Премини към съдържание

Eagle TSi

Banned
  • От него общо

    58
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Eagle TSi е написал

  1. Над дросела има едно винче вземи една отверка и го разварти нагоре/надолу докато нагласиш оборотите да са 800/850 :good:
  2. На място при тези обороти прави ли го същото?
  3. :good: И аз съм минал по този път :drinks: намери някоя по читава и е караи с хубаво масло :good:
  4. Трябва да слагаш пак от еклипс 1г. Пази я повече
  5. Аз моите ги заварих всичките :good: и си карам всекидневно без проблеми и не ги мисля повече.Очаквах да има ужасни вибрации,но те дори намаляха.Така се получи при мен :good: но при някой друг може и да не стане така.Дори немога да си го обясня
  6. Най вече ще е от тампона на скоростната кутия
  7. Много вероятно е да са тампоните.
  8. Колеги проблема е решен :D Филтърчето на самата бензинова помпа беще адски запущено и мръсно. Целия резервоар беше пълен с боклуци.До сега не бях го поглеждал в какво състояние е. Днес исчистих всичко и смених фитърчето и проблема е решен :good:
  9. Сега забелязах че си писал по-горе,че имаш сликове - ето къде е проблема. :good: Сликовете преразполагат да тръгнеш на по големи обороти и зацепват ппочти перфектно на хубав асфалт и явно си се излакомил и си трагнал около 5000 или 6000 оборота и е станало лудница в кутията.Слагай си нормални гуми, ако все още си със сликове и ако ти се налопжи да стартираш да е до 4000 оборота :good:
  10. Не съм с оргиналния регулатор.Случвало ми се е да имам бууст лййк но тогава загубих мощност а не заби рязко на определени обороти и на всяка скорост както е в момента. Потърсих информация за подобен проблем в DSM talk и при повечето е била помпата 255.Било нормално за Walbro 255.Днес я поръчах ще видим като я сложа. Между другото Walbro 255 без проблеми работи с оригиналния регулатор и не изисква подмяната му с регулируем такъв.Сменя се тогава когато се сложат по-големи инжектори.Старата ми кола я карах много дълго време така и не е имало никакви проблеми.Всички коли които са минали през мен съм ги правил така и никога не е имало проблем. :good:
  11. Може да се сложи AWD кутия, но си прав ,че трябва да се завари средния диф фасулска работа,маховика и съеденителя също трябва да са от 4х4 и работат е готова :good: и караш смело На моята кола е заварен средния диф и си карам всекидневно и отедлно на състезание и стартирам на 6000 оборота винаги без никакви проблеми :good:
  12. Аз на 300 коня с предния ми Eclipse FWD също бях строшил няколко кутии. Има решение на проблема намираш си кутия от Eclipse AWD и краи с проблема :good: това го дават за ъпгреид при усилване над 300 коня :plane: Много интересно на 150 коня да чупиш кутии нещо друго има.На какви обороти стартираш,да не пускаш ряско съеденителя.Помисли си каде е грешката,защото на тези коне да чупиш кутии не е нормално.
  13. Да разбирасе ще пиша :good: Ще проверя всичко надявам се да го оправя.
  14. Да направил съм rewire mod :good: Дори го върнах както си е заводско, да проверя дали не е от там.Да проверя да не би с релето или въобще с новото окабеляване да е възникнал някъкав проблем но не е.Май наистина ще се наложи да взема нова помпа.Пък дори и да не е от нея ще имам една в резерв.
  15. Да става въпрос за белия Talon, това се случва на всяка скорост и то тогава когато започва да нагнетява турбото.Прилича на fuel cut ,но със сигурност не е.Появи се изведнъж без да съм променял картата и настройките всичко е така както е било винаги, отдавна съм премахнал fuel cut-a.Имам съмнения за помпата.Възможно ли е до 4000 оборота да работи нормално, а в момента в който влизам в турбо да не успява да достави нужния бензин. За логера- със Zeitroniks съм, но трябва лаптоп за да видя подробно целия рън.
  16. Да това е добра идея :good: но за съжаление си продадох лаптопа и сега не мога да направя пълни записи и да ги прегледам.Но в колата си имам логер където наблюдавам смесите постоянно и те са нормални, както съм си ги нагласил.В буст влизам чак на 4500.Прегледах всички тръби и от никъде не издиша.Сега се замислям дали е възможно да е от лесгейта :icon_hmm:
  17. Здравейте коелги, отново ми изника много странен проблем този път с белия Eagle Talon Проблема е следния: В движение когато вдигна около 4000 оборота колата забива сякаш спира горивото.На място вдига оборотите без проблем.Смених бензинов филтър, свещи, проверих кабелите, но проблема си остава.До 4000 оборота върви перфектно, започва да влиза в турбо и забива.Смесите са идеални, нито обеднява нито обогатява.Съмнява ме помпата Walbro 255.Обмислям вариянта направо да си купувам нова.Ако някой има идея или му се е случвало нещо подобно нека сподели, че да не влизам в излишни разходи :icon_crying:
  18. Евала за Стариона страхотен е :first: Доста е запазен
  19. Разликата в налягането на маслото не е кой знае колко голяма със и без пръскалки,но безопасноста е по голяма без тях. :good: Налягането на маслото бе драстично паднало и се чудих от къде може да е.При смяната на гарнитурата на картера видях една от пръскалки беше счупена и реших да ги проверя всичките дали работят оказа се,че една е запушена изцяло а друга отворена постоянно ето от там съм губил налягане на маслото :good:
  20. 'Drive-Maniac' Е много прав няма смисал от такива глупости дет едно време състезателите с ладички го правиха да олекотяват маховици да стържат глави и тем подобни :icon_dance: Трябва да ти е ясно,че от асматичен двигател ( атмосверка ) нищо не става.Или слагаш турбо или не се занимаваш с нищо не си разваляи хубавата кола с ладови работи :rulez: А ако толкова искаш да олекотяваш маховика вземи си алминиев :good: И алминиева ролка на коляновия вал :good:
  21. Да ти кажа усеща се все пак единия вал се върти от маслената помпа. Нали караме спортни коли едвали те притисняват малко вибрациики. Аз дори не ги осешам смятам дори да заваря тампоните а не да слагам полиританови за по яко усещане
  22. Ще е същото както е в момента просто когато сложа б/в кита ще махна доста въртяща маса :good: Не съм ги махнал защото не съм го отворил двигателя единствено одрязах малкия ремък да не чупя двигателя това е един от недостатците на този двигател тези глупави балансни валове
  23. :D И аз сам с 15/50 наистина е доста гъстичко Махнал съм само ремъка на единия балансен вал и пак налягането е почти до края. Имам кит за премахване на б/в и скоро и аз ще ги разскарам изцяло :good:
  24. Сега налягането на маслото ти е по високо :good: и няма да имаш проблеми в високите обороти При 7бол. блокове е дори невъзможно да се затапят или залепят.
  25. За 1г 6 бол. и 2г 7 бол. но там е трудно дори няма смисал сменя се с 6 бол: Запушват се с болт защото с времето клапанчето което е вътре се разваля и остава отворено или се запушва. Така беше станало при мене и мазането се прецака.Запуших ги и сега налягането на маслото ми е по голямо и всичко е :good: Карам турбото на почти 2 бара и здраво пържа двигателя и нямам никакви проблеми и не се претиснявам че ще ми се развалят :icon_thumbup: Това го правят почти всички които карат Талон или Еклипс в Америка
×
×
  • Създаване...