Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Stanislav82

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Stanislav82's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте , и при мен има проблем ABS модула - може ли да ми дадете коорд...

  2. Звравейте ,

    И при мен има проблем ABS модула . Lancer 1.5 2008 г бензин . Моля ако е въз...

  3. Stanislav82

    Светва ми ABS

    Здравейте отново! Да споделя малко инфо, относно проблема с abs/asc- след каране около 8-9 месрца с постоянно прекъсващ (неработещ) abs, най-накрая намерих човек, който реши проблема и от над две седмици не ми е светвало предупреждението на таблото. Накратко- проблемът при мен се оказа в самия abs модул, та модулът трябваше да бъде отворен, след изпразване на спирачната система. Еладжията ми взе символична сума, в сравнение с това, което ми обявиха от БС (4-5 хил. Лв?!), които не се занимавали с ремонти, а сменяли директно целия abs. Та в случай, че някой се интересува, мога да ви дам координати на въпросния майстор, пишете ми на лични съобщения (става дума за Варна).
  4. Здравейте! Във връзка с проблема с ABS-a може да обменим информация. Обадете ми се на GSM 0896 893 860 Ивелин Илиев. Аз също съм от Варна. Поздрави!

  5. Здравей колега, От известно време имам същия проблем, само дето вече предупреждението (abs, asc off...) не изчезва, а си стои през цялото време. От Балканстар ми казаха, че помпата на abs-а прекъсвала за мн кратки интереали от време, което водело до предупреждението на таблото, но де факто abs-а си бил работел и нямало проблеми да се кара колата така. Това което ме притеснява е, че по време на диагностиката в БС предупреждението беше изчезнало, а както вече писах, от едно известно време си свети постоянно. Явно трябва пак да ходя до там и да прежаля още 100+ лв, но поне да знам дали имам повод да се притеснявам, че abs-а е сдал багажа тотално. Та така, дано съм бил полезен до някъде. Ще се радвам, ако някой сподели мнение по въпроса, тъй като явно проблемът започва да се среща при все повече коли. Поздрави!
  6. Stanislav82

    Светва ми ABS

    Здравей колега Seaman, Имам същият проблем от скоро. В началото предупреждението се показваше от време на време, а в момента вече си свети постоянно. От Балканстар ми казаха, че помпата на abs-а прекъсвала за много кратък интервал от време и не било нищо сериозно, но по време на диагностиката предупреждението беше изчезнало от таблото, а вече си свети през цялото време. От тогава си карам така и не съм имал време (желание) да се занимавам. Та въпросът ми е- успя ли да решиш проблема някак си и ако да- как точно? Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...