Премини към съдържание

cassper

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

За cassper

  • Рожден ден 04/22/1984

Местоживеене

  • Град
    Разград

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi CARISMA GLX, 1.6 16V, 1997

cassper's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей, наистина много неприятна случка, напълно съм сагласен с somalietsa. Гледай пастата да е за ръчно пастиране, ако ще пастираш на ръка ТОВА Е МНОГО ВАЖНО. Успех, и дано да стане.
  2. Честитa придобивка колега.
  3. cassper

    Скъсяване на пружини

    Честно да ти кажа не съм мислил да ги боядисвам сребърни, защото незнам как ще изглежда. Мислех само на лято да ги опресня, благодаря за идеята която ми даде, благодаря много.
  4. cassper

    Скъсяване на пружини

    Здравейте, задните пружини са корено различни от предните и размяната им е невъзможна. Единственият вариант да се надигне задницата ми казаха че е необходимо да се сложат тампони на пружините от зад ( не знам как и за какви тампони става дума, просто така ми каза един приятел. ), но все пак говорим за вариант без финансови разходи, и не могат да се очакват чудеса. Май всички имаме един и същ проблем " като седнат двама от зад, опира " когато сме с 195/50-55/15. Не е от пружини или амортис. защото ми ги проверяваха в един сервиз, и казаха че Н.П. с тях, явно е недостатък , който може да се оправи с 4 спортни пружини и амортис. Без да се вложат средства е невъзможно да се чеши краста, уверих се сам :D . Успех на всички
  5. cassper

    Скъсяване на пружини

    Здравейте на всички. Искам да ви кажа че скъсих пружините с по една врътка, поставих ги и сега всичко си е наред. Няма никаква промяна в стабилността на колата, и най накрая душевно спокойствие за мен , мога да помогна на колеги които искат да направят същото. Благодаря на всички отзовали се.
  6. cassper

    Скъсяване на пружини

    Ами ако сложа задните отпред, а предните отзад какво ще се получи, дали са същите. Искам да ви кажа че това е много важно за мен, заради този проблем сам я обявил за продан даже, много ме дразни. Това е единственият проблем на колата, който е и моя много голяма рана.
  7. cassper

    Скъсяване на пружини

    Колата е същата от аватара, но виж за колко вдигната предница говорим. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30...mp;pid=10014805
  8. cassper

    Скъсяване на пружини

    Точно така колега, и аз си мислех от начало като тебе и си взех 15"- ки лети джанти, с гуми 195/50/15 но проблема не се реши. А сега търсех вариянт да я смъкна малко с около 5-6 см. но като прочетах горните постове май не е толкова лесно и като цена не много достъпно в този момент. Остава ми вече на лято да премина към вариянт 'Б'- летни гуми 195/60/15
  9. cassper

    Скъсяване на пружини

    Благодаря ви колеги за бързите и ясни отговори, за сега доколкото ми стана ясно няма да пипам нищо по колата :icon_doh: , защото немога да го понеса финансово, и все пак е световна криза . Първо трябва да се видя с едни 1000 лв. излишни и тогава да се обърна кам вас за марка, модел на пружини и амортисьори. С минимални средства ми стана ясно, че нищо неможе да се направи. Благодаря ви отново.
  10. cassper

    Скъсяване на пружини

    Колко пари ще струват тези спортни пружини, и ако ги сложа не трябва ли да заменя и амортисьорите със спортни. Много са ми мътни тези води за окачване и ходова част, за това съм отворен към мнения и препоръки относно въпроса, който зададох.
  11. Здравейте, имам запитване отностно предните пружини на Каризмата. Мога ли да ги скъся с по една врътка без да се налага да сменям амортисьори, защото имам страшно много разстояние от гумата до калника и стои много грозно. Моля компетентните да се изкажат. Благодаря предварително.
  12. Здравейте, и аз имам същият проблем с паленето сутрин. При ниски температури колата пали от вторият път, и цял ден няма проблеми с паленето. Сипвам само А95 от Лукоил, но не смятам че това е голям проблем. Поне аз така мисля, все пак да се изкажат и компетентните колеги.
  13. Здравейте, ето го и моят красавец. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309330
  14. cassper

    Още един щастливец....

    Честито и от мен , със здраве да си я караш. :icon_thumbup:
  15. cassper

    Нова Каризма!

    Честито и от мен , със здраве да си я караш. :icon_clap:
×
×
  • Създаване...