Премини към съдържание

gabi

Потребител
  • От него общо

    29
  • Регистрация

  • Беше тук

За gabi

  • Рожден ден 06/19/1982

Местоживеене

  • Град
    Тутракан

Интернет контакт

  • AIM
    gabchu012
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    mitsubishi eclipse || 4G63;HONDA CBR 900RR

gabi's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. проблемът е отсранен, от пикаеща дюза се оказа всичката тази бъркотия
  2. Някой нямал ли е подобен проблем :( пръсках дросела с почистващ спрей с цел ако е имал налеми но нямаше промяна и това непомогна.Забелязах пържите няколко секунди като си запаля колата сутрин и се форсира работи добре и след няколко секунди и пдат оборотите и заглъхва,неможе да се изфорсира и гасне и както обясних по-горе какво ми прави.Моля за помощ,който е имал подобен проблем да ми пише тъй като не съм в БГ а тука едно ходене до сервиз излиза много много солено.Благодаря ви предварително
  3. Дай-съвет как да го оправя.
  4. Вчера проверих доколкото можах и дюзите при работещ двигател откачех ги една по една от буксите и мотора заработва по зле.незнам дали така може да се разбере нещо,аз дори и да ги смъкна няма каде да ги изчистя на ултра звук.Какво друго може да се направи.ако примерно ламбда сондата ми е заминала какви са признаците не ми свети check enjine или признаци при заминал TPS :(
  5. здр.колеги.Имам следния проблем с колата си отново,не държи обороти,не може да се изфорсира.Когато загрее се пооправят оборотите на 600 двигателя тресе,работи неравномерно и когато и подам гас се получава едно като давене и ако тръгна ми забива муцуна и все едно раборати на 3 цилиндъра.Във високите се форсира но ако отнема гаста и настъпя отново ми се получава пак това мислене в ниските и изобщо върви на 50% от това както си върви.Ако имате идея моля да ги споделите тъй като не съм в България и ми предстой пътуване.Също така мирише на неизгорял бензин.преди 6000км съм сменял(свещи,кабели,стъпковото моторче и MAF-A).Днес ходих до един сервиз и единствената грешка беше 41-injector,след като я изчистиха запалих колата но положението си беше абсолютно същото.
  6. не съм решил още проблема,смених си и моторчето на празен ход с напълно изрядно,но сутрин като си запаля колата ми държи ниски обороти а след като загрее си вдига оборотите,дебитомера също ми е сменен.
  7. не е от винчето,и TPS ми е ок.Как мога да си проверя онази система(доколкото знам водата играе роля) под моторчето на празен ход към дроселовата клапа?
  8. здр.От известно време имам този проблем с високи обороти.Когато сутрин си запаля колата, оборотите са си нормални след известно каране и като си загрее нормално,забелязвам оборотите на празен ход ми се покачкат до 1300.Моторчето на празен ход ми е изрядно,почистено и проверено.На какво може да се дължи това?
  9. Когато колата беше вдигната,проверих и другото колело не издаваше шум.А по време на движение най ясно и точно ми шумеше от лявата страна.Възможно ли да е от гумите(зимни)
  10. Днес смених въпросната главина,беше изключително лесно но...Запалих си колата и с радост отидох да я пробвам с чувството,че няма да имам вече този шум.Излизам си на магистралата и когато започнах да ускорявам пак се чуваше това виене над 170км изчезва,до 90км пак се чува виене.Със сигорност старата главина беше за смяна,тъй като се усеща и леко задиране и има лек луфт.Възможно ли е от самите гуми да вият така все едно не съм сменял нищо,или и другата главина е за смяна и предава по купето шума?
  11. Утре ми предстои смяна на задната главина и искам да попитам,ако някой е сменял и има нещо по особенно да сподели!
  12. Ясно,но дори и да ми го пратят нямам каде да го сменя,нямам преса а в сервиз по 50евро на час искат,а ако си взема лагер-главина ще си го сменя сам А иначе за 150лева каде мога да намеря само лагера?
  13. Притеснява ме това,че 2700км не са ли много пробег и да не вземе да запегне.Аз карам вече месец така но на ден не повече от 100км и все пак неможе да загрее,така както на дълаг пробег.Сега намерих лагер-главина за 150евро приемлива цена
  14. здр. колеги,от известно време започна да ми вие заден лагер.Искам да попитам дали лагера е лагер-главина?Тъй като не съм в България а ми предстои пробег от 2700км и мисля,че е рисковано да патувам,предлагат ми за 230евро лагер-главина.Възможно ли е да се смени само лагера и ако някой е сменял скоро да сподели колко парички е в BG. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
  15. :icon_n_bash: ужас,братле на учелище не си ли ходил бре???
×
×
  • Създаване...