Премини към съдържание

jorisimo

Потребител
  • От него общо

    20
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което jorisimo е написал

  1. jorisimo

    Моя Eclipse

    Страхотен дизайн има тази кола... много радва, яко маняшка е!!!
  2. Предполагам, че имаш поне една такава гайка - отиди при някой стругар, би трябвало веднага да хване размерите.
  3. jorisimo

    WTF

    +1 :icon_rock:
  4. Моето Паджеро е купено от Б.С. със затъмнени задни стъкла и сертификат за това нещо не съм виждал - може просто да не съм обрънл внимание на документите. С него сме излиали в Румъния, Гърция(страни от ЕС) и Сърбия и Македония - не е имало никога проблем, нито са ни искали документи за тъмните стъкла.
  5. Производтелите на коли в Европа имат много модели с фабрично затъмнени задни стъкла, което ме навежда на мисълта, че не би трябвало да има такава забрана.
  6. След като е два пъти по-тънък -> ламелите са два пъти по-къси -> площа за топлообмен е два пъти по-малко. Като цяло смятам, че ще се вдигне температурата на самия радиатор. Като я караш кротко мисля, че няма да има проблем, но следи температурата МНОГО внимателно като я натоварваш повече от обикновенно... изкачване по дълъг баир, ластици по светофарите и т.н. Ако започнеш да чуваш охлаждащата перка все по-често, значи радиатора не смогва да охлажда... предполагам това ще е по-забележимо през лятото.
  7. jorisimo

    Въпрос за 4Х4

    Уоу... предположих, че няма лост, както при мен на Паджерото, но мислех, че има поне някакво копче.
  8. jorisimo

    Въпрос за 4Х4

    Като не си на 4Х4 съпротивлението което среща мотора е по-малко, следователно е съвсем логично да падне разхода. Според мен освен на дъжд и сняг задължително трябва да се кара на 2Х4, иначе си е чисто изгорени пари/гориво на вятъра.
  9. jorisimo

    бушон

    Кой бушон се стопява - този на самото радио или бушона на инсталацията за музикта в колата. Ако е този на радиото, предполагам проблема е в самото радиото. Ако е този на инсталцията, трябва да провериш дали към този бушон има други консуматори като плафоните в купето, запалка и т.н. и там да търсиш късото.
  10. jorisimo

    Проблем с паленето

    Този мотор с ангренажен ремък ли е или с верига... при мотори с ангренажна верига знам, че след определени километри веригата се разтяга и мотора започва да има проблеми с топлия старт.
  11. Нов съм в "клуба" и определено това ще ми е много от полза! :icon_dance: БЛАГОДАРЯ!!!
  12. Да разбирам, че за Паджеро Спорт 2.5TD 2006г. не става?
  13. Къде си ги намерил тези реплики... интересно ми е да видя за какво става дума и тъй като са китайски, надежни ли са?
  14. Колегата е прав за датчиците - при мен точно те бяха дефектирали и имах проблеми с включването на предния мост.
  15. Не знам дали ще минеш без диагностика - според мен проблема е софтуерен.
  16. Ако подаваш по-малко газ няма ли да сменя на по-ниски обороти без да се налага да отпускаш газта ...или тогава не те задоволява ускорението?
  17. Доста сложно са го направили при това Паджеро... имахме една Фронтера А и на нея като не искаше да зацепи предния мост, лоста се връщаше сам на 2Х4. На Паджерото му бях дефектирали 2 датчика на раздатката и затова не включваше предния мост, а лост си седеше на 4Х4 и тъй като правех анлогия с Фронтерата ми стана много чудно как точно работи.
  18. Здравейте, има ли колеги, които ползват такъв "фабричен чип-тунинг" за 2.5ТД 115к.с. -> 133к.с.?
  19. Здравейте колеги, как работи раздатката на Паджеро Спорт 2.5тди 2006г. - предния мост механично ли се включва с преместването лоста в купето или лоста е декоративен, а някаква автоматизирана механика включва моста?
×
×
  • Създаване...