Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

biguel

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За biguel

  • Рожден ден 09/08/1972

Интернет контакт

  • AIM
    petyo1234
  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubichi Carizma GDI 1.8

biguel's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря за отзивчивостта, колеги ! Лампата угасна ! Налях антифриз в това казанче, то така и не работи, поне да не замръзва през зимата!
  2. Колеги помогнете Светна ми лампа в отделението за селекта която не знам какво индикира Жълта.квадратна с арисувано масло надъното и отвор горе в дясно Точно до лампата за задна дясна Ако някой знае.моля пишете
  3. Търся Паджеро от 1996г до 2000г без значение бензин или дизел - къса или дълга база и Пинин 1,8 или 2,0 GDI - дълга база 4/5 врати! да е с КЛИМАТИК !! Пишете със снимки, ако може на pkp_sd@abv.bg
  4. biguel

    Добавка за горивото

    Колега, и моята се чудеше, ама след намесата на Милен стана самолет ! Вече минах 2 000 км след ремонта и резултата е 1,5-2,00 литра по-нисък разход, за ускорение и мощност въобще няма място за сравнение ! Съветвам те да си я закараш при него, всичко друго си е мъка и разочарование ! Имаме голям късмет, че съществува човек като Милен, който ще ти свърши работата, качествено, а и със знанията и опита си и пари ще ти спести !
  5. Здравейте колеги, Отдавна не съм писал, но ето какъв е проблема ми ! От както купих колата Carizma GDI 1.8 - 99г. отпред в ляво се чува едно виене, като лагер на скоростна кутия ! Преди съм карал Фолксваген и ми се е случвало, и знам как вие лагер на ск.кутия, но сега не съм сигурен дали е лагер на кутията или нещо друго ! Като натисна съединителя изчезва ! При празен ход наместо ромоли тихо и пак изчезва като натисна съединителя ! Най-силно се чува на първа и втора предавка ! Маслото в скоростите е сменено - ТОТАЛ 75/85W Главината ми я провериха два, три пъти и казаха, че лагера е здрав ! За това виене едни казват, че бил кардан, други иглен лагер ! Всички ме съветват да си карам така, обаче тоя шум ме притеснява ! Ще съм ви много благодарен ако помогнете !
  6. Не знам за колегата обаче аз карам с джанти 15' (лети) и гуми (FULDA - 195/60/R15) на Митсубиши Каризма 1.8 GDI 1999 година и съм много доволен ! Вярно е че разхода се качва и колата е малко по мудна обаче за сметка на това е 5 пъти по стабилна при остър завой, а контрола на пътя е доста по голям, ако говорим за съотношение на скорост/стабилност. Така, че мисля да си ги оставя ! Малко са по шумни при студено време под 20 градуса !
  7. E дойде време и аз да се похваля, че вече съм собственик на Каризма GDI, на тоя етап обаче още не съм приключил с отстраняването на проблемите ! Надявам се Милен да помогне ! Ако някой знае или има предни подкалници и кората под двигателя /аз и казвам подкартерната ламарина/ да ми пише, ще съм много благодарен !
  8. Благодаря колега ! Като я докарат смятам да идвам при тебе да я огледаш и да направим обслужването ! Прати ми координати да се чуем !
  9. Колеги много ви благодаря за съветите ! Дайте някакви координати на Милен от Пловдив ! Колата вече я търсят в Германия да ми я намерят и докарат, дано да не сбъркам от бързане ! Един приятел замина вчера. Той работи там и му дадох всичко до което се докопах във форума като инфо да гледа ! Ще я докара на ход, така че това е все пак някаква гаранция ! С удоволствие бих отишъл до Ямбол, но много ми е кът времето и ми трябва свястна кола - дано всичко да е наред !
  10. Благодаря ви за насоките - разгледах сайта ! Аз искам да ми намерят каризма 1.8 GDI GLX модела, от 2000 година и не знам какви нововъведения има при него в сравнение с каризмата от 98 и 99 ! Качвах се на 1.8 GDI но 99г ! Продавача обаче ме ментосва за регистрацията ! След като проверих се оказа, че е минала през 4-ма души до момента и не е ясно къде и как в България са я обслужвали и се съмнявам да няма някакъв скрит дефект! Първа рег. е била в Монтана през 2006, а после във Видинска област, но собствениците са от селата! Иначе колата си върви на 4 000 оборота, на 5 та си подържа 160 км/ч и не тропа всичко си работи ! Проверих ходовата част на канал - няма никакви луфтове по щанги и втулки ! Маслото в двигателя е черно, обаче на капачката няма пяна и отлагания ! Стори ми се че амортисьорите са отишли, тъй като се клати малко при остър завой. Това нормално ли е ? :icon_hmm: Тук в нашия град, има стенд за компютърна диагностика, но като попрочетох инфо от форума излиза че и да я закарам, ако майстора не разбира от каризма, нищо няма да ми каже ! За оборотите и двата режима на работа не обърнах внимание, защото чак сега научих за това - за което много съм благодарен ! Благодаря на всички предварително за коментарите !
  11. Здравейте, аз съм нов във форума ! От два месеца си търся кола и обикалям пазарите, но нищо не ми допадна, докато не се качих в Мицубиши каризма 1,8 GDI ! От тогава сън не ме лови, всичиките ми познати карат аудита, опели и фолксваген и ми говорят че съм щял да си дам парите за да си купя проблеми в бъдеще ! Отварях и форумите на тия марки, обаче там си говорят само за ремоти и морги, а аз нямам нито времето нито желанието за това ! Интересува ме как стоят нещата с намирането на компетентен сервиз и намирането на части за каризмата и много ли са по скъпи от тези на опел ауди и фолксваген ! Кажете нещо за сравнение между каризмата и тях - разход на гориво, цени на консумативи периодичност на обслужване и има ли някъде по близо до Видин специалист за митсубиши, че тука нямам доверие на никой ! В града дали има три, най много 4 каризми и не познавам собствениците !
×
×
  • Създаване...