Премини към съдържание

korradi

Потребител
  • От него общо

    61
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което korradi е написал

  1. Аз си поръчах ЕNEOS 5W40 от САЩ ,но още не съм го пробвал ,че маслото с което съм в момента е на 3000 км,когато стане поне на 5000 ще го сменя с Енеоса. Някой от форума пробвал ли е това масло? И ако е пробвал,какви му са впечатленията? Поздрави!
  2. korradi

    Смяна масло Carisma

    Според мен ти тракат повдигачите, а не клапаните,но това си е мое мнение,защото този двигател си страда от тях.Но сутрин ,от скоро време забелязвам,че на много други марки коли им се чуват повдигачите, с някои от тях с които съм говорил ми се оплакват , че когато са си купили колите,не са се чували повдигачите,но когато са сменили маслото са почнали да тракат :icon_crying:и при мен беше така,явно на запад си имат лек срещу тази болест.И аз съм на това мнение, че е по-добре да се кара с 100% синтетично от колкото с полу,но проблема с тракането си остава,казвам го от опит.
  3. Привет! Искам да се похваля, че проблeма със скоростите вече го няма,благодарение на Milen_z :icon_clap:
  4. korradi

    Разход на гориво

    Особено с GDI-ките :icon_clap: :icon_dance: :icon_thumbup:
  5. Привет!Бутон 4 е от бутоните "1 2 3 4 5 6" на които се запаметяват станциите на радиото,говоря за радиото което се вкл. и изкл. от VOLUME-то,твоето е явно е различно :icon_crying:
  6. korradi

    Смяна масло Carisma

    Аз не мисляя, че "Енеос" е екзотично и случайно масло, за което говорят и фактите. След като се порових из форума, по препоръка на BAlexandrov, тука отдавна се говори за това масло, според Big Boss с такова масло излиза Митсубиши от завода. За мен е непонятно, защо все още марката не се предлага на българския пазар, на който според мен ще има голям успех!
  7. Здрасти, часовника ти е в режим CT сверява се по RDS-а на радиостанцията на която работи в момента. Този режим може да се изключи : 1. Изключваш радиото като натискаш кръглото копче (VOLUME). 2. Натискаш бутон 4 и докато го държиш включваш отново от VOLUME-то. 3. Готово, CT-то изгасва, сега си сверяваш часовника. PS: Понякога не става, не знам защо, мисля че трябва да се задържат и двата бутона за няколко секунди докато не изгасне CT-то. Спомням си че си играх половин ден докато успя да го изключа тоя режим.
  8. korradi

    Смяна масло Carisma

    http://www.eneos.us/product_images/product...ium_image-9.jpg Някой виждал ли е такова масло в България.Това е японското масло "Енеос" , с което e болида на Honda в F 1 :icon_dance: и се произвежда от Митсубиши груп - Нипон ойл корпорейшън. И струва 11.49$ :icon_rock:
  9. korradi

    Смяна масло Carisma

    А ще има ли специално за GDI ? :icon_blush:
  10. korradi

    Смяна масло Carisma

    Тъкмо щях да питам, японците нямат ли масла бе? :icon_crying: Това е супер новина, ще пробваме и японско, пък и на Мitsubishi :icon_clap:
  11. korradi

    Смяна масло Carisma

    С моите скромни познания по английски,от сайта разбрах че обезвъздушаването на повдигачите всеки може да го направи,но не се наемам да преведа точно манипулациите.Нека някой по-вещ с английския , ги преведе точно,за което благодарим предварително :icon_clap:
  12. korradi

    Гуми за Каризма

    http://www.avtogumi.bg/oscommerce/popup_image.php/pID/222 Това е моята зимна гума!
  13. korradi

    Гуми за Каризма

    Като гледам тизи в линка с 5 звездички са малко "железни" ,защото са с шипове! :icon_dance:
  14. И аз така мисля!Всеки който има кола с GDI , трябва задължително да мине през Milen_z , естествено след предварителна уговорка с човека,за да се усети истинската работа на този двигател на :mitsu-smiley: Да си ни жив и здрав Милене!! Незнам какво щяхме да правим без теб!
  15. korradi

    Газ за Gdi

    Аз съм със Спейс Стар и искам да кажа че разхода , за който говори Milen_z , е напълно реален :icon_thumbup:
  16. korradi

    Газ за Gdi

    Не само във Варна,никъде не поставят на този мотор каквато и да е АГУ.Виж " Karisma с двигател GDI" в раздела за Каризма!
  17. За 1.8 GDI отнася ли се или само за 1.9DID
  18. Привет!Искам да Благодаря на Milen_z!!! Който превърна моето :mitsu-smiley: в :plane: Той е един прекрасен човек!Радвам се,че се запознах с него! :rolleyes:
  19. E ,браво!!!Отивам веднага да пробвам :rolleyes: Явно съм ги променил с откачването на акумулатора :rulez:
  20. Направих тази (адаптация) на дроселовата клапа, защото се наложи да сменя акомулатора,всичко е ок ,но спря да действа опцията на копчето за сваляне и вдигане на предното(шофьорското) стъкло-когато го натиснеш до край и стъклото се вдига или спуска без да го държиш постояно.На другите стъкла опцията си работи.След това направих (адаптацията) на дроселовата клапа още веднъж,сега пък моето стъкло се оправи а на другите опцията изчезна :icon_crying: Нещо бъркам ли :icon_blush: Незнам :icon_blush:
  21. korradi

    Слаб климатик

    Абе хора,някой от вас обърнал ли е внимание при включен климатик,компресора постоянно ли работи или включва и изключва??Поздрави :rulez:
  22. korradi

    Слаб климатик

    Днес и аз реших да си проверя климатика за количеството фреон,дали трябва да се дозареди.Затова отидох при хладилен техник,който ми е приятел.Когато включихме климатика,на него не му хареса работата на комресора, а по-точно това че изключва и включва през даден период,каза ми че от това нещо може да изгори :icon_crying: включвала се някаква защита затова изключва и включва :icon_blush: Затова с някакъв уред доколкото разбрах,изпусна фреон до определено налягане и компресора започна да работи без да изключва,а и климатика започна да духа по-студено! :rolleyes: Но аз съм малко притеснен дали наистина така трябва да работи :icon_hmm:
  23. По принцип задните накладки свършват по бавно от предните,но е добре и те да се проверят!
  24. Ако гасне, когато завъртиш волана до край, какво означава?
  25. Здравейте колеги!Наложи ми се да сменя акумулатора и като замери майстора как зарежда генератора се оказа, че зарежда с 14,6V. Той ми каза, че нормалното зареждане е до 14,5V. Моля да споделите това проблем ли е и ако е, как да го оправя?Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...