Премини към съдържание

plamen407

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

За plamen407

  • Рожден ден 04/07/1991

Местоживеене

  • Град
    Монтана

Интернет контакт

  • AIM
    plamen407
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Eclipse
  • Интереси
    Mitsubishi Eclipse

plamen407's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. За щастие го оправих , четки на стартера бяха , смених ги и сега пали с пипането на ключа :rulez: :icon_dance:
  2. Здравеите колеги , Онзи ден си паркирах колата в гаража и от тогава ми прави проблеми с паленето , пали когато си поиска. Откачих акомулатора за 4-5 часа после си запали , возих се после 5 пътия я спирах и палех и на 6тия не пожела да запали. Бутнах я на скорост запали от рас , след това 2пъти ми запали и вече я паля само на скорост. С нов акомулатор ми прави същите проблеми. Моля ви помагаите че в петак имам бал и трябва да мина с нея!!!
  3. Какъв е този Ламбда контрол , това нещо го чувам за пръв път??
  4. Обикновенната газ ще ми излезе 250лв. на Ловато , един роднина ще ми я върже без пари , дори ще вземе самата уредба с отстъпка , само после трябва да отида в някои квалифициран сервиз да ми направят хубава центровка , че тои центровките ги прави по преценка :mitsu-smiley: ГИ бих сложил само на кола след 2000г. Еклипса не е кола за всеки ден , затова мисля да рискувам тези пари , пък после ще кажа отзивите си
  5. Значи ако сложа обикновенна газ , няма да има ядове , ако кабелите и запалителната система са ми добри?
  6. Fuck New Model Cars,I Am Riding Old School!

  7. Така е с този бензин на 2.50лв за 100октана и 2.20 за 95 дето не струва не си е работа да се возиш. Въпроса ми е с обикновенна газова ще има ли проблеми , че 1000лв не ми се дават за газов инжекцион. Някои ако е слагал , нека да даде своите отзиви :rulez:
  8. Темпомата си е много голяма екстра , никога не бих го махнал , от Германия до тук почти никаква умора не почувствах. :rulez:
  9. При мен е по същия начин педала е много твърд и колкото и леко да го натискам винаги тръгвах рязко , все едно че до сега не съм карал кола и тръгвах като некадърник , сега и посвикнах но които се качи да ми кара кола , я кара все едно че до сега не се е качвал на кола , много ще се радвам това да се оправи , но още не съм намерил решение.
  10. Здравеите колеги , за някои темата може би е глупава и ще кажете че ще съсипя колата,но в тази криза такъв камаз трудно се издържа :S Колата наистина върви много , въпреки че е мн. трудно човек с такава кола да се сдържа без да не и подава , съм си правил експерименти и колкото и да я кротя под 8 с българския бензин не ми е падала никога , градско ми дава 15 , направо ми къса джоба. Проверил съм Ламбд сондата работи , изхвърлих и катализатора , всички филтри са сменени , едния колектор на изпускателните траби е леко пукнат , не зная дали е възможно от това да гори толкова , но си лудост да се кара такава кола в това време. Говорил съм с много майстори за газува уредба , всеки ми говори различни неща... Газовия инжекцион щом е по-скъп вероятно е и по-хубав , но все пак 1000лв са си много пари. Колекторите са железни и няма да има проблем да сложа обикновенна газова,ако кабелите са ми изправни няма да гърми , но до сега не съм имал кола с газова уредба и затова не зная как точно стоят нещата, Затова ви моля да помагате и да давате съвети , Благодаря!
  11. Извинявай колега , не съм искал да те убидя , просто сметнах за по-добро решение да сложа нов , въпроса ми беше дали от тампона е възможно да ми рупа втроа скорост! Чул съм че някои ги заваряват , но така ще тресе :S
  12. Аз смятам че е най-добре да си купя нов и да не се занимавам с глупости , на мен точно предния ми е много разбит и майстора каза че точно тои ми прави ядове със скоростите.
  13. Аз пък чух че точно този тампон става от пежо 405 от скоростната кутия и е напълно еднакав само дето разликата в цените е голяма. Утре ако маистора има време ще купя нов , че така не може да се кара.
  14. Сложих нов съединител на Валео но втора скорост ми ръпа , а когато влезе във вискоки обороти всички скорости влизат по-трудно, на едно от жилата колелцето се е износило и клапча имам и разбит тампон на двигатела точно при скоростната кутия, възможно ли е това да ми идват проблемите или просто с времето съединителят ще сработи по-доре?? Благодаря за вниманието!
  15. Благодаря ви много. Днес си купих феродо и лагер от Евро07 на Валео. Колегата Stef40 от монтана ми ги монтира и сега отново съм на пистата :P Модераторски контрол: Колега, пиши на кирилица.
×
×
  • Създаване...