Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Amazona

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

За Amazona

  • Рожден ден 05/01/1974

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://www
  • Skype
    best_birder

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi L 200
  • Интереси
    Птиците и природата.

Amazona's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги, вчера се появи проблем с предното предаване на L 200 (2008 година е колата). При включване на двойното и потелгяне се чува едно силно чаткане отпред - предполагам откъм полуоската. Като го чух първия път, веднага изключих, но след 4 часа се наложи да го включа отново за 3-4 метра и пак същото. След като го изключа няма проблем - карах над 250 км между двете, и то с над 850 кг, освен че предницата ми се вижда малко нестабилна, но може и да е внушение. Имате ли идея какво може да е станало,и по-важното къде да я закарам да я видят (в София). Досега за 4 години сервиз не съм ползвал, имам предвид за по-сериозни работи. Предварително благодаря, Добромир
  2. Привет колеги, искам да проверя една Делика в сервиз на Мицубиши в Стара Загора. Попаднах на ИТА Сервиз ООД, ок ли са? Благодаря.
  3. Привет колеги, мисля да взема една Делика. Отдолу рамата обаче има нужда от оправяне, тръгнала е ръжда и са я плескали с някаква боя да я крият. Трябва да се свали и да се третира като хората. Има и няколко малки дупчици в рамата, и около ресорите, които трябва да се свалят и да се види какво е около тях. Можете ли да препоръчате добър тенекиджия в, или около София, ако има и подемник най-добре. Гледах темите за сервизи, но тези които са дадени са за леки неща и боядисване, а за случая сигурно трябва по-сериозен майстор. Предварително благодаря.
  4. Здравейте колеги, имам нужда от 7-местен високо проходим автомобил. Единствения вариант е Delica/Space Gear, краен вариант е Паджеро Шогун - преди 3 месеца бях наел един такъв в Монголия и за 4000 км ме впечатли изключително много този автомобил. Проблема на Space Gear е че са много стари, на 20 години. В Англия има Delica на по 10 години което е ок, проблема е десния волан, тоест само аз ще го карам, а понякога се налага да го карат и други хора а няма да искат. Както и да е, сигурно това ще е варианта, ако някой има такава, какъв е разхода и кой двигател е по-здрав. Предварително благодаря.
  5. Привет, лампата на моето също мига постоянно от година и половина, лсед като датчика се напълни с кал. Засега никакъв проблем. Поздрави.
  6. Привет, прав е колегата че няма какво да се коментира но все пак... Сега се сещам че когато двигателя е студен, като завъртя ключа директно, без да подгравям, винаги има един период от 2 секунди в който не се случва нищо и след това си пали от раз, дори и като беше минус 20. Това не се случва като двигателят е топъл - завъртам и пали, без да изчаква. Дали няма някаква автоматична защита за да не пали без подгряване. Колата е L 200.
  7. Привет,на моето L 200 сложих зимни Kumho Powergrip 205/16/80. Не съм карал джип със зимни гуми досега, но тези просто са перфектни. Карах го на дълбок сняг, кал и лед и никъде не закъсах (докато снега не стана дълбок 80 см). На асфалта са много тихи. Товароносимост - 950 кг.
  8. Привет, карам Л 200 (2008) и съм много доволен. И при мен имаше дилема между Л 200, Навара и Хайлукс, но съм убеден че съм направил правилния избор. Возията при Л 200 е много по-добра, особено на задната седалка. Ползвам я много оф-роуд в всякакви условия и няма грешка. Само не разбирам защо не са й сложили 6-та скорост. Успех.
  9. Благодаря, това предположение ли е или е сигурно? Защото този месец съм минал над 1500 км и то по много лед и никога не се появи този сигнал, освен в изброените случаи. Поздрави.
  10. Привет колеги, вчера ми се появи странен звуков сигнал в колата - идва откъм жабката и е подобен на сирена. Появи се в движение, първо на завой, после два пъти при паркиране. Продължава около 15 секунди. Прегледах ръководството набързо, но не открих нищо. Имате ли представа каква е причината? Предварително благодаря.
  11. Привет, аз карам L 200, 2008 година, 2.5 литра, 136 к.с. Карам го само с ОМВ премиум дизел, сега го кръстиха макс моушън. На асфалт, с до 90 дава 7.5 на 100, със 140 км е около 9,3. Чувал съм и за разход от под 7 на 100 но ми звучи невероятно. Карам го и много офроуд. Най-високият разход съм имал когато веднъж го карах няколко дена по един и същи маршрут - около 140 км - само на първа бавна, с 4 човека и багаж. Тук даде 10 на 100. Смесеният разход е към 8.5 до 9 на 100. С обикновен дизел качва с около литър, но има значение конкретното гориво, както и гумите и т.н.. 18 на 100 е доста, има някакъв проблем този двигател. Успех.
  12. Благодаря колеги, току що сложих Kumho KC 11, следващата седмица ще ги тествам. Весело посрещане на новата 2012. Поздрави.
  13. Здравейте, вижте си в книжката кой размер гуми е даден за вашия автомобил. Ако не можете да намерите същите, влезте в някой сайт на фирма за гуми и през калкулатора проверете кои други размери са допустими. Успех!
  14. Привет, за да допълня колегата, колебая се между Cooper Discoverer M+S2 225/70/16 и Bridgestone LM 25 4x4 за зимни гуми. Да стават за офроуд - сняг и малко на кал, както и да са добре на дълъг път на асфалт. Ако сте ползвали някой от посочените два модела моля да споделите впечатления от тях.Cooper може би е по-добрата за случая` но и Bridgestone не са лоши, а и са точния размер. Поздрави.
×
×
  • Създаване...