Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

eazysnatch

Потребител
  • От него общо

    35
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

eazysnatch беше най-активен на 8 юли 2015

eazysnatch има най-харесвано съдържание!

За eazysnatch

  • Рожден ден 05/05/1984

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    EVO X
  • Интереси
    IT
    Linux
    Virtualization
    Mac OS X

Интернет контакт

  • Skype
    eazy-snatch

eazysnatch's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

1

Репутация

  1. Здравейте , Търся използван / износен / НЕ работещ съединител от EVO X. Моят го хвърлих преди години когато го смених ,но сега ми трябва сърцевината за проект. Brand: Genuine Mitsubishi part (EXEDY) Manufacturer part number: 2301A032 СНИМКА
  2. eazysnatch

    Грешка на дисплея?

    АКо наистина имаш драма с DPF-a ти препоръчвам да идеш до Дунев моторспорт пращали сме хора там доволни са: http://www.dunevmotorsport-r21.com/proverka-i-pochistvane-na-zapushen-dpf-filtar-s-mashini/
  3. eazysnatch

    Ево Х мнение

    Аз SST на тези километри бих гледал как е скоростната кутия ,защото вече може би е свършил живота. Аз моето го взех Юни 2014г. на Юни на 9 месеца производсво Септември 2013 - GSR STOCK (американка) под 20 000км. с още едни зимни гуми с джанти - за подщи същата цена , НО да това си е 6ца от тото лотарията.
  4. Взех си същият ключ като оригиналният по парт номер не исках нещо друго. - За нарязването си прав ключара взима по малко ,но лично за мен си спетсих повече като не се разкарвах 1 път до ключар и още един път до ратолата. - От какво разбрах ти трябват два валидни ключа и неможеш само с 1 да регнеш ,но ти явно си успял което е супер. At the end - платил съм двойно и надолу от цената на балкан стар и съм довлен ако бях платил 40-60лв. по малко щях да съм още по ,НО крайният резултат ме удолетворява всичко работи което за мен е най важното. Мерси за коментарите.
  5. eazysnatch

    Ево Х мнение

    MR-ката е малко по луксозна и има някои други екстри - 6 скоростна кутия - Голяма навигация - Ксенони - Кожени елемети на седалките - Доста доста по добра музика на GSR-a няма да е коментирам под всякаква критика е - BBS джанти - По спортно окачване - Малко по-добри спирачни дискове - Подряване на огледалата Плюсове: Скоростите се превключват мигновенно единият сединител работи над 1,3,5 вторият на 2,4,6 - няма човек който да смени по бързо от тоя звяр По добра музика , седалки , дисплей а.к.а. вътрешен интериор Минуси: - Торка който може да поеме кутията е доста по малък от на GSR - Кутията прегравя ,защото когато натискате спирачката се включва и съединителя и на писта това е драма - Ако нещо се счупи там цената е доста по висока GSR - имаш си сиединител и по добър контрол над колата - И да когато говорим за такъв контрол значи тази кола трябва да може да караш иначе MR-a ще е по лесен за всички останали. Лично аз харесвам ръчката въпреки ,че съм имал автомат. Ако има нещо няокй да допълни.
  6. Ремъка е сменен всичко е back to normal (:
  7. Ъпдейт: Ремъка липсва (: оказва се ,че той върти и водната помпа откъде идва и прегряването на колата. Платформата да не рискуваме за 20лв. един нов блок и Ратолата ще го сменят.
  8. Мерси за съветите .... Ще прегледам ремъка ... мултицета за бушоните и ако не открия нищо ще отскоча сигурно до Ратолата.
  9. Здравейте , Колата е ЕВО Х - 2013 Днес в Пловдив просто валеше брутално и дъжда ме хвана на път. Минах през гьол не с мн голяма скорост и хидраликата спря и на таблото ми изписа "Charging system service required" След километър изведнъж започна да ми показва ,че температурата на водата е КРИТИЧКА слезнах в дъжда отворих капака пипнах маркучите на радиоатора и можех да ги държа което ме накара да си помисля ,че просто датчика лъже. ЕВО-то ме съмнява да прегрее дори и без перка на радиотара като го караш с 20-30 при 15 градуса и дъжд. В момента колата съм е оставил и се надявам да съм намокрил нещо или бушон да е изгорял. Ще изнамеря кой е точно бушона и ще го проверя утре сутринта Идеи ... като стана утре какво да проверя.
  10. Здравейте , Ще опиша как си изкарах вторият ключ ,защото ми отне едно време докато събера всички пъзелчета. Цената в БАлкан Старт беше над 400лв. Ключа е за: Mitsubishi Lancer EVO X Процедурата е една и съща за всеки друг модел само парт номера на ключа е различен 1.Закупуване на ключ от ebay. Ключа трябва да е над 70$ много внимавайте да НЕ си купите само ключа без имобилайзера/дистанционното. Тези по 20-30$ са само ключ и пластмасата отгоре. ЧЕТЕТЕ описанието на продукта. Доставка не съм плащал ,защото по това време бях в щатите. В UK не успях да го намеря. Ключове думи по които можете да го намерите: - NEW 2008-14 MITSUBISHI LANCER OEM Transmitter Key Remote "Genuine Part" - 2008-2015 MITSUBISHI LANCE AND EVOLUTION OEM BLANK KEY FOB REMOTE 6370A477 - Part Number: 6370A477 http://media.snimka.bg/s1/4726/035696515.jpg?r=0 2. Програмиране и нарязване в http://service.ratola.bg/contacts.html - Цена: Програмиране 36лв. + нарязване 36лв. (излезна повече) - Реших да го нарежа там ,за да няма "ами той не е нарязян правилно" и от сорта - В крайна сметка ми взеха 110лв. ,защото нещо имало проблем с обучаването на дистанционното с колата. - Обясних им ,че не е за парите ,но немогат да си променят цената без да се свържат с клиента. - Отнемащо време: Оставяте колата с двата ключа (вашият и новият) и на другият ден е готова Крайна цена на ключа: 260лв. http://media.snimka.bg/s1/4726/035696513-big.jpg?r=0
  11. Същият спрей http://www.megahome.bg/polir-sprei-za-gumi-i-plastmasovi-povyrhnosti-fastblack-500ml - Вече година и още го ползвам - То все пак има значение колко ще пръскате ,но примерно зимата не съм пръскал.
  12. Аз си взех Osram night breaker и мога да ви кажа ,че все едно нови фарове купих коренна разлика.
  13. eazysnatch

    Led interior

    Мерси.... писах LED , interior кво ли не нищо нямаше във форума ама кой да се сети да търси на БГ
×
×
  • Създаване...