Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

meltin

Потребител
  • От него общо

    223
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Galant 2.0 SW `98 Honda Civic 1.6 VTec AT `98

Интернет контакт

  • Skype
    meltin_

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

meltin's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. meltin

    Спирачна тръба

    Да точно това ми се иска да се случи. Случайно можеш ли да погледнеш каква е дължината на тръбата? И евентуално какви са щуцерите. Просто колата не е при мен.
  2. Здравейте колеги, Трябва ми информация за дължината на спирачната тръба и вида размера на щуцерите за захващане на тръбата която води към задно ляво колело. Старата е протекла, а колата не е в София и ако някой има информация доста ще помогне с направата на нова такава. Галанта е комби 2.0 бензин 1998 година. Бкагодаря предварително!
  3. Пробвай да напомпиш съединителя няколко пъти. Моите скорости също почнаха да влизат трудно от както времето застудя, но като напомпя педала 4-5 пъти почва да си влиза нормално и според мене е от горната или долната помпа на съединителя поне при мен. Като загрее колата също се оправя.
  4. За рециклирането трябва да си прецениш, защото ако е само шарнира ок или само някой от тампоните. Аз бях с такъв ТРВ около 40к км го карах, но се беше прокъсало упл на шарнира беше влезнало вода и така. Сега пак съм с 2 такива ТРВ-та. Майстора каза, че е взел отстъпка от Тех-ко, 2 предни носача Каво + 2 задни ТРВ и кормилни накрайници 1 бр. Каво, реглаж и труд беше 490лв.
  5. Аз пък съм сменял на хондата в сим пет сим и имам забележки точно за труда. Вчера сложих китаец в Мустанг, труда идеално стъклото си личи че е китаец.
  6. Моето е спукано отново... Онзи ремонт дето правих преди 2 години и нещо явно не е издържал на последните градушки. Сим пет сим ми оферираха 225лв с монтаж и някаква отстъпка за Пилкингтън. Пазя си офертата от преди 2 години когато си ремонтирах стъклото, тогава цената е била 123 лв без монтаж и около 50лв монтаж. Кобра 137лв китайско 180лв европейско без монтаж, монтаж около 20лв. Мустанхг 140лв китайско със всичко включено.... След подмяната на 4-те носача отпред отдолу и кормилните накрайници миналата седмица, мисля за Китайско от Мустанг.... Някой ако има добри идеи за бюджетен вариант са добре дошли
  7. meltin

    Прав носач

    И единия кормилен накрайник е заминал, но там пак ще ги сменя комплект, защото цената на реглажа и труда е повече от цената на кормилния накрайник. За левия носач, мненията на хората дето го гледат малко се разминават. Моето лично, е че има минимален луфт и може да изчака, ама не ми се разправя два пъти да вкарвам колата в бокса.
  8. meltin

    Прав носач

    Моя прав десен си тропа без да е паднал още и това е от два-три месеца. Тропа точно както тропа биалетка, само дето не е биалетката. Ще си сменя и левия щото не ми се занимава след 2 месеца пак да търся мистериозни тропания.
  9. meltin

    Прав носач

    В Балкан Партс предлагат някаква безизвестна марка TRC на 78лв, която мисля да пропусна Евро 07 - ITN 99лв и GMB на 130 нямат ги налични в София само на поръчка. ТехКо имат Каво на 117, което е налично в почти всичките им магазини в София Mario64 ми предложи Каво-то на по-добра цена и мисля да го взема през него. От всичко налично ми вдъхва най-много доверие. Чудех се и за рециклиране в предвид доста позитнивните отзиви от някой колеги. От доста време я карам така и най-вероятно няма да подлежат на рециклиране тия носачи. Отделно няма кой да ме чака 3 дни колата да му заема подемник или канал. През тия два-три месеца от както я карам така и докато се разбере какво тропа, колата мина през 4 човека и аз я гледах 1 път като си сменях гумите. Тва ми е голям парадокс за тоя автомобил.
  10. meltin

    Прав носач

    Малко да повдигна темата и да питам за актуално от къде човек може да си купи прави носачи с добро съотношение цена/качество към момента?
  11. meltin

    Не работи добре студена

    Провери си за всеки случай и нивото на антифриза, ако е ниско може да не топли достатъчно изпарителя.... въпреки, че и аз по-скоро си мисля, за кабели, бобини и свещи...
  12. Преди време като се обаждах беше около 130-150лв за китайско и 180-220лв за европейско. Мустанг, Кобра и една фирма дето продава Пилкингтън, забравих им името и там беше около 200лв с монтаж и т.н.
  13. Риска е голям, но аз бих се пробвал. 2.4 GDI е 6 цилиндъра? Цената е горе долу като за Ги 6 цилиндъра...
  14. Застреля ме. Аз преди седмица и нещо бях при Пламен да му се оплаквам от висок разход 15-16 градско газ. Той ми направи настройка на ТПС, сега харчи малко повече и върви по-добре :D Ламбдите ми били лениви, сега имам 2 бр. в багажника от Алекс и се чудя кога да ги пробвам да ги сменя.
×
×
  • Създаване...