Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

станислав иванов

Потребител
  • От него общо

    89
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което станислав иванов е написал

  1. Според това което ми каза Милен се познава по следния начин - отваряш жабката докрай и гледаш навътре- в дясно - ако компютъра е в златиста метална кутия - 90 к.с.....ако е в черна пластмасова - 99 к.с......моята по талон е 90 к.с. а според по-горното - 99 !
  2. Същия проблем го реших преди 2 дена ...сваляш стъклото до долу...махаш водоубиращата лайсна....и през така получения прорез помагаш на вратата да се отвори (дърпайки дръжката отвън ще видиш на къде се движат лостчетата) .....трябва ти нещо като тънка метална лайсничка (аз ползваш парче от счупена ролетка)...успех !!!
  3. станислав иванов

    Централно...

    Приемника за централното се намира зад пепелника (дълбоко в централната конзола в таблото) - бяла алуминиева кутийка около 10 на 10 см с голям надпис - RESIVER
  4. ...Ясно...благодаря за бързата реакция....то се е видяло че ще има "очна ставка" с Милен ...
  5. Здравейте, искам да попитам дали някой е опитвал (успешно) да си почисти дебитомера ? Казаха ми че вътре датчика е някаква мноооого тънка метална нишка и се почиствал със някакъв спрей за карбуратори но с пулверизация от разстояние защото лесно се късала....Питам защото много разлика ми дава колата в разхода в началото като я взех ми гореше около 5/100 извънгадско и около 9 градско....а сега стойностите са около 7 и нещо извън града и 14-15 - в града . Чух че това е може би една от възможните причини.
  6. Здравейте, моята ( 1.6 ) '98 г. я взех преди 3 години от Пловдив за 6000 лв (нов внос) на 141 000 км (с добре водена сервизна книжка) за 3 години минах 30 000 км освен 2 обслужвания по около 450 лв . съм сменил - задни амортисьори (монро-газ), задни пружини, съединител, предно стъклои една машинка за централното заключване!
  7. Колега взех го с едно обаждане от обява в мобилето...има страшно много каризми на части.....специално "моя" човек има морга и в момента има няколко каризми....ето телефон - 0898263687 (точно с еконт ми го прати) . Пак да кажа е бутона който използвах е от задна врата....нямат разлика...еднакви са всичките, успех !!!
  8. Да споделя, колеги....моят панел е с двата бутона.....и единя се счупи....лепих го...гласих го....но едва изкара 1 месец....Вчера си взех за 10 лв работещ бутон от задна врата....смених си само бутона и сега всичко е здраво и работещо !!!
  9. Това е сторено, но проблема все още присъства.... :icon_crying:
  10. Здравейте, постопли се и отново ми направи впечатление миналогодишният проблем; Когато пусна климатика (клматроник по-точно) минавам около 2-3 км. градско докато включи да охлажда, почне ли ....студ е...замервах го дава ми 5 градуса на решетките.... Вупроса е защо му трябва толкова време да тръгне ? От няколко места чувам приказки от сорта на : "щом охлажда не го пипай , че почнеш ли веднъж, разбуташ ли заводското...вече все ще..."
  11. Преди 3 седмици имах точно същия проблем, реших го с нова помпа (оригинална) 90 лв...с труда и спирачната течност - 120 лв. А от снощи и съединителя ми е нов, и сега педала е сякаш откачен (мнооооого е мек)
  12. Съвета ми е да не го правиш сам, аз се занимавам от 20-тина години с електроника...и въпреки мноооогото музика (автомобилна) която съм свързал, направих огромна грешка че си свързах сам музиката на каризмата. Резултата беше пълно разглабяне на цялото табло....и възстановяване на стопени кабели (които вървят в основния сноп) и цялата хамалогия беше заради това че орязах кабелите на оригиналния касетофон който беше в колата за да ги свържа за СД-то.....после (вече на сервиза) момчето бръкна малко навътре и се оказа че успоредно на "нестандартната букса" за касетофона има и евро стандарта който е масов за СД-тата(двете правоъгълни букси), готови само е трябвало да си включа СД- то.... Резултата беше....първо ми отказа осветлението вътре на таблото....централното заключване....изчезнаха габаритите....И всичко това защото както ми обясниха много от японските автомобили нямали маса(-) в снопа за музиката.....Но в тези "резервни" евробукси които бяха забутани отзад готови свързани ...от тях си излизаше липсващата маса и просто трябваше да се свърже на шината с една видийка.... Идеята е че въпреки големия ми стаж в тая област.....направих огромна беля заеади такива дребно подробности за които незнаех....
  13. Дори и след като отнесох таблото на 2 метра от колата продължи да отчита бензина :icon_thumbup: (това беше при разглобяване на таблото)....има си нещо като памет....(може и механична да е)...но е така. А за часовника....и той си работи - да...само задното му осветление има значение (при включени фарове свети)
  14. Затова все си мисля че в антигравитацията е истината...тогава промените ще са с огромен скок, няма да има преход...но в тези области секретността е голяма !
  15. Аз имам и за тракшън контрол...ама май само я има....
  16. станислав иванов

    Крило

    Такова...таковаааааа :icon_clap: :icon_thumbup: М-у другото колко е трудно и по време на изработката му ли трябва да се помисли за свтодиодна ивица ( трети стоп) на крилото ?
  17. Защо не пробваш в официалния сервиз на Митсубиши - Евростар , вярно че там е страшно скъпо , но може да ги ползваш само за диагностика на проблема...не е нужно да го оправиш (проблема) при тях....просто идея... :good:
  18. Този бутон при натиснато положение блокира копчетата за вдигане и смъкване на стъклата по другите врати....остава да работи само панела на шофьора(дет се вика - ти колиш, и ти бесиш ) :icon_dance:
  19. Ох.....нямам думи....ама така е ....тъпото ни законодателство винаги застава на страната на майката при развод/раздяла.....това трябва да се промени
  20. .....Абе чудя се аз защо върви толкова много тая кола....а то какво било.... :icon_angel: :icon_thumbup:
  21. Имах този проблем с тресенето на бившата ми кола - голф 2 (знам че е кофти сравнение) ....и проблема беше в единия тампон на който стои двигателя - беше хидравличен . Но както знаем каризмата е доста по-модерна машина и може да са други незнайни за мен причини...а относно сервиз в гр. Русе.....препоръчват - технотранс - бившия фирмен магазин на винпром - срещу математическата гимназия .
  22. станислав иванов

    Крило

    Ммммммддаааааааа....... :icon_thumbup:
  23. Ами според мен са или тампони по окачването на двигателя или съединител....но нека се произнесат специалистите...
  24. На свободна скорост ли го прави ( на място ) или в движение ?
  25. станислав иванов

    Крило

    Ако има вариан за ниските - и аз съм онлайн.....
×
×
  • Създаване...