето имаше черно отлагане много и антифриза в него едни черни парцали, едвам измиха системата.
  6. gergefan

    Aнтифриза изчезва

    Не смесва вода и масло .Може ли да е от спукан блок.Майсторът ми казва че надувала маркучите.Иначе колата и така си върви.Изчезва към 1 литър на 40 км.Направо братлета не знам.
  7. Здравейте бях писал че ми е спукана главата обаче се оказа че, е здрава .Въпроса сега е къде изчезва този антифриз .Не е и гарнитура.Даваите съвети моля ви.
  8. imam glava daje ne na motora i pali 0886913348 Todor

  9. Здравейте при моя звяр се оказа че, май има спукана глава какво ще кажете да заварявам ли или да купувам втора употреба.Някои сблъсквал ли се е с такъв проблем.
  10. :icon_thumbup: Мерси и аз в това се съмнявах.
  11. Здравейте колеги.Моя звяр взе да не пали или пали когато си поиска.След дълго лутане се оказа че, на моменти не подава гориво към дюзите.Ако някой знае нещо по въпроса да помага моля.
  12. gergefan

    Помогнете

    А и между другото отива ли ток към подгряващите свещи.Там има едно реленце дане би то да е прецакано.Успех.
  13. gergefan

    Помогнете

    Тя работата за ходжа :icon_hmm: .Да е прехвърлила зъб на ангренажа или авансатора на помпата да се е прецакал (мисля че така се казваше).Абе на края може да се окаже нещо дребно(дано). Не се отчаивай.Замервахте ли налягането в цилиндрите.
  14. gergefan

    Помогнете

    Отиди да ти проверят и клапаните при мен се оказа от тях имах два натегнати. :icon_rock: :mitsu-smiley:
  15. gergefan

    Челно стъкло Carisma

    Все още не съм го сменил този месец предпочетох да оправя други работи по нея.Да огледалото за задно виждане е залепено на стъклото . А за лента не съм ги питал.
×
×
  • Създаване...