Премини към съдържание

shildarov

Потребител
  • От него общо

    62
  • Регистрация

  • Беше тук

За shildarov

  • Рожден ден 05/11/1972

Местоживеене

  • Град
    Габрово

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
  • Интереси
    риболов

shildarov's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги,може да е повдиган някъде тоя въпрос,но все пак да го задам отново.Става въпрос за едно Паджеро Спорт 2005/англичанче/,не могат да открият номера на рамата.На старото Паджеро е в задна дясна страна за гумата,тук на същото място ли трябва да е. Мерси
  2. shildarov

    Проблем в предно дясно

    И мен ме навежда на мисълта за ремонтен комплект на бутало,ако е маркуч ще се вижда!
  3. Здравейте колеги! Имам следнният проблем,който не мога да си го обясня!Става въпрос за следното,периодично в спирачния кръг на предно дясно колело се появява въздух.Няма видими течове от него,нито маркуч,нито тръбата,накладки също има.След обездушаването нещата влизат в нормата и спирачките са ОК,за известно време.В един даден момент,педала леко омеква,и така до появата на по-голямо количество въздух.Това се случва в рамките на 1 седмица от началното появяване.Спирачките не изчезват съвсем,просто е необходимо 2 напомпания за да се втърди.Възможно ли е проблем да ми прави АБС,защото тръбата влиза директно в него.Забравих да поясня че става въпрос за модел Галант 97-03г.
  4. Колега предната броня налична ли е ,и колко и търсиш?1
  5. На стария модел Колт 4,който имам аз,горивния филтър се намира отзад на двигателя,тоест между него и коша,предполагам и при теб е така.Мястото е много малко и неудобно за работа,но все пак аз си го смених сам.Костваше ми много нерви и ругатни :mad: ,но стана.Предполагам за това не искат да се занимават в сервизите!Ако имаш възможност и желание опитай сам!
  6. Колега интересуваме имаш ли ел.моторчето за реглажа на предните фарове на Галант 97-02(ляв,ако има някакво значение това),и колко ще струва!Поздрави!
  7. А аз да попитам колегата от Казанлък,дали тези майстори могат да ми рециклират шарнир на долен крив ляв носач,че имам 1, да го направя за зор заман,в резерв!
  8. Ей Ичо,прав си,ама и аз съм един заплес :D ,ще се реванширам!Ама и ти си един,как може така да ме излагаш пред колегите! :icon_thumbup: :icon_blush:
  9. Ако не успея да се справя сам,ще го имам напредвид! :good: Благодаря на всички за пожеланията! :rulez:
  10. Здравейте колеги и колежки,да се похваля че и аз вече съм собсвеник на Галант-че,и така преминах в горния клас :D .Става въпрос за Галант ГДИ 99г/sport edition/има някои уж спортни нещица :D. Досега си бръмчах с Колт 1,6 94г,ама той премина в наследство на баща ми :icon_thumbup:/че и той да покара малко кола,не само някфи VAG автомобили :D /Знам,че за някои от вас като чуят това ГДИ им настръхват косите ,ама аз реших да рискувам с модела.За сега нямам мнения за автомобила,защото още не съм подкарал по улиците поради липса на регистрация,но на първо четене е стегнат.В началото имаше едно леко колебание и почукване на мотора,но явно беше някой повдигач.Маслото е за смяна,а и колата не беше карана доста време.Сега предстоят нормалните смени на консумативите.За сега ме дразни един малък проблем :D ,часовника нещо се е....,ту светва,ту не,изостава.Незнам дали е лоша връзка,или самия той се е бъгясал.Ако някой знае нещо по въпроса да сподели.Доколкото съм следил темите за Галант,знам че колегата Милен е специалист по този модел,така че ще се обръщам за помощ към него :good: .За сега толкова от мен.Поздрави :plane:
  11. shildarov

    Galant 2.0 Sport Edition

    Колега левият фар в наличност ли е,и колко ще му търсиш?Предполагам че е ел.моторче за регулиране на височината?
  12. shildarov

    Части от Galant 97' 2,5V6 комби

    Колега външните стоповете в наличност ли са още,и имаш ли преден ляв подкалник,ляв фар, и колко ще им искаш!?
  13. shildarov

    Ръчна спирачка

    Ако можеш да ми кажеш откъде мога да ги намеря на тая цена е добре,защото си спомням ,че на мен ми казаха за някакви 80 лв.!
  14. shildarov

    Ръчна спирачка

    Да ти кажа незнам дали някой немец го преправил :D ,но наистина така съм го взел от автоджамбазина,а има АБС,което ме навежда на мисълта че много трудоемко и скъпо ще е преправянето.По вероятно купето да е било за 4Г93,а да са цопнали 4Г92 ! :D Определено не е никак зле по тоя начин обаче!
  15. shildarov

    Ръчна спирачка

    Момчета намерих причината! Оказа се,че задно ляво бутало все пак е блокирало.Явно от както е станала на кола не са сменяни задните накладки :D ,и след като съм го прибрал в крайно положение,то там си и останало! :D .Поиграх си малко да го пораздвижа/спрейче + тръбен ключ/, и мисля че се получи!Също така натегнах малко жилото,като махнах подлакътника,за което благодаря че ми пояснихте! :good: Има още малко какво да се желае от работата на буталото,но мисля че с карането ще се доуправи!Мерси за съветите! :rulez:
×
×
  • Създаване...