Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

luboV6

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което luboV6 е написал

  1. Благодаря на организаторите!!! Всичко беше страхотно! :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  2. Честито! :good: :good: :good: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  3. Здравей колега, най-вероятно ти шуми аксиалният лагер на съединителя. Което ще рече че май имаш нужда от смяна.
  4. Така като ги гледам не виждам някаква разлика с моите но утре ще ги щракна за всеки случаи за да ги сравним.
  5. Здравей, колега аз имам такива калобрани, че не само задни а и предни. Ако искаш ми звънни да се разберем. 0896736775 Любо. :D
  6. Здравейте, пускам темата от името на приятел и колега, който не може да намери решение на проблема си. Проблемът му е следния: "Карам Паджеро 2.8TD от около две години и до сега не съм имал подобен проблем. След излизането на асфалта от калната разходка с приятели разбрах,че джипа не иска да сменя скоростите както преди.Тогава установих,че през цялото време съм карал в режим на "Hold". Когато превключа на режим "Normal" джипката не сменяше навреме скоростите.На другият ден след измиване от калта,проверихме всички букси към АСК и нямаше проблеми с кабелите и буксите.Сега карам само на режим "Hold" и не знам какво да го правя.. Ходих при доста майстори и сервизи,но нямат такава букса за чете на грешки,за да разбера дали трябва да сваляме кутията,защото всеки сервиз искат да свалят най-напред кутията.За това се обръщам към Вас,знаещите във форума и ако можете да ме насочите как да подходя."
  7. Е как с кое - може и с двете. :icon_rock:
  8. И аз така си помислих и за това така съм му написал на колегата.
  9. За да разбереш по добре къде ти е проблема ще трябва да свалиш двата пластмасови капака около ключа за фаровете и мигачите. Там от долу има планки който държат волана и може да са хлабави. Пластмасите се държат с 3 винта отдолу.
  10. Колега моят съвет е да се свържеш с DJ Тъмби и да ходиш при него. Той може да ти помогне със сигурност. :good:
  11. Колега дай малко повече информация за повредата за да може някой да ти даде съвет. От това клати ми се волана не е ясно какво точно се случва.
  12. Може да сложиш от 2.8 или 3.5 но задължително трябва да ги смениш и двата. По принцип на 2.8 и 3.5 се водят усилени дифове, и си има оригинални ARB блокажи. И като човек карал 3.5 с два блокажа и лебедка мога да кажа че лебедката си остава по добрия вариант. За сумата която евентуално ще трябва да дадеш за истински блокаж, спокойно можеш да си вземеш добра лебедка и хубави гуми. А за калта и лошия терен това е по доброто, казвам го от личен опит. :good:
  13. Копчето за блокажа е долу на централната конзола под касетофона до извода за 12 волта. В зависимост от това дали е паджеро или шогун съответно мястото му е отляво или от дясно. При поставен лост на положение 4LLC и натискане на това копче, на таблото между зелените лампи обозначаващи колелата трябва да ти светне една червена лампа.
  14. Моделите които са с раздатка "супер селект" имат блокаж на междуосевия диф и допълнителен блокаж на задния. Тези които са с обикновенна парт-таим паздатка нямат междуосев диф и съответно намат и блокаж на него. Полвината от тези модели имат автоматичен блокаж LSD на задния диф, а другите нямат.
  15. Щях да поръчам и аз но съм изтървал. Нищо следващият път.
  16. Иначе машината си е много здрава и доказано издръжлива, може да по...

  17. Здрасти, поздравления за придобивката, и много километри да и навъ...

  18. Ами не мога да кажа точна цена, но за GDI газовата е няколко пъти по скъпа.
  19. То газ може и на двете да се монтира, въпроса е какво е финансовото изражение на нещата при GDI
  20. Като разкачиш жилата погледни първо какви кабели влизат в панелчето. Много е вероятно да има отделна буксичка която е само за лампите,и по нея ще се ориентираш къде да ги търсиш. Поне на по-големия брат(PAJERO) e така.
  21. luboV6

    Ръчна спирачка

    Здравей, колега Провери от долу по средата на колата трябва да има едно жило което идва от лоста на ръчната. На неговия край трябва да има шпилка на която е закачена планката обединяваща двете жила. От там се регулира ръчната. :good:
  22. Здравей, спред мен за твоята цел е добре да си вземеш бензинов. Аз имам доста приятели с такива мотори и не съм чул някой от тях да се оплаквал от проблем с компа. Аз също карам 3.0V6 181 hp. и не съм имал такива проблеми. Поздрави Любо.
×
×
  • Създаване...