Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

UserName

Потребител
  • От него общо

    60
  • Регистрация

  • Беше тук

За UserName

  • Рожден ден 11/05/1986

Местоживеене

  • Град
    Olden, Norway;

Интернет контакт

  • AIM
    g.ivnv

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Peugeot 406, Peugeot 508

UserName's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. UserName

    Зимни гуми

    Миналата година карах с УлтраГрип 8. Най- шумната гума, която съм карал до сега. Продавача в магазина ме съветва тази година да пробвам, Алпин А4 били доста по- тихи от УГ8, но пак с много подобна шарка, която казват е най- удачна за сняг. Иначе като цяло съм най- фен на континентал- германско производство и според мен ползват едни от най- качествените каучук смески. За по- нискобюджетни Унироял е много добър избор.
  2. UserName

    Един въпрос !

    Ако имаш необходимия софтуер и интерфейс може, не е кои знае каква философия. Дори може да видиш кое поражда проблеми и наличието на грешки. Има и вариянт с откачане на акумулатора, обаче не знам при митсу дали се получава, знам обаче, че моята кола когато е стояла без акумлатор работи не равномерно след това, което е от ЕКУ-то, което значи, че би трябвало да стане Ако греша, моля някой от колегите да ме поправи.
  3. UserName

    Акумулатор! Колко Ah?

    По книжка на Галанта дават 52аН, аз миналата година взех точно такъв на Варта, но не би. Изкара 1 месец при редовни показания на зарядния ток, без утечки и тн. След това взех един обикновен ИСКРА 65аН и абсолютно никакъв проблем до сега.
  4. От Горубляне колега. Там имат 99% процента.
  5. Караш и миеш доста усърдно Аванса ти е велик. Когато си там задължително ще спра!!
  6. Има аларма количката, не ги е притеснила явно. А панела не го взех с мен, защото нямаше къде да го нося, за което аз съм си виновен де Напълни се с нагли изроди и това си е...
  7. Ами, управия няма, а няма и да има скоро. Не знам какво друго да кажа. За година и половина два пъти ми се случва. На старата, а сега и на тази кола. Кофти ми е, че някой си се гаври с нещото, което потдържам, харесвам, обичам и считам за мое...
  8. Разбиха ми днес посред бял ден колата и ми откраднаха CD-то, заедно с панела, които бе скрит в джоба, които се намира на гърба на предната седалка. Никъде другаде не беше отворено и пребъркано- по жабки подлакътници и така нататък. Когато съм паркирал явно някой ме е гледал и е разбрал къде го слагам, защтото по нищо не си личи, че там има нещо. Знам, че тук има колеги, които паркират там, но не помня никнеймовете им. Само днес видях 3-4 форумни Галант-а там. Пазете си количките и вещите, защото е адски унизително чувството. http://img257.imageshack.us/img257/6702/snc00206.th.jpg http://img257.imageshack.us/img257/5883/snc00207.th.jpg http://img257.imageshack.us/img257/6515/snc00208.th.jpg
  9. UserName

    Вече и с Vr4 ленгум

    Ами и в Стара Загора има VR4, но седанче с ляво воланче и всичко както си трябва, че и сменени кулер и турбинки. Колегата чете тук, но го е срам да си каже кой е :P Уникални коли са това ей!!
  10. Имам близък приятел в САЩ, който споделя, че 2.4 мотора (не ГДИ) е доста по- податлив на тунинг, както и има доста афтърмаркет части за него, както и казва за доста успешни суапове с 6G72. Колегата може да погледне някой американски вариант като алтернатива
  11. UserName

    Мнения за двигател Gdi

    FAQ ТУК Разход Ползвай търсачката общо взето :mitsu-smiley:
  12. UserName

    Нов Галант Sport Edition

    Честито колега, прекрасен автомобил :wub: Пожелавам ти много приятни мигове и стотици хиляди безаварийни с Галантчето! Ако е толкова голям финансовия проблем - консервирай я, пък скоро нещата ще се оправят :good: :mitsu-smiley:
  13. UserName

    Въпрос

    Сам ли искаш да ги боядисваш или само да ги подготвиш за боядисване? В МАРГЕЛ преди 2 години за джанти 15ки ми взеха по 20 лева за самото боядисване, 10 лева за китване на джантите.
  14. UserName

    Летни гуми

    От седмица съм с НОКИАН И3 и мога да кажа, че са доста добри гуми, спират като луди, тихи са и возията е по- добра с тях.
×
×
  • Създаване...