Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ukovv

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

За ukovv

  • Рожден ден 03/07/1975

Интернет контакт

  • AIM
    ivailo.ukov
  • Уебсайт адрес
    http://www.malatesta-bg.com

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Padjero 2.8 tdi

ukovv's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ukovv

    Да подкрепим!

    Благодаря на всички отзовали се. Ясно е, че като се обединим можеме повече. Благодаря Ви :respect:
  2. ukovv

    Да подкрепим!

    Ето това е един много хубав призив.
  3. ukovv

    Да подкрепим!

    Съжалявам , но съм доста на ,,Вие,, с компютъра като цяло. Нямам идея как може да се пусне такава и това имах впредвид като помолих модераторите да направят нещо. Нека ако някой има възможност да я качи за да слагаме подписите. Моята компетенция не са компютрите.Благодаря Ви и дано на никой да не му идва такова нещо до главата.
  4. ukovv

    Да подкрепим!

    Рдвам се колега , че по този въпрос имаме едно и също мнение .Надявам се като модератор да измислиш нещо с което да подкрепиме човека. Поздрави
  5. Незнам дали и е тук мястото на темата. Днес го гледах в Спортал. бг. Призовавам Ви като баща и българин да подкрепим протеста и да попречим да изнесат тези дечица от България. Не искам да говоря силни думи и да отправям политически призиви. Моля модераторите да организират поне подписка за подкрепа на бащата и дечицата. Ето линковете с информация по случая : Протестът ще бъде в неделя пред полското посолство в София ул. Хан Крум 46. Казвам го още веднъж дистанцирам се от всякакви политически и футболни мнения. МОЛЯ ВИ ДА ПОДКРЕПИМ БАЩАТА И ДЕЧИЦАТА. Моля и модераторите да направят темата важна и да седи най-отгоре. Все пак сме БЪЛГАРИ и някой от нас и родители. БЛАГОДАРЯ ВИ.
  6. Здравей , честита придобивка. Отговорил съм ти на лични съобщения. Успех и много безаварийни километи.
  7. Здравей , според мен това което е от значение за двата джипа е : да са обурудвани с пакет за пустинята ( предполагам , че и двата ще го имат ) и другото важно нещо е кой ще има по-голям въртящ момент (NM). От него всъщност идва моща на двигателя а не от конските сили. А там опрделено ще трябва мощност , поне мойте спомени са такива. Надявам се да съм ти бил полезен. Поздрави.
  8. Ако не беше с механична помпа нямаше да има проблеми. И аз питах , но колегата ме подсети с един въпрос , че помпата ми е механична. Колега а ти ако не ми кажеш в най-скоро време колко амперчаса са ти акумулаторите .....в петък ще му изнасям девет дни, че от шест дни е мъртвец.Днес в поредният магазин ми казаха, че е с един акумулатор по каталог.
  9. Драсни, моля те, след това два реда. Любопитно ми е каква е била причината. И моят съвет е : обади се все пак на Dj Tymbi. Поздрави и дано не е нещо сериозно.
  10. Прав си , ако го сравняваме с Х5 , ML , Туарег , Кайен и т.н. е доста назад. Но ако го сравним с основните играчи в автомобилният ни парк , хм... мисля си, че спокойно влиза в горните 50% успеваемост. Мое мнение, разбира се, но подплатено с около 1900-2000 литра нафта за 5 месеца. Искам да ти благодаря, че ме подсети да го засека от място до 100 за колко прави. Отдавна се канех и все забравям.
  11. Ами ако използваш копчето за Оувър драйв ще се очудиш колко мощно може да бъде.
  12. Ами какво да ти кажа, нормално е. Два тона животно, 126 коня, голяма кубатура и автоматик. Няма как да е по-малко, но пък върви като изоглавено. Кажи ми честно, не ти ли прескача сърцето като го изръчкаш и в първата секунда подскача, а после се снишава и се изстрелва. Лудница, направо настръхвам. Колкото и да ти харчи, сигурен съм, че можеш да отделиш 50 лв. на седмица и да се изкефиш 100-на километра.
  13. :icon_thumbup: :icon_drunk: Имаш от мен , че от няколко дни седи като паметник пред нас. Благодаря Ти.
  14. С риск евентуално да кажа някоя глупост, провери МПХ (моторчето за празен ход). Друг по-сигурен вариант е да пишеш на DJ Tymbi. Поздрави!
  15. Miroman , имам една молба към теб. Твоето Паджеро с два акумулатора ли е? И ако е така ще ти представлява ли трудност да погледнеш колко амперчаса са? На моите са им паднали лепенките, а са ми за смяна. Лошото е, че в каталозите за акумулатори го дават с един и незнам с колко амперчаса да си купя акумулатори. Благодаря ти предварително. Моля те да ми отговориш в тази тема, без значение колко на брой са ти, че сам заринат от работа и нямам време да преглеждам на друго място. Благодаря ти още един път. Поздрави!
×
×
  • Създаване...