Премини към съдържание

the_red_beast

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За the_red_beast

  • Рожден ден 06/29/1981

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

the_red_beast's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За Пловдив знам, ходил съм при Милен. Не съм го откачал акомулатора,та да се рестартира компа. Затова питам за Варна, че скоро няма да имам път към Пловдив.А може ли да е от ламбда сондата?
  2. Здравейте, и аз имам сходен проблем. И на мене ми тресе,само на първа скорост и то като отпусна малко по рязко съединитела. Ако реша да пиля гуми няма проблем,с повече гас и си тръгва колата,но с нормално подаване на гаста и по бързо отпускане на съединителя и придърпва,потриса малко. Същото се получава и при мокър път. Само при потегляне на първа,ако тръгна на 2ра няма проблем. Съединителя е сменен преди 20000 км.
  3. Здравейте, Имам следният проблем.От около 2 месеца, при палене сутрин(за първи път през деня),пали много трудно от първият път.Когато опитам 2-ри веднага пали. При опита от първият път няколко пъти пали,вдига 1500 оборота ,след което падат и угасва веднага(2-3 пъти за 1 месец),няколко пъти оборотите падат до минимума,мъчи се няколко секунди и после изведнъж се вдигат до 1500 и до няколко секунди,минути си падат на 5-600 и си работи нормално и няма проблеми.А най-често се мъчи 5-6 секунди(все едно се дави) и накрая вдига оборотите,имам в предвид, след като запали и 5-6 секунди се дави,аха да изгасне. След първото си палене през деня,нямам никакви проблеми през целият ден.Пак трудно пали ,но от първият път и то без да се дави,просто изчаквам малко повече със стартера. Иначе странното е че от втори опит пали от четвърт. Колата е Каризна 98 1.8 ГДИ. Свещите са на 70 000 км оригинални от Ратола Варна,ламбда сондата е на 2 години(около 25 000 км)BOSH. Искам и да ми предложите и добър майстор за Варна за да я погледне.
  4. Блягодаря за мненията. Надявах се да не се налага да се маха кората, ама явно няма как. Ще пробвам и надявам се да не счупя нещо.
  5. Здравейте на всички. Имам следният проблем. Предната дясна врата на колата ми не иска да се отваря отвътре.Проблема съм го имал и преди, но винаги се получаваше ако реша да отключа колата от ключалката на дясната врата.После заключвам от там,отключвам и се оправяше.От вчера обаче вече отказа.По принцип си отварям вратата с дистанционното на алармата,обаче беше паднала батерията и докато намеря да я сменя отключвах с ключа. Имал ли е някой подобен проблем и знае ли как да се оправи? Дръжката на вратата се дърпа без никакви усилия,все едно е откачено нещо и не иска да отвори . Блягодаря предварително.
  6. Благодаря,ще звънна да видя какво ще каже. :mitsu-smiley:
  7. Автомобила е Каризма гди 1.8 16.Ходих в сервиз,не е марков но е с добро име във Варна.В сервиза на Мерцедес искаха много пари и не съм доволен от него.Правих се тест на ходовата част и ми взеха 90 лв.
  8. Здравейте на всички.Имам проблем с комп-а.Ходих да си тествам двигателя в сервиз и не можаха да се свържат с компютъра.Казаха ми да намеря хора които разбират от компютри и те да се опитат да се свържат с него.Какво да правя?
  9. Здравейте на всички. Имам проблем с хидр.повдигачи. Ходих на сервиз и ми казаха, че тракането е от тях. Казаха ми, че трябва да ги сменя, а само те струват 1200лв и 500 лв искат за работа. Искам да разбера толкова ли е наложащо да ги сменям и мога ли да си карам с тях? Какво биха навредили в бъдеще на двигателя? Имам проблеми и с компютъра. В сервиза не можаха да ми направят диагностика на колата, не успяха да се свържат с компа. Така ми обясниха. Колата ми е Каризма 1.8 гди - 16v Иначе съм доста доволен от колата, няма грешка.
×
×
  • Създаване...