Премини към съдържание

Mimka

Потребител
  • От него общо

    36
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Mimka е написал

  1. Mimka

    Молба за помощ/съдействие!

    А аз мога да свърша работа като превоз за частите - стига колегите да ги уредят. Ще си ходя до Пловдив в петък и после в събота или неделя се прибирам в София и можеш да ме използваш за тази цел.
  2. Пламен (DJ Tymbi) ще ни липсва през следващия месец поради едно много хубаво за него събитие. Дано да си почине добре и да събере много свежи сили.
  3. Mimka

    Крило

    Емо, аз имам един модел на предна броня за Colt, също и прагове. Бях си ги поръчала от един полски сайт преди месец и малко, но още не съм успяла да намеря време да ги боядисат и сложат. Стоят си в офиса в София (добре че има място) и си чакат реда. Ако някой прояви желание да ги ползва като макет или идея, няма никакъв проблем.
  4. Само едно уточнение от моя страна: големият басейн не работи целогодишно, другите два басейна си работят. Големият басейн работи само през лятото. Ние също много обичаме това място и ходим често с една компанийка. И храната е много вкусна. Мисля че последния път (това беше февруари месец) говореха че ще вдигат цените, така че е добре да се пита какви са актуалните цени.
  5. Линка не е наред ... Няма как да дръпнеш нещо от нечия пощенска кутия без автентикация. Качете ги пак като архив на някой сървър или във facebook.
  6. Какво ще кажете да остане предложението за Де Ниро понеже то беше първото и да няма повече спорове Мисля че всеки който има желание ще отиде, независимо къде е мястото. Още повече че в Пловдив от където и да минеш, навсякде е приятно ... особено ако се сравнява със София. Доколкото си спомням имаше и една среща в Бачково дори преди време.
  7. Да, добре е да посочите точно място защото понякога сме се събирали на OMV-то на Кукленско шосе. И ще сме там. Относно София - ами някои работим в София и през седмицата сме там.
  8. Идеята е добра, само ако може да е с около час по-рано ще е супер. Особено за тези, които по-късно ще трябва да палим към София :icon_dance:
  9. Mimka

    Газови амортисьори

    На моя Колт сложихме такива - газови Kayaba. Не знам предни или задни търсиш но говори направо с Пламен (DJ Tymbi). Аз предпочитам този вариант пред Ратола. Моето колтче е следващия модел и знам че са различни амортисьорите, но трябва и за твоя модел да може да се намерят.
  10. Малко снимки от един сервиз за EVO/Subaru в Израел. Обстановката е за завиждане.
  11. Реших и аз да се включа тук и да питам има ли спортисти във форума, да ходим някой път да потренираме заедно - фитнес, плуване и други. Става въпрос за София пак ллл :drinks:
  12. Може ли да качите и списък с цените на аксесоарите? За да не питаме за всяко отделно нещо.
  13. Това за днес ли е? Ако е за днес и мен ме устройва, че видях дата 01.06.2008.
  14. Дани, по кое време в неделя ще бъдеш на посоченото място?
  15. Напълно те разбирам. За съжаление покрай блоковете в София не можеш да очакваш да намериш толкова гаражи колкото биха свършили работа. Другия вариант е да си купиш къща ... е аз не мисля че ми е по възможностите да си купя къща в София в момента. Чувам напоследък цени на гаражи от порядъка на 20000 евро - пожелавам да има повече хора да си ги позволят. Направих каквото мога - в момента колата е на охраняем паркинг. На който също в момента няма свободни места за месечен абонамент затова си плащам хубавата дневна тарифа. Ами това е, така е в България. И това при положение че работиш не лоша работа и получаваш нелоши пари ... Но не работата ни оправя в нашата държава.
  16. Здравейте! Не мога да не споделя огорчението си от поредния акт на вандализъм в България, София. През нощта са изпочупили стъклата на 2 мицута - едното е моето (със счупено стъкло на задната врата), другото е на някой друг комшия - с 2 счупени странични стъкла и изкъртено табло, както ми казаха ченгетата, които стоят съвсем наблизо през деня. За съжаление обаче през нощта няма никой и тия наркоманчета или каквито и да са могат да си действат безнаказано. Това е в ж.к. Мусагеница, точно зад Орифлейм. Според мен явно някой периодично е следил какво става, тъй като много често ми се случва да си нося служебния или личния лаптоп, както и други неща с мен. Успяха да откраднат и подаръка за един приятел, електронен Дартс, както и мои си неща, като пасти за полиране, просто защото бяха в торбички в багажника. Ходих до полицията и написах жалба по случая, но едва ли ще предприемат нещо. А знаят че има хайки защото самите те споделиха с мен че едно Рено много често го нападали. Нямам думи, само ми е много мъчно че така изпотрошиха хубавите колички. Другото е малка грижа, но реакцията на някои хора по улиците става все по-немислима. Вчера един спря пред мен и излезна да ми се кара, само защото се готвех да правя обратен и леко съм го засекла, без да го застраша изобщо. Само се чудя кой им дава право да го обръщат на саморазправа по такъв начин ... Искам с този пост да предупредя всички и много да внимават за (не)случайни наблюдатели там, където спират и паркират. Лек и успешен ден на всички. П.С. Не съм сигурна дали темата е на правилното място и нека модераторите да се чувстват свободни да я преместят другаде ако така преценят.
  17. Здравейте, преведох парите за 2 -те бройки преди малко в Прокредит, клон Младост. На името на Мария Атанасова.
  18. Здравейте, и аз искам да поръчам една черна тениска размер L и един червен потник размер М. Утре сутринта ще мина през банка да преведа парите. Благодаря предварително. Ще напиша и след превода, за да бъде всичко както трябва.
  19. Не пречи другия път да дойде някое и друго 2g от София. Важното е да има желаещи.
  20. Поздрави от Варвара на морето. И аз ще се присъединя в неделя, знам че не е за изпускане. Нека да има много Мицута
  21. Подкрепям идеята! Тъкмо е към края на почивните дни и не би попречило на други планове за почивка. А и този път като е по-топло, имаме и много по-голям избор за място на срещата. Дайте подкрепа на идеята
  22. Слънце може и да няма ама времето поне засега се държи добре. То и в София почти нямаше слънце през повечето време на деня. Мисля че все пак ще можем да си изкараме с кеф, дори и да е малко по-студено. Тъкмо няма да имаме голяма конкуренция от моторджии в Пловдив че миналия уикенд бяха в стихията си.
  23. И да не забравим, нека някой да вземе фотоапарат или камера :P
  24. Ами да, ако се разберем да се чакаме някъде до КАТ ще можем да дойдем и тези от града и така ще се съберем супер банда. Но пък ако колонката от София е голяма, може и околовръстното да изберат ако така се чувстват по-добре. Гледката на Мицутата ще е неповторима!
×
×
  • Създаване...