Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

eazysnatch

Потребител
  • От него общо

    35
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което eazysnatch е написал

  1. Здравейте , Търся използван / износен / НЕ работещ съединител от EVO X. Моят го хвърлих преди години когато го смених ,но сега ми трябва сърцевината за проект. Brand: Genuine Mitsubishi part (EXEDY) Manufacturer part number: 2301A032 СНИМКА
  2. eazysnatch

    Грешка на дисплея?

    АКо наистина имаш драма с DPF-a ти препоръчвам да идеш до Дунев моторспорт пращали сме хора там доволни са: http://www.dunevmotorsport-r21.com/proverka-i-pochistvane-na-zapushen-dpf-filtar-s-mashini/
  3. eazysnatch

    Ево Х мнение

    Аз SST на тези километри бих гледал как е скоростната кутия ,защото вече може би е свършил живота. Аз моето го взех Юни 2014г. на Юни на 9 месеца производсво Септември 2013 - GSR STOCK (американка) под 20 000км. с още едни зимни гуми с джанти - за подщи същата цена , НО да това си е 6ца от тото лотарията.
  4. Взех си същият ключ като оригиналният по парт номер не исках нещо друго. - За нарязването си прав ключара взима по малко ,но лично за мен си спетсих повече като не се разкарвах 1 път до ключар и още един път до ратолата. - От какво разбрах ти трябват два валидни ключа и неможеш само с 1 да регнеш ,но ти явно си успял което е супер. At the end - платил съм двойно и надолу от цената на балкан стар и съм довлен ако бях платил 40-60лв. по малко щях да съм още по ,НО крайният резултат ме удолетворява всичко работи което за мен е най важното. Мерси за коментарите.
  5. eazysnatch

    Ево Х мнение

    MR-ката е малко по луксозна и има някои други екстри - 6 скоростна кутия - Голяма навигация - Ксенони - Кожени елемети на седалките - Доста доста по добра музика на GSR-a няма да е коментирам под всякаква критика е - BBS джанти - По спортно окачване - Малко по-добри спирачни дискове - Подряване на огледалата Плюсове: Скоростите се превключват мигновенно единият сединител работи над 1,3,5 вторият на 2,4,6 - няма човек който да смени по бързо от тоя звяр По добра музика , седалки , дисплей а.к.а. вътрешен интериор Минуси: - Торка който може да поеме кутията е доста по малък от на GSR - Кутията прегравя ,защото когато натискате спирачката се включва и съединителя и на писта това е драма - Ако нещо се счупи там цената е доста по висока GSR - имаш си сиединител и по добър контрол над колата - И да когато говорим за такъв контрол значи тази кола трябва да може да караш иначе MR-a ще е по лесен за всички останали. Лично аз харесвам ръчката въпреки ,че съм имал автомат. Ако има нещо няокй да допълни.
  6. Ремъка е сменен всичко е back to normal (:
  7. Ъпдейт: Ремъка липсва (: оказва се ,че той върти и водната помпа откъде идва и прегряването на колата. Платформата да не рискуваме за 20лв. един нов блок и Ратолата ще го сменят.
  8. Мерси за съветите .... Ще прегледам ремъка ... мултицета за бушоните и ако не открия нищо ще отскоча сигурно до Ратолата.
  9. Здравейте , Колата е ЕВО Х - 2013 Днес в Пловдив просто валеше брутално и дъжда ме хвана на път. Минах през гьол не с мн голяма скорост и хидраликата спря и на таблото ми изписа "Charging system service required" След километър изведнъж започна да ми показва ,че температурата на водата е КРИТИЧКА слезнах в дъжда отворих капака пипнах маркучите на радиоатора и можех да ги държа което ме накара да си помисля ,че просто датчика лъже. ЕВО-то ме съмнява да прегрее дори и без перка на радиотара като го караш с 20-30 при 15 градуса и дъжд. В момента колата съм е оставил и се надявам да съм намокрил нещо или бушон да е изгорял. Ще изнамеря кой е точно бушона и ще го проверя утре сутринта Идеи ... като стана утре какво да проверя.
  10. Здравейте , Ще опиша как си изкарах вторият ключ ,защото ми отне едно време докато събера всички пъзелчета. Цената в БАлкан Старт беше над 400лв. Ключа е за: Mitsubishi Lancer EVO X Процедурата е една и съща за всеки друг модел само парт номера на ключа е различен 1.Закупуване на ключ от ebay. Ключа трябва да е над 70$ много внимавайте да НЕ си купите само ключа без имобилайзера/дистанционното. Тези по 20-30$ са само ключ и пластмасата отгоре. ЧЕТЕТЕ описанието на продукта. Доставка не съм плащал ,защото по това време бях в щатите. В UK не успях да го намеря. Ключове думи по които можете да го намерите: - NEW 2008-14 MITSUBISHI LANCER OEM Transmitter Key Remote "Genuine Part" - 2008-2015 MITSUBISHI LANCE AND EVOLUTION OEM BLANK KEY FOB REMOTE 6370A477 - Part Number: 6370A477 http://media.snimka.bg/s1/4726/035696515.jpg?r=0 2. Програмиране и нарязване в http://service.ratola.bg/contacts.html - Цена: Програмиране 36лв. + нарязване 36лв. (излезна повече) - Реших да го нарежа там ,за да няма "ами той не е нарязян правилно" и от сорта - В крайна сметка ми взеха 110лв. ,защото нещо имало проблем с обучаването на дистанционното с колата. - Обясних им ,че не е за парите ,но немогат да си променят цената без да се свържат с клиента. - Отнемащо време: Оставяте колата с двата ключа (вашият и новият) и на другият ден е готова Крайна цена на ключа: 260лв. http://media.snimka.bg/s1/4726/035696513-big.jpg?r=0
  11. Същият спрей http://www.megahome.bg/polir-sprei-za-gumi-i-plastmasovi-povyrhnosti-fastblack-500ml - Вече година и още го ползвам - То все пак има значение колко ще пръскате ,но примерно зимата не съм пръскал.
  12. Аз си взех Osram night breaker и мога да ви кажа ,че все едно нови фарове купих коренна разлика.
  13. eazysnatch

    Led interior

    Мерси.... писах LED , interior кво ли не нищо нямаше във форума ама кой да се сети да търси на БГ
  14. eazysnatch

    Led interior

    Здравейте , Преди на БМВ–то си бях сложил LED интериор ама както знаем мн разпространена кола и лесно намерих цялостен кут за вътре та дори и за номера отзад. Някой интересувал ли се е на Лансер от крушки слагал ли е и т.н. изчел съм това онова ,но ако има някой да даде насока ще е супер. Ако в София знаете къде мога да ида направо да тествам ще е още по-добре.
  15. Дано времето да е хубаво иначе и аз ще гледам да намина
  16. Здравей , Тия дни нямма никакво време ,но иначе ще търся ключ по парт номер от чужбина което би трябвало да дойде под 150лв. + 40лв. за обучване. Като имам инфо ще го напиша.
  17. Здравей , Изпратих ти рамата на лично. Ето тези подробности ме интересуваха. Благодаря мн ще чакам отг.
  18. Здравейте , В момента съм само с един ключ и искам да си направя 2ри резервен преди наистина да ми е потрябвал в най-неудобният момент. Човека от който купих колата са му откраднали якето заедно с ключа. Колата е: EVO 10 GSR - 2013г.с обикновен ключ (не е FAST key) Преди да ме изхейтите да ви кажа ,че съм прочел темата на Мраз http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=30068 ,но имам няколко въпроса. Моят ключ е 4 бутонен като този key само ,че няма имобилайзер и май дистанционно. Търся си 4ри бутонен ключ с дистанционно и имобилайзер ако някой знае откъде да си го купя да прати линк или фирма. След като си намеря ключ Трябва да го занеса да ми го нарежат - Трябва да го занеса да ми го регистрират което както разбрах е 40лв. от БС или да ида до Ротола За да регистрирам на дистанционното на новият ключ ще ползвам инфото от User manual-a http://www.imageshost.eu/images/2014/10/15/image_157.md.jpg След като намеря ключ ще се обадя в Ротола да видя ще могат ли да го нарежат и оправят омобилайзера. Благодря
  19. За мен си е висша математака част 4-та. Браво повече такива хора като тебе
  20. eazysnatch

    ABS датчик!

    Ами когато ми правеше проблема понякога свети изгася колата тръгна изгасне или примерно цял ден свети просто го прави RANDOM след изчистването на грешката го няма. Казаха ми ,че датчика е динамичен и при натрупване на определен брой инфромация тогава решава ,че имаш драма тъйче още нищо не знам. Ако изявяваш желание да ми прочетеш пак грешките ще си платя/черпя както ти е по удобно.
  21. eazysnatch

    ABS датчик!

    Откакто съм изчистил грешката (7 дни) проблеми нямам ,но скоро ще видя да е закача да прочета пак за грешки,за да видя дали пак не се трупат.
  22. eazysnatch

    ABS датчик!

    Еми ще търся дано да изкочи нещо по бързо.
×
×
  • Създаване...