Премини към съдържание

space joro

Потребител
  • От него общо

    42
  • Регистрация

  • Беше тук

За space joro

  • Рожден ден 07/01/1983

Местоживеене

  • Град
    варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    mitsubishi space star 1,3
  • Интереси
    mnogo sa

space joro's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Здравейте съфорумци, вчера претърпях птп и за съжеление щетите не са малко, значи освен тенекиите за оправяне имам проблем и с окачването. Предно ляво колело хлътна навътре към калника. Днес като махнах гумата установих, че шенкела се е изкривил навътре заедно с стеблото на амортисьора. Дано е само това, но бих желал да зная какво още може да се е поразбило и от какви модели Спейс Стар мога да намеря шенкел, който да пасне на моята която е произведена 12/1999г Благодаря за вниманието!
  2. Пробвай да подходиш от задните кори в багажника. Сваляш седелката в легнало положение и започваш да разглобяваш.
  3. колега, във форума многократно е споменавано , че на този двигател газ не може да се слага.
  4. Здравейте колеги, при смяна на маслото съм сипал малко повечко, нивото стои на 1 сантиметър над максимума, искам да попитам възможно ли е товада предизвика проблеми.
  5. Здравейте съфорумци, взех днес едно pajero да го изпробвам за ден два и да го закупя евентуално.. Значи колата е супер но има проблем със задна скорост изплюва я и влиза много трудно от 10-15 опит някаде. Ако има някои запознат да сподели мнение за проблема, благодаря предварително!!
  6. Ами то и аз си мислих че е от помпата ама като я погледнах видях, че пръска доста силно, а стопа и на Спейса се вади от вътре на едни чопове е малко е кофти ама лекинката трябва. С игла пробвах не става, бая беше клеасала.
  7. При мен проблема беше в самата дюза. Оправих я като я изчистих от ръждата и боклуците, които бяха в нея, но за целта я разглобих. Вади се лесно , като свалиш третия стоп и после издърпаш маркучето.
  8. space joro

    Разход на гориво

    Колегите 2-3 поста по-нагоре добре са написали какъв разход дава 1,3, аз съм със същия мотор и разхода е такъв какъвто са написали те , а не колегата със завишения разход. 1,3 гори по - малко от другите мотори (бензинови) на Спейса, така че колега не мисля че си прав в случея. С твоя рънар едва ли ще постигнеш разход на бензин 8-8,5 в градско.
  9. Здравейте, колеги. Днес като изгасях колата долових странен шум веднага след като завъртя ключа и двигателя затихне се чува нещо като някакъв шум (цъкане) от дебитомера някаде и едно като глъхнене от вътрена мотора някаде. Моля за помош!
  10. Здравейте колеги,карам Спейс Стар 1,3 и от както съм я взел близо година, има едни вибрации в купето когато колага е на свободна, получават се когато мотора позагрее, понякога се усещатат повечко, друг път ги няма. Когато тресе се усеща най-вече при скоростния лост. Ако някои има подобни проблеми ще съм много благодарен да сподели!
  11. Провери си някои от бушоните отпред в кутията под капака, ако не ти работи и плафона горе и този отзад в багажника, причината е бушона, просто го смени и всичко е ок.
  12. Здравейте, колеги имам един въпрос, относно една вибрация в купето когато колата е на свободна. тресенето се усеща доло в краката на шофьорската седалка , най-вече като колата е спряла и е на свободна. Това нещо не се усеща при студен двигател, а само като достигне работна температура.Да отбележа, че скоростния лост доста играе. Наскоро сменях единия от тампоните на двигателя, но проблема не се оправи, дайте съвет моля!!
  13. колега, понеже и аз съм със същия мотор 1,3 и смятам да си сложа обикновено АГУ, кажи ми моля те има ли разлика в мощността, как е при пуснат климатик и натоварена, да не се налага да я бутам
  14. Няма сметка от газ, по добре си я карай така, и моята е с такъв разход и съм много доволен.
  15. Мерси за отговора, а би ли ми препоръчал добри карета на разумна цена..!
×
×
  • Създаване...