Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tsonev7

Потребител
  • От него общо

    39
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer 2008 2.0DID

tsonev7's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, Вече окончателно ми замина моторчето на парното (което се намира под жабката). В един магазин ми каза цена от 186 лева, което включва моторчето + перката (не знам дали се продават поотделно по принцип). Някой купувал ли е такова моторче и цената му като цяло каква е ?
  2. Само в крушките ли е разликата? Аз си мислех, че цялата "система" е друга.
  3. Здравейте, От известно време обмислям да сложа ЛЕД на задния номер. Някой правил ли е това упражнение да сподели опит от къде и какво да си купя ? Намирам разни комплекти в нета, но уж пише, че са за специфични модели на БМВ, VW и т.н .. Също как стои въпросът с монтажа на такова нещо ?
  4. Здравейте, Трябва ми спешно пластмаса за регистрационния номер. Някой от София има ли в наличност ?
  5. Здравейте, Няма фреон а почнаха жегите. Също бих искал една диагностика на климатика да направя. Някой знае ли читав сервзи в София за климатици?
  6. Здравейте, Продавам два броя летни гуми Nexen N`Fera SU1. Размер: 235/40/R18 Карани са половин лято миналата година. Нямат никакви забележки. Като нови са Цена: 190 лева за двете Гумите се намират в София. За момента не мога да кача снимки. 0886972727
  7. Ходих до тия играчи от Ауто Груп. На доста места по форумите ги хвалят как всякакви болтове свалят за минути. Е, в крайна сметка моя болт е оказа прекалено голям за тях. В крайна сметка ги свалих при Пламен със заварка. Благодаря още веднъж на Niki007 и iskrenkrustev за помощта! И на Пламен разбира се.
  8. Въпросът е как да ги сваля? Благодаря на колегата Niki007, който се отзова. За жалост (както и се очакваше), неговият накрайник не стана.
  9. Здравейте, Оказа се, че съм си загубил накрайника за секретните болтове на джнатите. Той не е баш болт, ами по-скоро е гайка.... Знам, че е купуван от Балкан Стар. Какви са ми вариантите за развиване без да увредя джантата ? Има ли шанс някой колега да има такива болтове и накрайника да стане ? Снимка1 Снимка2
  10. Здравей, Фаровете ти трябва да имат ксенон система, няма как да стане иначе. Ксенона работи на различен принцип от нормалните крушки.
  11. ПОДАРЯВАМ две китайски ксенонови крушки D2S. Карани са една година. Бият на синьо, така че са поне 6500K. Офертата е за София.
  12. Ако я е взел втора ръка, предишния собственик може да е сменял ключалката по някаква причина. Аз наскоро разбрах, че не мога да си отключа колата и с двата ключа. Ако ми падне акумулатора и аз ще викам джамбазите..
  13. Здравейте. Изгоря ми вентилатора на парното (точно в тези студове). Мисля от ТАЗИ КОЛА да пробвам да си взема вентилатор втора ръка (нов струва около 160 лева). Проблемът е, че не съм сигурен дали вентилаторът е същия. Моя лансер е 2008 дизел, а този от обявата е 2010 бензин. Дали ще има разлика във вентилатора ?
×
×
  • Създаване...