Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

BATKO ROY

Потребител
  • От него общо

    72
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което BATKO ROY е написал

  1. Продадени на колега от форума, със здраве да си ги кара.
  2. Здравейте колеги, след като си продадох самолета ми остана комплект джанти, Toora Competizione 17"/ 4x114 / с вътрешен диаметър 67мм / ЕТ- не ми е известно / 7J широки. Карани са до последно на Галант и пасват точно. Цената за колеги от форума е 400лв. Имам ги от 3 години и половина позвани са зимата. Състоянието им е добро, не са ми известни ремонти като, заваряване и пребоядисване. Прилагам снимки на, които се виждат всички следи от употреба. Намират се в София Кино Арена Младост, при уговорка мога да ги докарам и на място по желание. За страната мога да пратя с Еконт. Тел 0898 594 222 по всяко време. На лично тук. Скайп - roycheto FB- Радко Йотов или BATKO ROY. :icon_rock: ЦЕНА - 400лв http://s7.postimg.org/n6xz4qu9z/image.jpg http://s27.postimg.org/y44urdf4f/image.jpg http://s30.postimg.org/yyxbpembh/image.jpg http://s14.postimg.org/mu5zgigrh/image.jpg http://s24.postimg.org/d5we4gkkh/image.jpg http://s10.postimg.org/4z3anqq6d/image.jpg http://s23.postimg.org/v4gb1qyif/image.jpg A така са като нови http://s28.postimg.org/3vze4nvrd/image.jpg
  3. BATKO ROY

    Пружини за Галант 2.0 ?

    Банда ето малко подобни неща за продаване на някой нещо ако му върши работа да звънка.... http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showtopic=27221&st=0&p=265376entry265376
  4. BATKO ROY

    Взех го най-накрая! :)

    Честито за самальота ....... Безаварийно :plane:
  5. BATKO ROY

    Светлини на таблото

    Небих казал, че се сменят трудно крушките а по скоро че трудно се намират. Аз лично смених доста. Намерих същите крушки и си ползвах мойте фасунки. Има два вида крушки по копчетата едните са с кръгли фасунки а другите с правоъгални. Специялно за крушката на аварииките се оказа много лесно, внимателно с отверка го подхванах копчето и то изкочи а за тези при халогените и огледалата отваряш чекмеженцето за стотинки и от него избутваш ботоните навън. После е малко по пипкаво да поразглобиш копчетата и да сложиш крушките. Разглабяй внимателно копчетата , че хвърчат прожинки и пластинки от някой, Иска търпение но за 1 час при наличие на крушки си готов заедно с тези на жабката пепелника и запалката. Успех колега най-вече с намирането на крушки. Аз лично се поболях докато открия достатачно, на някой даже ми се наложи да им размотавам крушките от фасунките и тогава да ги намотавам на мойте. Но да не те плаша. Стана чудесно, сега е като коледно дърво... :mitsu-smiley: :icon_rock:
  6. BATKO ROY

    Капачка за джанта

    Колега мини през Маргел Дружба или младост и те директно ще ти премерят капачките и ще ти намерят подходящи ако има. За мойте Торра джанти нямаше. :mitsu-smiley:
  7. BATKO ROY

    И аз с Вас !

    :icon_rock: Безаварийно колега и добре дошъл. :icon_rock:
  8. BATKO ROY

    Още 1 брой към отбора

    Има време за всичко приятел, ще стане хубавец въпреки че той вече си е.
  9. BATKO ROY

    Още 1 брой към отбора

    Добре дошъл приятел, в клубът на милионерите. И да си знаеш, че ще е много грозно по пътищата с двата ДЗВЕРА......... Безавариино и честито.
  10. ХАХАХАХА Така си е платих много пари за фотошоп.
  11. Получи ни се, въпреки студа. :icon_rock: Поздрав за колегата н67 :icon_rock:
  12. Аз съм там. От сега си знам. Можеби за годината ще е последното на горе долу прилично време.
  13. BATKO ROY

    Какви амортисьори ?

    Здравейте, сега и аз да попитам. Карам комби с нивомат 2.5 2001г. Попрочетох теми във форума но така и неможах да разбера точно кой модел пружини и амортесьори да си взема, който да станат. В системата по номер на купе и година излизат много амортесьори: монро, сакс и тн. Никой от тях нестава на пружините а ги дават за комби. Ще сменя и пружините стига да знам с какви. Ако може някой да даде инфо какви амортесьори с какви пружини точно да си взема. Да добявя, че колата е свалена на спортни пружини с 4см по ниски, ако това има значение. Благодря.
  14. Банда ще се съберем ли.Някой ще мине ли.
  15. Моя самолет лети с летни 205 50 17. А в най-скоро време ще е със зимни 215 50 17.С по малки гуменки е ад немога да мина през легнал полицай камоли да кача "бордур".А за следващото лято и летни на 215 50 17.Надявам се.
  16. Моята катафалка я купих преди 8 месеца за 5000лв. Колата е 2001г 2.5-V6 АВАНС. Комби. Тъмно син. Ръчни скорости. От тогава........... 1.Регистрация + каско + ГЗ + данък + Годишна винетка - 1000лв 2.Обслужване(ремак,ролки,водна помпа,филтри,масло,антифриз)- 750лв. 3.Ремонти до момента-смяна семеринг и масло на скорости-450лв, смяна предни и задни накладки-200лв 4.Джанти и гуми 2 к-та 215 50 17 съответно зима лято-1500лв 5.Музиката-800лв, Алармата-130лв, Комфорт на предните прозорци което се води за невъзможно-80лв До тук....... 10 000лв Остават още 600 повдигачи 500 задни вежди 850 задни главини тампони и тн. Поне още 500 за свещи някой ремък, климатик, гарнитурка и станаха скромните 12500 но всичко е както трябва и както го искам. Колата е прекрасна и за момента не я сменям за нищо. И да съгласен съм за клуба на милионерите но съм и съгласен че кефа цена няма. :mitsu-smiley:
  17. Маха се много лесно с помоща на отверка.Когато го отвориш, от горната страна точно над пантичките има две тампончета гумени кръгли да не се блъска когато го затваряш. Бъркаш внимателно с отверката над тях и бутваш напред,и то изпада цялото чекмедженце. Ако не си се справил вече.
  18. BATKO ROY

    Крушките на таблото

    Без да се обижда колегата но има значително по лесен начин.Махаш пепелника,махаш и така важното отделение за очила. Което се маха много лесно с помоща на отверка.Когато го отвориш, от горната страна точно над пантичките има две тампончета гумени кръгли да не се блъска когато го затваряш. Бъркаш внимателно с отверката над тях и бутваш напред,и то изпада цялото чекмедженце. От там може да смениш и двете крушки.На пепелника и на запалката,тази на запалката е по тегава.Хващаш крушката и ако не се лъжа се отвива на обратно четвърт оборот. Аз даже и отверка не ползвах с ключът от МИЦИ го премахнах. Малко е малко разтоянието но става.Успех колега.Ако някой може да помогне за ботона на аварииките с малко инфо. Благодаря.
  19. Хайде в 17 00 там на по бира. :icon_rock:
×
×
  • Създаване...