Премини към съдържание

СтоянБ

Потребител
 • От него общо

  264
 • Регистрация

 • Беше тук

 • Общо дни Първи

  4

СтоянБ беше най-активен на 6 декември 2021

СтоянБ има най-харесвано съдържание!

Местоживеене

 • Град
  София

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

СтоянБ's Постижения

Редовен форумист

Редовен форумист (8/14)

 • Добра реакция Rare
 • Отдаден Rare
 • Първа Публикация
 • Сътрудник
 • Начален Разговор

Спечелени Значки

4

Репутация

 1. Днес на мултимедията се появи интересен проблем. Не бях карал колата 2-3 седмици и имаше доста приложения за обновяване. Всичко мина добре. После обаче открих 2-3 приложения, които тръгваха на екрана, но почти веднага се затваряха. Напр. Прозрачен часовник и време, Bulgarian Radio, Motordata OBD. Заиграх се повече с Прозрачен часовник и време, че имам негов уиджет на основния екран и постоянно ми е пред очите. Приложението се отваря, след което веднага се затваря. След няколко опита андроид дава съобщение, че приложението често се стартира и предлага да го затвори. Преинсталирах приложението 2 пъти, все така не работеше. Интересно е, че изглежда самото приложение по някакъв начин работи във фонов режим, защото на уиджета се актулизираха данните за времето . Но самото приложение не се отваря на цял екран, където са настройките и всички данни за времето с подробности. Изчистих кеша, после изчистих и данните. Същата работа. Само веднъж по случайност успях да вляза в настройките на приложението, след което отново нищо. По същия начин и с Bulgarian Radio и Motordata OBD. Уж тръгват, след което веднага се затварят. Никога до сега не съм имал подобни проблеми. Някой да има представа какво може да се е объркало и евентуално дали може да се оправи без преинсталация (фабр. настройки) или да се чакат ъпдейти на приложенията? Същите приложения ги имам на смартфона и работят нормално. Като изкл. горния проблем, не съм забелязал мултимедията да не работи нормално. Само с тези приложения днес нещо не е както трябва. Други приложения, които пробно стартирах, работеха нормално.
 2. СтоянБ

  Питане за гуми

  Според мен притесненията са излишни. Ако тези гуми създаваха проблем за сигурността, нито щяха да ги проектират, нито да ги произвеждат и продават. А какво да кажем за акулите, по подобие на чиято кожа тези гуми се проектирани.
 3. СтоянБ

  Питане за гуми

  И аз съм виждал доста коли с такива гуми и съм се чудел. Да използвам темата, за да питам нейния автор - поради какви причини е избрал тези гуми, каква е логиката зад избора, бил ли е наясно при покупката с тази асиметрична шарка и какво са обяснили в сервиза при монтажа, те също следва да имат обяснение на странно изглеждащата шарка при монтаж вдясно?
 4. Най-вероятно автомобилът с двигател на VW (като моя) е Евро 4, т.е. без ДПФ филтър. Предполагам, че колата с японския двигател е с ДПФ и поради това е Евро 5. Тези различия също следва да оказват влияние както на обективното представяне на двигателите и колите като цяло, така и на субективните усещания, за които споделяш.
 5. Аз имам като тези (обявата не е моя, само за илюстрация я давам). И бих ги продал. Не са тъмни, алой са.
 6. Много е вероятно това: "ако автомобилът ми е с по-високи емисии на отработените газове, но е 2009 г...." да не е изобщо възможно да се случи. Или ако се случи този автомобил да получи по-ниска категория. Какво ти е казал един служител в един пункт не е непременно достоверно. Истината ще бъде ясна, едва когато в пункта бъде засечен такъв автомобил и се види каква категория ще присъди системата (компютърът). А не днес какво е казал служителят. Да не се предоверяваме кой какво казва.
 7. Т.е. мери разхода, разделя го на 0, получава се безкрайност и го визуализира като пълнооцветена скала. Японска му работа... Иначе в онзи популярен виц японците се чудели на математическия интерес на българите, които дори в обществените тоалетни решавали уравнения с Х, У и още някакъв неразбираем за японците символ...
 8. На моя лансер също е така - на място показва разход на гориво докрай вдясно, т.е. максимален.
 9. Бих искал да благодаря на Юлияна, която в неделя преди обяд отдели от почивката си, за да се срещне с мен и да ми даде два календара, спестявайки ми разходи по доставка и чакане по офиси, че опашките пред нашия Еконт вече почнаха предпразнично.
 10. Няма лоша реклама, нека да се пораздвижи темата!
 11. Не се отказвам, поръчал съм два. Нали написах, че очакваме пратките. Другото бяха разсъждения и предложения за следващия случай в стил първи сняг. Все пак даваме пари и поради това имаме право на мнение.
 12. Очакваме пратките. Предлагам да се обмисли следващата година да има поне два проекта, вкл. за функционален дизайн, и гласуване кой да бъде избран. Аз лично бих предпочел вариант с три еднакви по размер месеца, един под друг - така съм свикнал и такива са другите календари, които ползвам.
 13. СтоянБ

  Време за промяна!

  Поздравления за ентусиазма, положените усилия и споделената информация! Твоят пост е все едно аз съм го написал, вкл. използваните изразни срества, тънкото чувство за хумор и дори самоирония! Успех с избора и новата придобивка, ако и когато!
 14. Поръчвам два броя. Детайли ще изпратя на ЛС. Предлагам да оправите заглавието на темата - има разменени букви и не изглежда добре в челото на формата.
 15. На мен преобладаващият син цвят не ми харесва, не мога да свържа марката, пък и моята кола, с този цвят... Но каквото, такова.
×
×
 • Създаване...