Премини към съдържание

mycynata

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

За mycynata

  • Рожден ден 06/26/1987

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer IV 1.5 12v.

mycynata's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. mycynata

    Зарибявка

    Аз си харесах един ръчен часовник, но искам да попитам тези аксесоари само в Дарс ауто ли могат да се поръчат, или може и в Балкан стар.
  2. Точно този Лансер имах предвид и аз. Благодаря колега. Дано да сме били от полза.
  3. Снощи минах покрай паркинга където паркира човека, но колата я нямаше. Сутринта минах отново и пак го нямаше. Ще се оглеждам и като го видя ще му взема номера.
  4. Big boss аз мисля че ще мога да ти помогна. Имам комшия който наскоро взе Лансер X. Ако си заинтересован телефона мога да го видя още довечера и ще го напиша тук. Поздрави.
  5. Аз миналата седмица се засякох с един червен :mitsu-smiley: еклипс на светофара на Ботевградско шосе към базар Поли, но се шмугна в преката в дясно. Преди това няколко пъти съм го засичал, но последния път, най на края, забелязах че има ламели на номерата, но пак не можах да го стигна.
  6. mycynata

    Странна работа

    Оригинални части за Хюндай има в новият център на Околовръстното срещу Арена Младост, Камор. Намира се до отбивката за Камбаните, но се влиза от светофара на Околовръстното. DJ-я трябва да го знае, тъй като съм го засичал да пазарува части от Хюндай, но още бяха в Дървеница. В повечето случай ги има налични на склад и може да свалиш стария и да се сравни. Ако го няма пристига с поръчка до 10 дни.
  7. mycynata

    Багажник за Колт

    Здравей колега има и друг начин за захващане на багажника щом няма отвори на тавана. Захващането става посретством лапи които се захващат на ръба на който ляга рамката на стъклото на вратата. Не знам дали стана много ясно, но не знам как да го обясня най-точно. А колкото до багажник може да провериш в магазини SLS там предлагат багажници THULE. Не съм много сигурен дали има точно за този модел, но може да провериш. Цената може да ти се стори малко височка, но поне знаеш че това е най-доброто на пазара (лично мнение).
  8. mycynata

    Въпрос

    зсравейте на всички.нов съм във форума но разбирам малко от пдготовка. ако си ги правиш сам в домашни условия чети следните указания: 1:изправи джантите ако са криви 2:купи си малко шкурка-p 150,3мp p 240,2м.ошкури ги. 3:шприц(филер) във флакон(спрей),нанасяш 2-3 ръце от разстояние 30см с интервал 10 мн.съхнене 3ч при t25 -26 градуса. 4:след като е вече сух филера се шкури с вовна шкурка.p 800,p 1000.smirdex или 3м. 5: измиваш,подсушаваш и обезмасляваш(антисил) 6:спрей за джанти(body,mipa)2-3 слоя от 30 см. интервал от 10 мн 7:след като покритието изсъхне нанасяш лак пак спрей от същото разстояние.материалите са около 25-30 лв.ако не се справиш сам иди при професионален бояджия. Благодаря за отговора колега, точно от такъв имах нужда. Заслужено имаш :icon_drunk: от мен. Още утре ги започвам и ще прикача снимки щом са готови. :dj:
  9. mycynata

    Въпрос

    От линка който си дал колега, разбирам че и ти сам си си пръснал джантетата. Искам да те попитам ако е така дали наистина покритието не е трайно, а също и материали на някоя определена марка ли си ползвал? Мойте джанти са Zender (сиво със черно) аз искам да ги направя целите черни. Как ще е най- добре да постъпя? Благодаря на всички за съветите и да се надяваме че до края на другата седмица ще сам ги направил вече и ще кача снимки да ви ги покажа.
  10. mycynata

    Въпрос

    По принцип мисля да се опитам сам. Ако не се справя тогава евентуално ще потърся някой майстор.
  11. mycynata

    Въпрос

    Здравейте :mitsu-smiley: колеги. Искам да попитам някой дали се е опитвал да си боядише джантите на колата. Интересува ме най-вече подготовката. Търсих подобни теми с търсачката, но нещо не намерих очаквания резултат. Търсих и едно мнение което беше линк към някакъв чужд сайт, където един пич беше описал доста подробно, и със снимков материал даже, как направи оригиналните сиви джанти на червеното си ЕВО, черни с червен ръб. Някой ако може да ме опъти към тази тема ще бъда много благодарен. :worthy:
  12. Аз се познах, малко късно но все пак се познах :tooth: Аз съм изправения между Ивайло Илиев и Реконструктор. Момчето с бялата тениска и очилата. :icon_n_jockey:
  13. mycynata

    Помощ

    :worthy: БЛАГОДАРЯ бате. Ще почерпя на някоя срещичка като се засечем. Обадих се преди малко и ми дадоха доста добра цена за радиаторчето. :bowi: :icon_drunk: :icon_clap:
×
×
  • Създаване...