Премини към съдържание

baher

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

baher's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря. Малко да стабилизирам финансите и ще се обадя.
  2. Номера на рамата е: XMCLNDA4AVF012671 Дата на производство: 07.03.1997 г.
  3. Моля за помощ. Имам Каризма 1.9 TDI 97 г. Не мога да намеря амортисьори като за нея, пращат ми различен от тоя който е на колата. Някой може ли да ми каже къде да намеря и какви са долу-горе цените. Предварително благодаря. 0889 273 205
  4. Така си все още, нямам време а и пари да отида да видя какво ще ми кажат. По първи приказки е уплътнение на турбина (дано), но не са сигурни. Като имам резултат ще пиша.
  5. Здравейте колеги, ето че пак опрях до вас. Нормално ли е при 2500 оборота и нагоре да се чува свистене откъм двигатела. Той е 1.9 TDI 97г. Колата е Мицубиши Каризма, а ако помегне и: Двигателя е: F8QTD4192TC003773 Шасито е: XMCLNDA4AVF012671 Говорят ми за турбото и гарнитури по него, можело да е от там. Ведбнъж се напатих от майстори и за това питам вас. Когато включа климатика, забива муцуна. На ниски обороти когато се включи перката на климатика в движение, така се усеща, все едно спирачка съм ударил. Няма мощност нещо. Благодаря на всички предварително.
  6. Може да се възползвам от поканата ти. Бирата и мезето от мен :icon_thumbup:
  7. Да за средната конзола става дума. Каризма 1997г ми е колата 1.9 TDI. Олее, че може ли да изгорят всичките. Лесно ли се намират поне?
  8. Здравейте, искам да попитам освен при двигателя, има ли на друго място предпазители. Питам защото не ми свети нито една светлина на таблото отстрани, не с уредите. Дали не може да е от изгоряло бушонче. Благодаря ви предварително :mitsu-smiley:
  9. Благодаря ви, да ви се връщат двойно пожеланията ви.
  10. Вече си имам Каризма, която не тресе!!!! Оказа се, че е от някакви дистанционни шайби - 24 лв. В събота и неделя ще я разтрия до балкана. Благодаря на всички, които се отзоваха, надявам се и в бъдеще да разчитам на вас, както и аз с каквото мога ще помагам. :icon_thumbup:
  11. Благодаря ви за съветите, в момента ми свалят скоростната кутия и очаквам включване. Щв пиша когато имам резултат. А, още една питанка, след като двигатела и скостната кутия са Рено, мога ли да търся резервни части за Рено и за кой модел. Или по номера на шаси и двигател.
  12. Колеги, не ми се сърдете за предположенията за които пиша, те са на (майсторите). Искам да отида при Милен, не става дума за разходите, но не мога да се движа с повече от 2000 оборота на двигателя. Това означава, че на 5-та максималната ми скорост ще е 70-80 км/ч. Като започне да вибрира се чува и едно стържене откъм скоростната кутия, страх ме е, че няма да стигна до Пловдив и ще остана някъде по пътя. Намерих по нета скоростна кутия и маховик за 700 лв. комплекта на старо, не знам дали е добре като цена. Не знам дали е добра идея да купувам на старо и дали са наред, двигатела е същия като моя. Като ми свалят кутията ще видим какво е точно, тогава ще купувам, но ново едва ли ще бъде. Старата ми кола е Форд Мондео 1.8 бензин 94г. и сега я продавам, нищо и няма, добре си е колата, ама ми трябват финанси за Каризмата, че много съм отънял.
  13. Ходих в Евростар и ми казаха маховик - дмпферен - 3500 лв. да го поръчваме ли. Как мислите им отговорих?????
  14. Вярно че тези двигатели ги слагат и на Рено 19 и Волво някакво още. Ще пробвам и там.
  15. От 3 места ми казват че маховика е демпферен. Милен казва че не е и не знам какво да правя. Ако е демпферен цената е голяма, чух няколко цени и ми настръхна косата. Някой има ли представа за колко става дума и дали няма да има аналог (заместител). Нали все пак двигателя е Рено 1.9 TDI 97г. Двигателя е: F8QTD4192TC003773 Шасито е: XMCLNDA4AVF012671 Помагайте с информация, че почнах да съжалявам за Каризмата вече.
×
×
  • Създаване...