Премини към съдържание

petko kanev

Потребител
  • От него общо

    30
  • Регистрация

  • Беше тук

petko kanev's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. ЗДравейте.Имам следния проблем.Когато Митсубишето ми-Спейс стар 1.9 ДИД 2001г. работи на място оборотите се менят.Имам чуството че всеки момент ще изгасне не никога досега не е гасняло.Закачихме го на комп.и показва като отчетена грешка"слаб сигнал измерител въздушно налягане".Изтрихме грешките но проблема си остана.Някой има ли представа какво може да е и къде да търся проблема,и дали това е опасно.Иначе няма проблеми с паленето и със вървенето.
  2. ХОДИХ В СЕРВИЗА И СЕ ОКАЗА ЧЕ ЕДНАТА ТРЪБА НА ТУРБОТО Е ИЗЛЯЗЛА.зА ЩАСТИЕ ВСИЧКО СЕ ОПРАВИ
  3. да на място добре се форсира.а има ли опастност ако я карам така 2-3 дена докато я оправя
  4. Здравейте,приятели.Преди малко както си карах с около 120км/ч нещо отпред в двигателя изсъска и колата загуби мощнощ.Подавам и газ а тя забива муцуната.Спрях и на място работи нормално.Когато тръгна обаче колата няма мощност.Иначе пали нормално.Някак си сяккаш се промени и звука на мотора.Някой има ли представа какво може да е .
  5. Здравейте приятели.някой може ли да ми каже къде мога да си проверявам авточастите по номер на рама.Има ли някакъв сайт или е програма.Искам да го правя сам за да не занимавам постоянно с моите глупости и останалите.Благодаря ви !!!
  6. petko kanev

    Спейс стар

    А лагера дали влиза в комплекта на съединителя.Задължително ли е да бъде сменен и той
  7. petko kanev

    Спейс стар

    [А някой сменял ли е със съединител на Люк.С отстъпката ми го дават за 220лв. комплекта.Не мисля да сменям маховика защото това си е една нова кола направо .Ще имам ли проблеми ако сменя само феродовия,притискателя и лагера. Не мога да разбера защо говорите за оригинални японски части след като двигателя е френски.В Япония ли се правят авточастите?
  8. Имам следния проблем.От както си купи Спейс Стара 1.9 ДИД когато работи на място си мени оборотите.Прави го в много малки граници между 500 и 600 700 оборота.Иначе няма никакви проблеми .вече 10000км. съм минал.Някой имали представа от какво може да е това и дали е наложащо да търся някакъв проблем.Благодаря ви предварително!!!
  9. petko kanev

    Спейс стар

    Здравейте. Предстои ми да сменям съединителя на Спейс Стар 1.9ДИД. Някой сменял ли е защото в магазина се опитват да ме убедят, че само оригиналния ставал и че не мога да сложа аналози. Същия е мого скъп. Ако някой е сменял моля да каже на кой производител и на каква цена и имал ли е проблеми след като го е сменил. Благодаря ви!!!!
  10. Благодаря ти много за съдействието ,но няма да се наложи.Аз по принцип се свързах с човека и той действително има механизма.Каза че ще ми го даде за 80лв.Понеже не ми се чакаше и тръгнах по моргите да търся някакъв аналог.Оказа се на Опел Вектра и Астра от старите са същите.Има разлика само в зъбното колело,но не е проблем да си преместиш мотора и електрониката на едното на другото.Аз го направих и се получи.Сега работи без проблем.Затова ако някой има същия проблем може да търси от тези марки.В моторчетата има разминаване в последните цифри ,но това да не го притеснява.Въпроса е да си запазиш ролката където се навива жилото защото там има разминаване.Благодаря на всички които се отзоваха.Ще се радвам ако сме помогнали и на някой друг.
  11. Имам номера на моторчето ,но как да разбера на кои коли го монтират.Иначе благодаря за помощта
  12. Здравейте отново приятели.Днес ми отказа ел. стъклото на шьофьорската врат. Първоначално си помислих, че е нещо от копчето, но като ми замириса силно на изгоряло и разбрах, че проблемът ще е по-сериозен. Оказа се, че моторът на ел. стъклото е изгорял. Някой има ли представа къде мога да си намеря и колко ще струва. Мога да го взема и отделно или заедно с електрониката. Моторът е на BOSCH, а номерът му е - FPG 12V 0 130 821 788. Ако някой е имал същия проблем или може да помогне ще съм му много благодарен
  13. Здравейте манияци, Някой може ли да ми помогне със следния проблем: часовника на таблото ми постоянно се променя. Мисля, че беше нещо от станциите. Има един надпис СТ, който май трябваше да се махне, но не мога да сетя как се правеше. Ако някой може да помогне много ще съм му благодарен. Благодаря.
  14. Здравейте съмишленици,от половин година съм собственик на спейс стар 1.9 ДИД.Още като го купих му бе счупено копчето за ел. стъклото -лявото на шьофьора.Обиколих всички морги в ст. Заг и не успях да намеря.Счупена е само пластмасата.Никъде не предлагат такова копче.Предлагат ми само целия механизъм/двете копчета с управлението за 200лв.Така или иначе сега пак го отварям с пръст като натискам директно щифтовете но много ме дразни.Някой ако има идея от къде мога да намеря такова копче да се обади.Стават и от Каризма .Спейса е 2001г. Благодаря ви предварително
×
×
  • Създаване...