Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivelin.iliev

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За ivelin.iliev

  • Рожден ден 09/12/1964

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    .LANCER 2008; 1,5 / INVITE

Посетили профила

683 посетили

ivelin.iliev's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте,може ли кординати на сервиза за поправка на АБС модули в Варна? Благодаря.

  2. Здравей колега!

    Спойлерът на багажника наличен ли е още?

    Ако не е продаден, обади ми се на телефон:

    0896 893 860

    Ивелин Илиев

  3. Здравейте!

    Аз също минах по този път с проблемния блок на ABS-а. Причината е задържане или бързо износване на четките на моторчето, което върти помпата.

    Ремонта беше успешно направен в сервиз във Варна. След мен насочих още няколко колеги, които също ремонтираха колите си там успешно.

    Ако проявявате интерес, обадете ми се да ви дам телефона на майстора.

    Моят телефон е ...

  4. Здравей! От информацията, която споделяш в някои от темите тук разбирам, че все още се главоболиш с проблема на ABS-a. Аз, след малко ходене по мъките за разрешаване на същия проблем, най-накрая попаднах на точния майстор във Варна, който го оправи. Ако, имаш интерес от информация по този въпрос, можеш да ми се обадиш на тел.: 0896 893 860 Ивелин Илиев

  5. Звук, чуващ се като няколко "бийп-а" последователно идва от радиото. Това се случва, когато силата на сигнала от честотата на радиостанцията, на която е в момента приемника вече е отслабнал, и на същата честота се е пявил по-силен сигнал от друга радиостанция.Звуковият сигнал, който се чува е сигнализация, че радиприемника ще премине автоматично към друга радиостанция на същата честота. Това много често се случва, при шофиране на дълъг път.
  6. ivelin.iliev

    Светва ми ABS

    За информация на колеги от Варна. Реших същият проблем в сервиз във Варна за 160 лв. Ремонта включваше: демонтаж на блок ABS, ремонт,монтаж на блок ABS, подмяна спирачна течност /от сервиза /, обезвъздушаване спирачна система. Ако, накой се интересува ще му дам телефон за връзка със собственика на сервиза. За връзка с мен: 0896 893 860 Ивелин Илиев
  7. Здравей! Аз също имах проблем със системата ABS / ASC Реших го успешно в един сервиз във Варна преди около година. Засега не съм имал повече проблеми. Обади ми се - 0896 893 860 Ивелин Илиев

  8. Здравейте!

    От 2009 г. имам LANCER 1,5 ниво на оборудване INVAITE. Oт Варна съм. За тези 8 години и изминати 82 000 км. съм имал проблеми само с шум от моторчето на парното и с ABS. От опита, който имам покрай отстраняването на тези определно малки проблеми ще Ви препоръчам сервизи. Можете да ми се обадите на GSM:

    0896 893 860.

    Ивелин Илиев

    Поздрави!

  9. ivelin.iliev

    Моторче за парно

    Здравей, колега! Проблема с моторчето на парното е обща болка за повечето от нас. Възниква поради факта, че оста на турбината е разположена вертикално и при вентилиране на студен и влажен въздух се създава предпоставка конденза дори и да е малко да се концентрира в най-ниската точка - т.е. в долната втулка, където лагерува опашката на ротора. От влагата първоначално поради влошено триене започва да се чува леко "виене", което в повечето случаи в последствие преминава в силен стържещ звук. В повечето случаи, когато вече се е стигнало до тук опашката на ротора вече не лагерува във втулката, а вече ръждата ги е "споила" и направо превърта втулката в гнездото си към корпуса на двигателчето и оттам идва и този силен и неприятен звук. Съветът ми е да не отписваш за сега моторчето. Свали го заедно с турбината и го занеси в специализиран сервиз за ремонт на стартери и алтернатори. Там са специалисти и ще го разглобят, почистят и смажат както трябва и най-малкото дълго време няма да имаш проблем с това. Ако, все пак моторчето не е повредено. Дано да няма повреда на електронния блок, чрез който се захранва моторчето с регулируемо напрежение. Това можеш да провериш с лампа 12 в. присъединена към буксата вместо моторчето. Турбината е добре набита на оста на двигателчето и те съветвам да оставиш изваждането й да направят в сервиза. Аз направих това, което препоръчвам и на теб и за сега вече около година и половина нямам никакви проблеми. Ако, все пак моторчето е вече повредено, можеш да се обадиш на обявите, където се предлагат на части катастрофирали Лансъри. В сайтовете има няколко такива обяви. Там със сигурност цената ще е по-ниска. При получаването от куриера можеш с два кабела веднага да изпробваш моторчето направо чрез захранване от акумулатора на колата. Ако, имаш някакви въпроси - пиши ми на личния профил. Поздрави!
  10. Здравейте! Във връзка с проблема с ABS-a може да обменим информация. Обадете ми се на GSM 0896 893 860 Ивелин Илиев. Аз също съм от Варна. Поздрави!

  11. Здравейте колеги! Преди няколко дена попаднах на статията от посочения линк: http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/27805-novi-seriozni-nepriiatnosti-za-mitsubishi/?utm_source=dnesbox&utm_medium=link&utm_campaign=footer Следейки редовно темите във форума имам наблюдения, че известна част от нас са имали /и имат/ проблеми съвпадащи с описаните в статията. Аз самия от няколко месеца съм с постоянно активираща се повреда на ABS/ASC. Проблема се появява и изчезва периодично, като често това се случва при сътресение на колата при преминаване през неравност на пътното платно. При компютърен тест излиза грешка: "Ниско напрежение на помпа ABS - код С2116". Случващото се с колата ми съвпада с описаните проблеми в статията. Решил съм след няколко седмици да отида до Балканстар - Варна и да разбера, дали има стартирана процедура за отстраняване на подобни проблеми за автомобилите продадени в БГ. Ако, някой от вас има желание може да сподели мнение по написаното и относно статията и още повече, ако има информация за задействана сервизна акция чрез Балканстар за отстраняване на проблеми по автомобилите продадени от тях. Това ще бъде изключително полезно за повечето колеги с подобни проблеми. Поздрави!
  12. Здравейте колеги! След шест и половина години и 67 000 км. пробег абсолютно безаварийна експлоатация дойде първия проблем. От десетина дни се визуализира на таблото въпросния надпис за повреда, като първоначално няколко пъти надписа изчезваше и пак се появяваше, но от вчера вече е постоянно на таблото. Живея във Варна и бих искал от ваша страна съдействие за насочване към сервиз за диагностика и отстраняване на проблема. Имам предвид добър сервиз различен от този в Балканстар. Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват с информация. Поздрави!
  13. ivelin.iliev

    Препоръчайте масло

    Здравей, колега! От 2009 г. имам Лансер с двигател 1,5 бензин. В момента колата е на 60 000 км. От третата година след свършване на гаранцията при обслужване сменям маслото само с: http://shop.grid-trade.com/mitsubishi-diamond-evoliution-5w-30-1-lityr-cena-acea-a3-b4-api-cf-sm.html Купувам го директно от склада на посаченият сайт с доставка по куриер. Изключително доволен съм. При смяна на маслото за изминатите 10 000 км. нивото не е мръднало и с милиметър. Цената от 21 лева е също много добра за масло с такива показатели. Мои познати занимаващи се с внос и продажба на авточасти ми го препоръчаха и ми казаха да не се съмнявам в производителя. Поздрави!
  14. ivelin.iliev

    Светна ми "чекенджина"

    Здравей, колега! Можеш да си сигурен, че светването на "чек" лампата е в резултат от лошите показатели на горивото, което си налял. Имах аналогичен случай преди четири години. Имах обикаляне с колата в район отдалечен от големи населени места и бензиностанции на големите вериги и поради намаляване на горивото в резервоара налях около 15 л. от една "каубойска" междуселска бензиностанция. По същият начин след няколко минути ми светна чек лампата. Закарах колата за диагностика в Балканстар Варна / колата беше още в гаранция /, като повече не съм зареждал и докато се прибера налятото гориво вече беше отново намаляло . Не откриха нищо нередно. Обясних на монтьора при какви обстоятелства е светнала лампата и той ми каза, че със сигурност лампата свети заради лош бензин. Казаха ми, че няма да чистят грешките и да отида да заредя на ОМВ. Излизайки от сервиза веднага заредих 20 литра на ОМВ и лампата изгасна.
×
×
  • Създаване...